Görüş Bildir
Haberler
İki TIR Çarpıştı: Onlarca Küçükbaş Hayvan Hayatını Kaybetti

İki TIR Çarpıştı: Onlarca Küçükbaş Hayvan Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te, küçükbaşları taşıyan ve  arızalanarak emniyet şeridine geçmeye çalışan TIR’a arkadan gelen başka bir TIR çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı, onlarca küçükbaş hayvan öldü.

DHA'nın aktardığına göre, kaza Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 20'ncı kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa’dan Gaziantep’e küçükbaş kurbanlık taşıyan Halil Çakır yönetimindeki 63 ALL 234 plakalı TIR, arıza yaptı. Küçükbaş yüklü TIR'a emniyet şeridine geçtiği sırada arkasından gelen ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 80 GB 704 plakalı TIR çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle TIR'daki koyunlar yola savruldu

TIR sürücüleri ile yanlarındaki 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yola savrulan onlarca hayvan ise hayatını kaybetti

Yola savrulan onlarca hayvan ise hayatını kaybetti

İtfaiye ekipleri yaralı olan hayvanlara elleriyle su içirdi

İtfaiye ekipleri yaralı olan hayvanlara elleriyle su içirdi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı olan hayvanlara elleriyle su içirerek güvenli alana taşıdı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu otoyolda araçların çekilmesi ve yolun yıkanmasının ardından yaklaşık 2 saat sonra trafik normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elenimsi Bişi

başlıkta sevindim telef oldu yazılmadı diye ama yorumlarda bi kavuşuk anüslü yine telef olmuşlar yazmış can telef olmaz ölür amık bu kadar basit

mahir riha

Neden bu tepkin açırlar mısın? Telef olmanın anlamı nedir?

darkbiyatt

keşke masum hayvanlar yerine şerefsiz insanlar ölseydi hayvanların ölüm haberlerine insanların ölüm haberlerinden hep daha fazla üzülmüşümdür

ne-derler-bilirsin

değişik bir kader. Kazada ölmeselerdi bayramda kesilip öldürüleceklerdi. Bu ülkede hayvanlara biçilen rol bu işte. Ölmek.. Yaşayamamak..

darkbiyatt

maalesef