Görüş Bildir
Haberler
TV
Kasaba Doktoru "Mine Yıldız" Vildan Atasever Kimdir? Vildan Atasever Nereli, Kaç Yaşında? Rol Aldığı Yapımlar

Kasaba Doktoru "Mine Yıldız" Vildan Atasever Kimdir? Vildan Atasever Nereli, Kaç Yaşında? Rol Aldığı Yapımlar

Ömer ÖNDER
08.04.2022 - 14:30

TRT 1 ekranlarında bu akşam başlayacak olan Kasaba Doktoru dizisi yayınlanan fragmanlarının ardından izleyicilerin merak ettiği dizilerden birisi haline geldi. Kasaba doktoru, şehirden uzakta bir kasabada bulunan Uluçınar Hastanesi'nde birlikte çalışan üç idealist doktorun hayatını konu alıyor. Konusu ve başrollerde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Hazal Subaşı gibi oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncuları araştırılan konular arasında. Peki Kasaba Doktoru 'Mine Yıldız' Vildan Atasever kimdir ve nerelidir? Vildan Atasever kaç yaşında? İşte Vildan Atasever hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in yeni yayın sezonunda iddialı dizilerinden birisi olan Kasaba Doktoru bu akşam seyirciler ile buluşuyor. Güney Kore yapımı olan 'Dr. Romantic' dizisinden uyarlama olan Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Ozan Akbaba, Vildan Atasever gibi başarılı oyuncuları bulunduruyor. Dizinin yayınlanmasına saatler kala pek çok izleyici dizinin oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki Kasaba Doktoru 'Mine Yıldız' Vildan Atasever kimdir ve nerelidir? Vildan Atasever'in rol aldığı yapımlar hangileri?

Vildan Atasever Kimdir?

Vildan Atasever Kimdir?

Vildan Atasever 26 Temmuz 1981 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde, Lise öğrenimini Cihangir Koleji'nde tamamladı. Vildan Atasever 15 yaşında amatör olarak tiyatro yapmaya başladı. İlk oyunculuğunu Perihan Mağden'in yazdığı, Kutluğ Ataman'ın yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolünde oynadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı.

Komedi dizisi olan Kadın İsterse'de Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. 2005 yılında gösterime giren ve Kutluğ Ataman'ın yönettiği 'İki Genç Kız' isimli filmde yine Hülya Avşar'ın kızı rolünde oynadı. Oynadığı ilk filminde Altın Portal ödülünün sahibi oldu. İlk filmi ile büyük bir başarı yakalayan Vildan Atasever hakkında oldukça konuşuldu. 2006 yılında gösterime giren 'Kader' filminde yer aldı ve 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Rol Aldığı Yapımlar

Rol Aldığı Yapımlar

Kurtlar Vadisi

Azize

Kadın İsterse

İki Genç Kız

Kader

Bıçak Sırtı

Yaralı Yürek

Gece Sesleri

Osmanlı Cumhuriyeti

Samanyolu

Başrolde Aşk

Osmanlı Tokadı

Gece

The Memories of The Black Horses

Yaz'ın Öyküsü

Muhteşem Yüzyıl Kösem

Klavye Delikanlıları

Tek Yürek

Payitaht: Abdülhamid

Bonkis

Kasaba Doktoru

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın