Görüş Bildir
Haberler
İnternetten Halı Sipariş Ederken Bilmeniz Gereken Her Şey

İnternetten Halı Sipariş Ederken Bilmeniz Gereken Her Şey

Selluka
29.03.2021 - 11:40

İnternet üzerinden online alışveriş yapan kişilerin sayısı, her geçen gün oldukça artış göstermektedir. Pek çok kişi, evi ile ilgili her ihtiyacını evden çıkmadan internet üzerinden satın almayı tercih etmektedir. İster yeni ev düzecek olanlar olsun, isterse de evini yenilemek isteyen kişiler olsun, mobilyalarına ve dekorasyon zevklerine uyacak olan halı modelleri arasında kararsız kalabilirler. Hangi odaya hangi model halı alınmalı? Hangi mobilyalarla hangi halı renkleri uygun olur, gibi konular sizin de kafanızı kurcalayan konular arasında yer alıyorsa yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kullanım alanlarına göre halı seçimi nasıl olmalıdır?

Kullanım alanlarına göre halı seçimi nasıl olmalıdır?

Salonda kullanılacak bir halının kalitesi ve boyutu ile mutfakta kullanılacak olan halının malzemesi bir olmamalıdır. Halılar eski yıllarda, evlerde boşlukların dolmasını sağlayan aksesuarlar gibi gözükse de günümüzde evinizin tüm detaylarını ve zevkinizi ortaya çıkaracak olan vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle halı seçimi yaparken, mobilyalarınıza ve evinizin geneline uygun modeller tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin; salon mobilyalarınızda ağırlıktan yana tercih yaptıysanız, büyük ve kalın modeller dekorasyonunuza zenginlik katacaktır. Bunun yanı sıra hali.net online halı sitesi üzerinden mutfağınız için tercih edebileceğiniz kolay yıkanabilir ve leke tutmayan halı modellerini de kendi zevkinize göre seçip kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Kolay temizlenen halıları keşfedin.

Kolay temizlenen halıları keşfedin.

Eski yıllarda daha ağır ve büyük halılar tercih edilirken günümüzde temizliği kolay, leke tutmayan ve makinede yıkanabilen halılar tercih edilmektedir. Özellikle mutfak halıları her gün yemek yapılırken ya da sofra toparlanırken sık sık kirlenebilir. Bu nedenle, online halı modellerinin makinede kısa programlarda yıkanmaya uygun olmaları tüketiciler açısından da hem zamandan hem de maddiyattan tasarruf sağlamaktadır.

Fark yaratmak bizim işimiz.

Fark yaratmak bizim işimiz.

Online alışverişin bu denli artış göstermesi ile birlikte, fark yaratmak da oldukça önemli bir hal almış durumdadır. Satın alacağınız halının seçtiğiniz odada nasıl duracağını mı merak ediyorsunuz. Acaba satın aldığımda odama ve mobilyalarıma uymaz diye mi tedirginsiniz. Hiç endişe etmenize gerek yok. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, ''halıyı odanda gör uygulaması'' sayesinde satın almayı düşündüğünüz halının evinizde hangi bölgede hayal ediyorsanız, hali.net üzerinden uygulamayı kontrol edebilir ve gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

instagram.com/halinoktanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın