Görüş Bildir
Haberler
Kadın Çalışanıyla İlişki İddiası! Bill Gates Yönetim Kurulundan İstifa mı Edecek?

Kadın Çalışanıyla İlişki İddiası! Bill Gates Yönetim Kurulundan İstifa mı Edecek?

Batuhan
17.05.2021 - 08:41

Microsoft yönetim kurulunun, şirketin kurucusu ve eski CEO'su Bill Gates'in 'şirket çalışanı bir kadına ilişki yaşaması nedeniyle' yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi gerektiği yönünde bir karar aldığı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft Corp. yönetim kurulu üyeleri, hakkında 2020 yılında başlatılan bir soruşturmanın devam etmesi nedeniyle Bill Gates'in yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi gerektiğine karar verdi.

The Wall Street Journal'in haberine göre, konuyla ilgili bilgi sahibi kaynaklar, Gates hakkındaki soruşturma, bir kadın şirket çalışanının 'Gates ile yıllarca cinsel ilişki yaşadığını' iddia etmesi nedeniyle başlatıldı.

İddiayı soruşturması için bir hukuk firmasıyla anlaştıklarını açıklayan şirket, Gates'in kurduğu ve onlarca yıl yönettiği yazılım şirketinde yönetici olarak oturmasının artık uygun olmadığına karar verdiklerini söyledi.

Gates'in ise, kurulun soruşturmayı tamamlamasını beklemeden istifa ettiği belirtildi.

"Dostane bir şekilde sona eren bir ilişki vardı"

"Dostane bir şekilde sona eren bir ilişki vardı"

Bay Gates'in sözcüsü tarafından konuyla ilgili yapılan bir açıklamada ise, 'Yaklaşık 20 yıl önce dostane bir şekilde sona eren bir ilişki vardı' dedi ve Gates'in yönetim kurulu üyeliğinden çıkma kararının hiçbir şekilde bu konuyla ilgili olmadığını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay tkz

Dünyayı ele geçirip aşı lara çip koyması için daha çok zamana ihtiyacı var bu yüzden istifa ediyor inanmayın. Büyük resmi görün (!)

Pasif Kullanıcı

seni çılgın şey ajsjsjjs

Arif Ali

Adamların şirket mantığına bakın. Kendi kurduğu şirketten atılıyor:)

Lockdown

Türkiye'de bunu bütün patronlar yapıdır hemde açık açık ve herkes normal karşılıyor ülkeler ve ilkeler arasındaki fark