Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Dışı Çıtır Çıtır, İçi Sulu Sulu, Ağızda Dağılan Kokoreçleriyle Müdavimi Olacağınız Kokoreççiler

İstanbul'da Dışı Çıtır Çıtır, İçi Sulu Sulu, Ağızda Dağılan Kokoreçleriyle Müdavimi Olacağınız Kokoreççiler

Damla Şimşek
02.11.2022 - 07:36 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 22:42

İş çıkışında, eğlence sonrasında ya da acıktığınızda en güzel alternatif kokoreç yemek olabilir. Özellikle tezgâh başında kokoreç yemeyi seviyorsanız işte o zaman ağzınızın tadını biliyorsunuz. İstanbul içinde en iyi kokoreç nerede yenir diye konum arayanlar için bu yazımızda birçok kişinin beğenisini kazanmış İstanbul kokoreççilerini sizin için derledik.

1. Çengelköy Kokoreççisi

1. Çengelköy Kokoreççisi

İstanbul'un en popüler ve başarılı kokoreççilerinden biridir. Hem hijyenik olmasıyla hem de kendine has lezzetiyle yoğun ilginin bulunduğu bu kokoreççinin müdavimi oldukça fazladır.

Adres: Çengelköy Mah, Çengelköy Cd. 15/C, 34672 Çengelköy - Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Gerçekten adının hakkını veren bir yer kokoreç çok başarılı fiyatı da diğer eş değer mekanlara göre uygun İstanbul'da Buradan başka yerde yemem artık yıllardır çizgisini bozmayan mekanlar arasında gösterilmesi de ayrı bir başarı helal olsun.

2. Ozzie's 1968'den Beri Kokoreç

2. Ozzie's 1968'den Beri Kokoreç

İstanbul'un en iyilerinden bir diğeri Ozzie's. Mekan ismi mesleği babasından devralan Oğuzhan Bey'den geliyor. Buraya gittiğinizde kokoreçleri kadar servis ve ilginin de ne kadar başarılı olduğunu göreceğinizden hiç şüphemiz yok. 

Adres: Asmalı Mescit, Tünel Geçidi, General Yazgan Sk. 3B, 34430 Beyoğlu

Ziyaretçi Yorumu: Kokoreç yemem ıyyy iğrenç diyen birini bile müptelası eder. Tertemiz, sıfır kötü koku, yumuşacık ve inanılmaz lezzetli. Aşırı şiddetle tavsiye ediyorum.

3. Güneş Kokoreç

3. Güneş Kokoreç

Ekmeğin çıtır çıtır olduğu iç harcının da dolu dolu olduğu bir kokoreç düşünün. Mekan kokoreçleri, baharatlara boğmadan önce kokorecin tadını alabileceğiniz şekilde servise hazırlıyor. Ayrıca mekan en az gece 3'e kadar açık oluyor. 

Adres: Mimar Sinan, 34664 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yıllardır Anadolu yakasında tek geçerim. İzmir usulü tercihimdir. Üsküdar’a gelmem için sebeptir.

4. Kral Kokoreç Sirkeci

4. Kral Kokoreç Sirkeci

Avrupa tarafının en iyilerinden biridir. Bir çok kokoreç çeşidini burada deneyebilirsiniz. Güler yüzlü çalışanları da ayrıca mekanı tatlı kılmayı başarıyor. Yolunuz düşerse gidilmesi gereken lezzet duraklarından birisidir.

Adres: Hobyar, Büyük Postane Cd. No 26/1, 34112 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Sirkeci büyük postane semtine gittiğimde özellikle uğradığım damak tadında yediğim kokoreç .herkese tavsiye ederim.

5. Golden Kokoreç İşkembe & Kellepaça

5. Golden Kokoreç İşkembe & Kellepaça

Mangalda pişen, nar gibi kızarmış kokoreçlerinin kokusuyla lezzet avcılarının uğrak noktası olmayı başarmış bir yerdir. İzmir usulü seven ancak İstanbul'da bir türlü bulamıyorum diye şikayet edeniniz varsa buraya kesinlikle gitmeli.

Adres: Mecidiye, Dereboyu Cd. No:3, 34347 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Uzun zamandır bu kadar lezzetli kokoreç ve midye yememiştim kesinlikle tavsiye ediyorum. Personelin müşteriye yaklaşımını beğendim ve kesinlikle o kalabalığa rağmen bütün müşterilerle ilgileniyorlar.

6. Reks Kokoreç

6. Reks Kokoreç

Kadıköyde lezzetli kokoreç adreslerinden biridir. Kokoreci sadece ekmek arası yerim diyorsanız; buraya gittiğinizde standartlarınızın dışına çıkıp ekmek arası kokorecin yerine dürüm kokorece de şans vermenizi öneririz.

Adres: Caferağa, Kadife Sk. No:1, 34710 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kadıköy de, kokoreci şahane.. Ekmek çok taze. Gece 00.00 da bile çıtır sıcak lezzetli. Mini piknik tabureleri var dışarıda. Çok güler yüzlü ve ilgililer..

7. Kokoreççi Durmuş Usta

7. Kokoreççi Durmuş Usta

İşletmenin sahibi Durmuş Usta kendine has bir insandır. Kendi standartlarına göre kokoreç yapan ve işinin hakkını veren bir ustadır. Buraya yolunuz düşerse ufak bir not düşelim; sadece nakit para geçen bir yer, bunu bilerek gidin ki sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşmayın. :)

Adres: Küçük Çamlıca, Öznur Sk. No:9, 34696 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Az, öz, ilkeli ve kaliteli. Lezzet bu sadelikten geliyor. Umarım hep böyle kalır. Kokoreç için İstanbul Anadolu yakasında 1 numara...

8. Güzel Kokoreç Fatih Usta

8. Güzel Kokoreç Fatih Usta

Lezzetin, güler yüzün ve hijyenin birleştiği bir mekan. Mekanın kendine has müdavimleri bulunuyor. Hiç kokoreç yemeyen bir insana kokoreci sevdirir nitelikte bir mekan. Yolunuz düşerse gitmenizi tavsiye ederiz.

Adres: Mehmet Akif Ersoy, Namazgah Cd. No:2, 34680 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yıllardır tercih ettiğimiz güvenilir ve çok lezzerli kokoreç yapılan bir mekan... Damak tadına ve hijyene dikkat eden herkese ısrarla tavsiye ederim...

9. Uğurlu Kokoreç

9. Uğurlu Kokoreç

Ekmeği kızartılmış seviyorsanız Uğurlu kokoreç tam olarak bu şekilde ekmek arası kokoreçlerini hazırlıyor. Ayrıca İzmir usulü seviyorsanız, İzmir usulünü hakkıyla yapan bir mekan.

Adres: Maden, Nalbant Çeşme Cd. No:12, 34450 Sarıyer/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Anlatılmaz yaşanır bir lezzet halka kokorecini kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum. Sunum sıcak tabakla servis ediliyor. Güzel hizmet ve yemek kalitesi bir numara denemeye değer..

10. Paşa Kokoreç & İşkembe

10. Paşa Kokoreç & İşkembe

Ortamın güzelliği, servisin hızlı olması ve lezzetli kokoreçleri mekanı İstanbul'un gidilmesi gereken kokoreççileri arasında olmasına neden oluyor. Yıllardır değişmeyen lezzetiyle Çengelköy'e yolunuz düşerse gidip denemeniz gereken yerlerden.

Adres: Çengelköy, Çengelköy Cd. No:53, 34680 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Lezzet patlaması yaşatan ender yerlerden biri, iyisi bu mekanı öğrenmekte fazla geç kalmamışım.

11. Beylerbeyi Kuzu Kokoreç

11. Beylerbeyi Kuzu Kokoreç

Kokoreci yemeyene yediren, mekanda ilk defa kokoreci tadan birine de başka yerde yedirmeyen bir yer. Yoğunluktan dolayı birazcık sıra bekleyebilirsiniz ancak sonrasında beklediğinize değecek bir lezzetle buluşuyorsunuz. Alternatif olarak işkembesini de deneyebilirsiniz. 

Adres: Beylerbeyi, 72., Beylerbeyi Beylerbeyi Mah, Yalıboyu Cd. No:72, 34676 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İzmirden gelip İstanbul kokoreç yedim inanılmaz güzel ve lezzetli ustamın ellerine sağlık herkese tavsiye ederim lezzet süper, çokta yoğun zaten. 😋😋

12. Bostancı Meydan Kokoreç

12. Bostancı Meydan Kokoreç

İçi bol, ekmeği taze ve baharatı yerinde kokoreç yapan bir yer. Size tavsiyemiz İzmir usulü ya da sebzeli kokorecini denemeniz. Çalışanlar son derece efendi ve samimi bir ortamı bulunuyor.

Adres: Bostancı, Eminali Paşa Cad. Lunapark Kavşağı No:124 D:1, Kadıköy/İstanbul - Asya

Ziyaretçi Yorumu: Gece geç saatlerde acıktığımız zaman uğramadan geçmediğimiz bir mekan. Kendine özgün bir tarz tutturmuş ve de iyi gidiyor. Umarım böyle devam eder. Anadolu yakasının Kadıköy - Tuzla hattında böyle bir yer yok. Memnunuz.

13. Kokoreççiler Kralı Zülfü Usta

13. Kokoreççiler Kralı Zülfü Usta

Mekan salaş ve maalesef oturacak yer yok denecek kadar az. İşlek bir sokakta bulunan mekanda ayaküstü yemek hiç abes durmaz. Bence bu lezzet için bulduğunuz herhangi bir köşede kokorecinizi yiyebilirsiniz. Zaten sokak lezzetlerinin de tadı böyle çıkmaz mı? 

