Görüş Bildir
Haberler
İçinde Gizli Fotoğrafçı Yatanlara Özel Test: Hangi Tarz Fotoğrafçısın?

İçinde Gizli Fotoğrafçı Yatanlara Özel Test: Hangi Tarz Fotoğrafçısın?

Canon
08.11.2016 - 12:02

Bu testte senin içinde yatan gizli fotoğrafçıyı ortaya çıkarıyoruz. Yapman gereken tek şey kategorilerine göre en iyi fotoğrafı seçmen. Haydi başlayalım!

1. Öncelikle en iyi su altı fotoğrafını seç!

2. Şimdi en iyi selfie'yi seçmeni istiyoruz.

3. Peki en iyi doğa fotoğrafı sence hangisi?

4. Fotoğraf olur da spor olmaz mı? Şimdi en iyi spor fotoğrafını seç.

5. Sanatsal fotoğraflar fotoğrafçılığın olmazsa olmazı. Peki sence en iyisi hangisi?

6. Şimdi bunu ben çekmeliydim dediğin bebek fotoğrafını seç.

7. En iyi mimari fotoğrafı seç şimdi de.

8. Makineyi elimize alırız da hayvan fotoğrafı çekmeden bırakır mıyız hiç! Şimdi en iyi hayvan fotoğrafını seçelim.

9. Bildiğiniz gibi fotoğrafçıların dört gözle beklediği mevsimdir sonbahar. Peki sence en iyi sonbahar fotoğrafı hangisi?

10. Hazırsan son sorumuz geliyor. Hayat bir yolculuktur biz de senden en iyi yolculuk fotoğrafını seçmeni istiyoruz.

Doğa Fotoğrafçısı!

Doğa Fotoğrafçısı!

Sen gerçek bir doğa insanısın. Beton yığınları, ufku kapatan uzun binalar sana göre değil. Güneşi hem batarken hem de doğarken görmek, doğanın muhteşem işleyişinin her anını fotoğraflamak istiyorsun. Hiç bahar yaşamayan güz gülleri bile girmeli senin objektifine. Kısacası senin içinde gerçek bir doğa fotoğrafçısı yatıyor. Bu yüzden yaklaşık 400 gramlık gövde ağırlığı ve inanılmaz  netlik hızıyla hiçbir anı kaçırmayacağınız Canon EOS M5 Fotoğraf Makinesi ve 18-150mm Lens tam sana göre. Doğa her gün yeniden uyanıyor, sen de içindeki doğa fotoğrafçısını uyandır.

Doğa Fotoğrafçıları Buraya!

Doğa Fotoğrafçıları Buraya!

Fotoğraf Makinesi

Lens

Portre Fotoğrafçısı!

Portre Fotoğrafçısı!

''Dünyayı güzellik kurtaracak. Bir insanı sevmekle başlayacak her şey.'' diye düşünenlerdensin sen de. Senin varoluşun insan sevgisi üzerine kurulu. İçinde insan olmayan hiçbir şey senin dikkatini çekmiyor. En güzel manzaraya bile bakmıyorsun içinde insan yoksa, çünkü senin için her insan bambaşka bir manzara. Bu yüzden ''Abi portre fotoğraf bildiğin vesikalık işte ehehe.'' diyenlere bakmadan yeteneğinin üstüne gitmelisin. Eğer bir yerden başlamak istiyorsan arka planı bulanıklaştıran özel lens ile birlikte Canon 750D Fotoğraf Makinesi ve 50mm f/1.8 STM/s Lens tam senin gibi portrecilere göre. Her portre başka bir hayattır ve sen her bakışında hayatı fotoğraflıyorsun.

Portre Fotoğrafçıları Buraya!

Portre Fotoğrafçıları Buraya!

Fotoğraf Makinesi

Lens

Düğün Fotoğrafçısı!

Düğün Fotoğrafçısı!

Sen zoru seviyorsun. Dünyaya mücadele etmek için gelmişsin. İnsanlarla uğraşmak seni hiç yormuyor. Gelinle damatla uğraştığın yetmiyor gelinin kız kardeşiyle, damadın abisiyle bile uğraşabiliyor, ''Bi' de tek çek.'' nidaları arasında işini yapıyorsun. Üstelik yaratıcısın da. Klişe mutluluk fotoğrafları seni kesmiyor. Gülüşü yüzde değil gözde arıyor. Bulunca da kaçırmıyor, hafızanın denklanşörüne basıyorsun. Seni gizli bir düğün fotoğrafçısı yapan da bu. İşte tam da bu yüzden üstün dinamik aralık ve yüksek iso performansı ile Canon 5D Mark IV Fotoğraf Makinesi ve 24-70mm/2.8L II USM Lens tam sana göre. Mutluluğun resmini belki yapamayabilirsin ama fotoğrafını çekmek senin işin.

Düğün Fotoğrafçıları Buraya!

Düğün Fotoğrafçıları Buraya!

Fotoğraf Makinesi

Lens

Spor Fotoğrafçısı!

Spor Fotoğrafçısı!

Sen sıradanlığı sevmiyorsun. Tarih yazılırken orada olmak istiyorsun. Hatta orada olmak da yetmiyor; belgelemek, tüm dünyaya duyurmak istiyorsun. Muhammed Ali o ünlü yumruğu indirdiğinde, Maradona Tanrı'nın Eliyle o golü attığında, Kobe Bryant son kez parkeye çıktığında orda olmak için her şeyini verirdin. Çünkü senin içinde kocaman bir spor fotoğrafçısı yatıyor. Bu yüzden saniyede 7 kare fotoğraf çekimi hızı ile hiçbir anı kaçırmayacağınız Canon 80D Fotoğraf Makinesi ve 70-200mm f/2.8L II IS USM Lens tam senin sahip olman gereken şey. Hayat fotoğrafçılığa fena halde benzer, fırsat kaçar ışık kaçmaz.

Spor Fotoğrafçıları Buraya!

Spor Fotoğrafçıları Buraya!

Fotoğraf Makinesi

Lens

Sokak Fotoğrafçısı!

Sokak Fotoğrafçısı!

William Wallace  ''Özgürlük'' diye bağırmadan önce seni tanısaydı ''Buyur abi sen bağır.'' derdi. İşte sen bu derece özgür ruhlu, bu derece kabına sığmayan birisin. Duvarlar, sınırlar sana göre değil. Sen sokağın insanısın. Başını sokacak bir gökyüzü sana yetiyor hatta artıyor. Sen fotoğraflarınla hayatın nabzını tutmak istiyorsun. İşte bu yüzden inanılmaz ufak gövdesiyle fark etmeden en iyi fotoğrafı elde edebileceğiniz Canon EOS M5 Fotoğraf Makinesi ve 22mm f/2 STM Lens tam sana göre. Hiçbir şeyimiz yok akıp giden sokaktan başka, sokağa çık.

Spor Fotoğrafçıları Buraya!

Spor Fotoğrafçıları Buraya!

Fotoğraf Makinesi

Lens

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burcu Bilgin

Portre fotoğrafçısı... Sahne sanatları fotoğrafçısıyım aslında ama şu andaki konumuma sanırım sokak fotoğrafçısı daha yakın bir noktadaydı. Bu arada kareleri... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Düğün Fotoğrafçısı! Sen zoru seviyorsun. Dünyaya mücadele etmek için gelmişsin. İnsanlarla uğraşmak seni hiç yormuyor. Gelinle damatla uğraştığın yetmiyor g... Devamını Gör

goofy

Portre Fotoğrafçısı imişim :D