Görüş Bildir
Haberler
İddialı Test: Evcil Hayvanının Adını Tahmin Ediyoruz!

İddialı Test: Evcil Hayvanının Adını Tahmin Ediyoruz!

Lunami
10.03.2022 - 10:50

Bakalım senin evcil hayvanının ismi neymiş?🤔🧐

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evcil hayvanını aşağıdaki şıklardan hangisine yakın görüyorsun?

2. Sahibi olarak senin karakteristik özelliklerin aşağıdakilerden hangisine daha yakın?

3. Peki evcil hayvanının karakteristik özelliklerin hangisine daha yakın?

4. Evcil hayvanın neler yapmaktan hoşlanır?

5. Evcil hayvanın dile gelse sence ilk ne derdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evcil dostun televizyon, bilgisayar veya telefon gibi ekranlara kilitlenen tipte biri mi?

7. Dostunla aranızdaki ilişki nasıl?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Klasik-kültleşmiş bir isme sahip!

Boncuk, tarçın, maviş, duman, zeytin ve bu gibi fiziksel özellikler biçimindeki diğer nedenlere dayanan birtakım isimler...Klasikler iyidir deyip çıktığın yolda evcil hayvanının da bu -kült- evcil hayvan isimlerinden birine sahip olduğunu düşünüyoruz. Sadeliğin verdiği asalet eminiz ki evcil hayvanının ismini yansıtıyordur. İsmini seçerken büyük olasılıkla dostunun tüy rengi, göz rengi, kulak yapısı gibi fiziksel özelliklerinden yararlanarak bir isim oluşturmuş veya seçmiş olabilirsin. Kabul edelim, bir gerçek var ve bu da evcil dostlarımıza en iyi giden çoğu isim dostumuzun fiziksel özelliklerinde yatıyor.

Karakteristik bir isme sahip!

Evcil hayvanının karakteristik yapısına göre bir isme sahip olduğunu tahmin ediyoruz. Çünkü eminiz böylesine marjinal bir hayvanın sade sıfatlarla işi olmaz! Yerinde duramamasına, tırnaklarıyla bir şeyleri yırtmasına, tüm gün bir heykel gibi oturmasına ve daha başka birçok ilginç ve sıra dışı hal ve tavrını kapsayacak bir isme sahip olduğuna eminiz. Aklımıza Simba, Kontes, Dük gibi buna benzer birkaç isim geliyor... Tabii dostunun kendine has karakterini bilmememiz ismine nokta atışı yapmamızı engelliyor ama eminiz bu saydıklarımızdan çok daha çarpıcı ve dostunun karakteristik özelliklerini yansıtacak bir isim vermişsindir sen!

Sevdiğin bir karakter ismine sahip!

Evcil hayvanına bir dizi, film, animasyon, kitap, çizgi roman, manga ya da buna benzer bir kaynaktan yola çıkarak koyduğun bir adının olduğuna inanıyoruz. Bizler hayatımızın birçok döneminde birçok şey izleriz veya okuruz. İzlediğimiz ve okuduğumuz kurgulardan etkilenen sadece biz değil yanımızdaki evcil hayvan dostlarımız da etkileniyor. Sen de evcil dostundaki bu değişimi fark ettin ve örnek aldığı karakter gibi davranmaya çalıştığını görmen veya sana o karakteri anımsatması sonucu ona bu değerli ismi verdiğini tahmin ediyoruz. İzlediğiniz film ve dizilere göre Severus, Joker, Groot ve bu tarz birçok isim olabilir...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
22
14
11
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın