Görüş Bildir
Haberler
İki Aydır Aralıksız Ağlayan Bebeğin Vücudundan İğne Çıktı

İki Aydır Aralıksız Ağlayan Bebeğin Vücudundan İğne Çıktı

Ulaş
12.07.2023 - 20:03 Son Güncelleme: 12.07.2023 - 20:18

Iğdır'da iki ay önce dünyaya gelen Adem Gökdere isimli bebeğin aralıksız ağlamalarının altından dikkatsizlik çıktı. Anne Özlem Gökdere, bebeğin vücudunda enjektör iğnesi olduğunu fark etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bebeğin ağlamalarından dolayı defalarca hastaneye gitmelerine rağmen tespit edemediler...

Bebeğin ağlamalarından dolayı defalarca hastaneye gitmelerine rağmen tespit edemediler...

Özlem Gökdere, oğluna banyo yaptırırken bacağının arka kısmında bir kızarıklık fark etti. 

Anne kızarıklığı böcek ısırığı sansa da daha sonraki gün çocuğun altını değiştirirken kızarıklığın olduğu yerde bir demir parçası gördü. Ucu çıkmış demiri inceleyen anne demiri çekerek bebeğin bacağına saplanmış halde bulunan yaklaşık 4 santimlik iğne parçasıyla karşılaştı.

Yaşadıkları durum karşısında şok olan aile hemen çocuklarını hastaneye götürdü.

Yaşadıkları durum karşısında şok olan aile hemen çocuklarını hastaneye götürdü.

Hastanede yapılan tahlillerde vücutta başka bir şey çıkmayınca Adem bebeğin 2 ay boyunca enjektör iğnesi ile yaşadığı ve sürekli ağlamasının da sebebinin bu olduğu ortaya çıktı. Hastanede kendilerine iğnenin dışarıdan çocuğun vücuduna girdiğini söylendiğini belirten yetkililere kızan aile hukuk mücadelesi başlattı.

"Daha büyük şeyler başımıza gelebilirdi..."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuğun iki ay boyunca sürekli ağladığını belirten anne Özlem Gökdere 'Herhangi bir yara bere iz, yoktu. Bundan sonra ödem oluşmuş bacağında, dokuda küçük bir hasar oluşmuş. Küçük bir şeyle atlattık, çok büyük şeyler de olabilirdi. Gerekli başvurumuzu yaptık davamızı açtık ilgilenmesini istiyorum. Daha büyük şeyler başımıza gelebilirdi. Acile gittiğimizde doktorlar işte yok siz yapmışsınız yok yakınlarınız batırmıştır parka götürmüşsünüzdür falan filan saçma sapan şeyler söylediler. Hani olmuş ama üstünü örtüyorlar. Diyebilirlerdi hata olmuş, elinden kaçmıştır. Anlayışla karşılardık ama öyle yapmadılar. Aksine kendilerini savunmaya çalıştılar. Bakalım hayırlısıyla davanın sonuçlanmasını istiyoruz. İnşallah başka çocukların başına gelmez. Benim çocuğum olağanüstü bir şekilde kurtuldu, başka çocukların, annelerin başına gelmemesini istiyoruz. İğne tamamı ile çıktı. Gerekli tahlilleri yaptık. Pazartesi günü Erzurum'a gideceğiz gerekli kontrolleri yaptıracağım. İnşallah sonuçlar da güzel çıkar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
77
63
8
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

oyyy çocuğum yaaa içim bir tuhaf oldu. küçücük konuşamayan bir kul ahhh nasıl canı yanmıştır. şükür ki anne fark etmiş fakat hastanenin durumu içler acısı. i... Devamını Gör

Söyledim gitti

İğnenin olduğu yere bakacak olursak, kan alma, aşı yapma vs. ile ilgii bir bölge değil. Muhtemelen hastanenin suçu yok.

Biker Lady

Yazık yavrum ya konuşup diyemiyor da bacağım acıyor diye

Mahmut Aras

dokor neşter unutur gazlı bez unutur hemş,ire iğne unutur ama aldıkları maaşlaraşükretmezler

Asa

Bu sonuca mi vardın aq? Belki de doğru düzgün maaş verilmediği için bu hatalar yapılıyor...