Görüş Bildir
Haberler
Kampüse Cool Gir! Yeni Okul Döneminde Havanıza Hava Katacak Kombin Önerileri

Kampüse Cool Gir! Yeni Okul Döneminde Havanıza Hava Katacak Kombin Önerileri

LCWaikiki
23.09.2024 - 17:55

Okulun ilk günü yaklaşıyor ve senin heyecanın günden güne artıyor, elin ayağına dolaşacak gibi hissediyorsun. Ve ne giyeceğini hala belirlemediğin için daha da gerginsin! Ama sakin ol, seninle beraber birazdan bu hislerin önüne geçeceğiz ve bu dönem baştan sona senin havana hava katacağız. Tavsiyelerimize kulak ver!

Kampüsün tüm yıl boyunca, her mevsim tercih edilen en zamansız parçası elbette blue jean 👖😎 Giymesi konforlu baggy kargo denimlerini, en trend sweatler ile kombinleyerek rahat ve havalı bir görünüm yakalayabilirsin.

Bomber ceketler, eskimeyen havasıyla, kampüsün en trend parçalarından biri. Gösterişli ve ilgi çekici bir tarz yansıtmak istersen, bomber ceketinin içine tshirt veya sweatshirt’lerini giyerek rahat ve şık bir görünüm elde edebilirsin. 😍

Kampüsün en cool ve konforlu stiline sahip olmak istersen dolabına mutlaka jogger pantolon ve sweatshirt takımını eklemelisin. Bu takımların üzerine giyeceğin bomber ceket ile de stiline şık bir dokunuş katabilirsin.

Kış sezonu boyunca hem konforlu hem de şık olabileceğin dik yakalı sweatshirtler ile havana hava katabilirsin. Eğlenceli ve enerjik bir görünüm elde etmek istersen renkli tişörtler ile modunu yakalayabilirsin. 🤩 Sıcak havalarda ise sweatshirt'ü çıkarıp omzuna atarak fonksiyonel bir kullanım sağlayabilirsin.

Süveter, etek ve pantolon kombinleri ile şıklığı ve rahatlığı buluştur. 🥳

Birbirinin tamamlayıcısı olan bu üç parçayla kampüsün en havalısı sen olabilirsin. Rengarenk süveterlerin ile ister pantolonunu ister eteğini kombinleyerek kampüsün keyfini çıkarabilirsin.

Kampüs yaşamında şıklığını ve kişisel stilini yansıtmak için mükemmel bir parça olan deri ceketin ile tüm gözler üzerinde 👀 Hem rahat hem de şık bir görünüm elde etmek için deri ceketini sweatshirt, hırka ve pileli eteklerin ile kombinleyebilirsin.

Kampüsün vazgeçilmez parçalarından biri olan jean ve jean ceketler ile kombinlerini güvenle tamamlayabilirsin.

Wide leg, kargo, baggy gibi farklı fit detaylarıyla öne çıkan jean'ler ile, bu sezon trendi yakalayabilirsin.

Dinamik bir kampüs tarzı arıyorsan, sweatshirt ve etek kombinini tercih edebilirsin. Rahat ve sıcak tutan sweatshirt’lerini, şık eteklerle kombinleyerek, hem spor hem de şık olabilirsin. En trend eteklerle sweatshirt’ünü eşleştirerek farklı ve enerjik bir görüntü sağlayabilirsin.