Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
04.11.2021 - 23:13

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ayşe kafede çalışmak için iş teklifini kabul ederken hakkında yapılan planlardan habersizdir. Ferit Hande'ye Baha'yla kurduğu bağı sorarken oldukça tehditkar konuşur. Ayşe aşkın başka bir şey olduğunu söylerken sancılanır. Öte yandan Hande 'Bu konaktan torun girmeyecek. der. İşte Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Azade'nin Ayşe'nin suçsuzluğunu ispatlayan görüntüleri sakladığı ortaya çıkınca, Ferit annesine sert bir tepki verir. Video skandalının ortaya çıkmasıyla Sancakzade Ailesi'nde taşlar yerinden oynar.

Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen Ayşe ve Ferit, kendilerine yeni bir hayat kurmak için harekete geçer. Ancak çiftin her anını yakından takip eden Mirza, onların hayatına dahil olmak için planını çoktan yapmıştır.

Azade'nin sakladığı video sadece kendi ailesinde değil, Varoğlu Ailesi'nde de bir takım hesaplaşmalara neden olur. Köşeye sıkışan Hande bazı kritik kararlar alır.

Yaman'ın intikam uğruna attığı her adım Sancakzade Ailesi'nde bir yıkıma sebep olurken Hande, Yaman'ın planını bozmak için bir tuzak kurar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
3
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın