Görüş Bildir
Haberler
James Bond’un Kötüsü Christoph Waltz Oldu

James Bond’un Kötüsü Christoph Waltz Oldu

Ulaş
15.11.2014 - 11:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

James Bond’un henüz adı belli olmayan 24. filmi ile ilgili son 1-2 aydır önemli bilgiler ortaya çıktı. Bu haberlerin hepsini sizlere sıca sıcağına aktardık. Genel bütün haberleri bir araya toplamak gerekirse şu ana kadar bildiklerimiz şu şekilde; Sam Mendes yönetmen olarak, Daniel Craig Bond olarak, Ralph Fienner M olarak, Ben Whishaw Q rolüyle, Naomi Harris de aynı karakterle ekibe geri dönüyor.

Yeni katılanlar ise Guardians of the Galaxy’nin yıldızı Dave Bautista ile yeni Bond kızı Lea Seydoux’ydu. Bunlara önemli bir isim daha eklendi. İki Tarantino filmiyle iki Oscar sahibi olan Christoph Waltz, James Bond filminin kötü karakteri olarak anlaştı.

Eski tüm Bond filmlerini incelediğimizde Waltz’un mükemmel bir kötü adam karakteri olacağını tahmin edebiliriz. Muhteşem bir karakter oyuncusu olan Christoph Waltz, yaşlanmış olarak yansıtılan yeni Bond’a karşı bir hayli kök söktürecek diyebiliriz.

24. James Bond filminin henüz adı belli olmasa da Meksika, Avusturya, Fas, İtalya ve Londra’da geçeceğini belirtelim. İngiltere vizyon tarihi 2015 Ekim, diğer ülkeler içinse 2015 Kasım olarak gözükse de 2016′ya erteleneceğini söyleyen birkaç haber kaynağı bulunuyor. Gelişmeler oldukça aktaracağız.

Kaynak: http://superkarga.com/james-bondun-ko...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MüslümBörd

james bond a ben en cok gary oldmanı yakıştırırım kötü olarak , ama christoph waltzda güzel bir seçim javier bardemden daha çok yakışacaktır onu bunu boşver... Devamını Gör