Adres: Mercan, Uzun Çarşı Cd. No:4, 34116 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mercanda kuyruğu görüp geldim ve sipariş verdim. Gerçekten lezzetti bir harikaydı. İnsanların kuyruk oluşturduğunun sebebini şimdi anladım. Şiddetle tavsiye ederim. Mutlaka herkesin denemesi gerekiyor.

14. Kokoreççi Şeref Usta

14. Kokoreççi Şeref Usta

Hem temiz bir mekan hem nezaketli bir usta hem de lezzeti oluşturan taze ürünlerin olduğu bir kokoreççi arıyorsanız işte burası tam olarak böyle bir yer. Fiyat olarak bir tık pahalı olabilir. Ekmeği özel olarak ısıtılıp servis ediliyor. Yolunuz düşerse denemenizi tavsiye ederiz. 

Adres: Yenibosna Merkez, Cemal Ulusoy Cd. No:57, 34197 Bahçelievler/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul’da yediklerim arasında en iyisi. İzmir usulü favorim. Mutlaka denemelisiniz. Elemanlar ve Şeref usta çok ilgili. Lezzette enfes. Daha ne olsun, gitmek yeterli!

15. Kokoreççi Tekin Usta

15. Kokoreççi Tekin Usta

Kokoreççi Tekin Usta herkesin damak zevkine hitap eden kokoreç çeşidini menüde seçenek olarak sunan bir yer. Oldukça popüler olan bir mekan haline dönüşmesine rağmen ilk zamanlardaki gibi kalitesini bozmadan aynı çizgide devam ettirmeyi başarıyor.

Adres: Yeşilova, Reyhan Cd. No:84/A, 34295 Küçükçekmece/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Lezzet çok güzel, kesinlikle oraya gidip yediğiniz her bir şey iltifatı hak ediyor. Bir tek fiyatları biraz daha uygun yapabilirler.

16. Eminönü Gala Kokoreç

16. Eminönü Gala Kokoreç

Kokoreçleri sizin görebileceğiniz açıdan yapan bir işletmedir. Kokoreciniz hazırlanma aşamasındayken izlemek sizi yemek için daha sabırsız hissettirebilir. Eminönü'ne giderseniz bu kokoreççiye bir şans vermenizi öneririz. 

Adres: Sarıdemir, Kutucu Sk. No 21, 34001 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İnanılmaz bir lezzeti var ve bence Eminönü'nde en güzel mekan çalışanlarının temizlik ve hijyen kurallarına uyarak tam kadro güler yüzlü yaptığı işin hakini veren bir mekan herkes ailesiyle gönül rahatlığıyla tereddüt etmeden gidebilir.

17. Kokoreççi Erdinç Usta

17. Kokoreççi Erdinç Usta

Kapalı çarşıya yolunuz düşerse kesinlikle Erdinç ustanın kokorecini denemelisiniz. İstanbul'un en iyilerinden biridir. Enfes tadı olan bol malzemeli bir kokorecin doğru adresi Kokoreççi Erdinç Usta'dır.

Adres: Mollafenari, Kılıçcılar Sk. No:33 D:No:33, 34120 Fatih/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul'da başka hiçbir yerde kokoreç yemem tek geçerim ellerine sağlık Erdinç ustam kapalı çarşının efsanesi...

18. Kokoreç.cim İsmail Usta

18. Kokoreç.cim İsmail Usta

Bir mekan hayal edin sıcacık bir ortam, çıtır çıtır bir ekmek; ekmeğin içinde dağılan bir kokoreç ve yerken dökülmemesi mümkün olmayan bir kokoreç. Hayali bile iştah açıcıyken neden gerçeğine gitmeyesiniz? Denenmesi gereken kokoreççilerin içinde yer alan bir yer. Eğer yolunuz düşerde bir gün giderseniz mutlaka denemeye değer olduğunu anlayacaksınız.

Adres: Validei Atik, Nuhkuyusu Cd No:187, 34664 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İsmail Usta işini severek kaliteli hizmet sunuyor. Kokoreç pişrme tekniği ve sunumu gayet başarılı. Hijyen kurallarına uyarak kokoreç hazırlıyor.Gelen müşterinin istediğini dikkate alarak sunum yapıyor.

19. Deniz Kokoreç

19. Deniz Kokoreç

Küçük şirin bir dükkanda güler yüzlü çalışanların olduğu bir işletme. İnsanın bu mekanda kokoreci yedikçe yiyesi geliyor. Bağcılar tarafına yolu düşenin uğraması gereken bir lezzet durağı. Ayrıca oldukça lezzetli kokorecin yanında midyesini de deneyebilirsiniz.

