Görüş Bildir
Haberler
Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Yalan' Yanıtı: 'Şaşırdım ve Üzüldüm'

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Yalan' Yanıtı: 'Şaşırdım ve Üzüldüm'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın “Temel Bey’in yaptığımız görüşmeye ilişkin anlattıkları yüzde 50+1 kısmı hariç gerçeği yansıtmıyor” açıklamasına yanıt verdi. Karamollaoğlu, “Şahsen hem şaşırdım hem de üzüldüm” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Beştepe'de yaptığı görüşmenin yankıları sürüyor.

Karamollaoğlu'nun Beştepe'deki görüşmenin ardından yaptığı açıklamalara Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Temel Bey’in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor. Burada tek doğru olan 50+1 açıklaması. Bunun dışındaki açıklamalarından dolayı maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede iki kişiydik. Sadece Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, ancak bu sakıt oldu' demişti.

Erdoğan'ın bu sözlerine Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu Sputnik Türkiye Radyosu'nda yaptığı konuşmada yanıt verdi. Karamollaoğlu, 'Şahsen hem şaşırdım hem de üzüldüm. Ben konuşmadan hemen sonra dostane bir görüşme oldu. Her noktada anlaşmamak üzere anlaştık dedim. Birçok konuya temas ettik. Sayın Erdoğan'ın '50+1 hariç hiçbirisi doğru değil' Ne söylemişim de doğru değil? Çok üzüntü verici bir durum' dedi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu Beştepe’de kabul etmişti. Görüşmenin ardından Karamollaoğlu, şunları aktarmıştı: 

'Erdoğan sistemi 'istikrar' için savundu, sadece '50+1’in mahsurlu olduğunu anladık. 50+1’i o zaman bu kadar sıkı bir şeye bağlamamamız gerekirmiş. Onun farkına vardık' dedi.Aksaklıkları da ifade ettim. Sayın Cumhurbaşkanı, ekonomik yönden de dış politikadaki gelişmeler yönünden de her şeyin dört dörtlük olduğu kanaatinde. Hiç problem görmüyor kendisi. Ben dedim ki, “Size gelen bilgilerde en azından yanlışlıklar, farklılıklar olabilir.” O aynı kanaatte değil. Ülkede ekonomide de problemlerin olduğunu Sayın Cumhurbaşkanı'na söyleyince, ‘Bunlar abartılıyor' karşılığını verdi.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halit Demir

Suç sende. O zaman gidip görüşme

Bozkurt

Böyle böyle öğreneceksiniz inşallah. Pek de ümidim yok ama neyse.