Adres: Tuna mah osmangazi cad, 707. Sk. 34 b, 34225 Esenler/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kokoreç ile çok fazla alışkanlığım yoktur ama yolum düşerse tekrar ziyaret edebileceğim mekan. Güler yüzlü satıcı. Lezzetli ürünleri.

20. Osman İzmir Kokoreç

20. Osman İzmir Kokoreç

Adından da anlaşılacağı üzere kokoreçler İzmir usulü yapılıyor. Yani burada domatesli ve sebzeli kokoreç bulamazsınız. Meşe kömüründe pişen kokoreçlerin baharatını kendiniz ayarlıyorsunuz. Dışı çıtır çıtır, içi sulu ve yumuşak kokorecin yanında turşu ikram ediyorlar. İsteğinize göre iri kıyım ya da ince kıyım olarak kokorecinizi hazırlıyorlar. 

Adres: Gümüşsuyu, Kelle İbrahim Cd. :19, 34820 Beykoz/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yediğim en iyi kokoreç, ekmeklerine kadar aşırı lezzetli ve orijinal. Ayranları yayık ayranı ve sınırsız. Çay ve su ikram. Herkese tavsiyemdir.👌🏻

21. Hüsnü Baba İzmir Kokoreç

21. Hüsnü Baba İzmir Kokoreç

Görselden de anlaşılacağı üzere sunumlarına ayrı özen gösteren Hüsnü Baba, İzmir lezzetini özleyenler için doğru bir adres olacak. Bu mekana her şey İzmir'den geliyor. Ekmek arası kokorecin iç harcı gereksiz ilavelerle sulandırılmıyor. Ayrıca gittiğinizde güveçte kokoreci denemenizi öneririz. Güveçte gelen kokorecin en güzel tarafı siz yemeyi bitirene kadar soğumaması oluyor. Şimdiden söyleyelim buharı üstünde gelen bu muazzam lezzeti yerken kendinizden geçebilirsiniz. Hüsnü Baba İzmir Kokorece gittiğinizde, sizi güler yüzlü çalışanların karşılamasıyla samimi bir ortama girdiğinizi anlıyorsunuz. Bu yönüyle de müşterilerin memnuniyetine oldukça önem veren bir müessese olduğu anlaşılıyor.

Adres: Huzur Mh., Fatih Cd. No:85, 34396 Sarıyer/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Lezzet ve kalitede üzerine tanımam. Kokoreç İzmir'den, ayran Bandırma'dan. Hüsnü Baba müşterileri ile misafirleri. gibi ilgileniyor.

22. Salacak Kokoreç

22. Salacak Kokoreç

Yıllardır lezzetini koruyan ve kokoreç kültürüne hakim bir işletmecisi var. Kokoreçler baharatın içinde boğulmadan ve ekmeğin içi alınarak servis ediliyor. Kokoreci ayrıca isteğe göre İzmir usulü ya da diğer çeşitlerine göre hazırlıyorlar. Kokoreç sevdalıları için görülmesi gereken yerlerden biri.

Adres: Mimar Sinan, Halk Cd. 66-A, 34660 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ege'li biri olarak İstanbul'daki kokoreçleri pek beğenmiyorum fakat ustanın kokoreçleri gerçekten leziz, porsiyonları bol. Gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz.

23. Meşhur Selahattin Usta Kokoreç Uykuluk

23. Meşhur Selahattin Usta Kokoreç Uykuluk

Mekana ilk gittiğinizde ilk olarak işletme sahibi ya da çalışanları sizi güler yüzleriyle karşılıyor. Daha sonra siparişinizi veriyorsunuz. Dilerseniz kokoreçleriniz gelene kadar o sırada bir kaç midyede yiyebilirsiniz. Kokorecinizi yedikten sonra çay ikramları bulunuyor. Gittiğinizde çalışanların sohbeti, sıcakkanlılığı sizi daha da rahat hissettiriyor. Yolunuz düşerse bu lezzet ötesi ve sıcak ortamın bulunduğu kokoreççiyi görmenizi tavsiye ederiz.

Adres: Çengelköy, Çengelköy Cd. 17/A, 34672 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Hayatımda yediğim en iyi kokoreçti gerçekten içinde sadece yağdan ibaret kokoreçlerle alakası yok, gerçek kokoreçti. Kesinlikle denemelisiniz , girişte usta çok samimiydi çalışanlar güler yüzlü mekan tertemiz her şey çok güzeldi.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ermiyan Sürmeli

Sinanoba büyükçekmece Alpaslan Ustayı tavsiye ederim. Kokoreçin ustalarından.

Chaos05

Bostancı HANGAR'da kokoreç yemeyenler buraları iyi koko yapıyor zannediyor...

muhtarvekili

Mercan Zülfü Usta'nın bu listede olmaması ayıp olmuş