Görüş Bildir
Haberler
İBB Altunizade'deki Metrobüs Yoğunluğu İçin Özür Diledi: 'Ek Sefer Koyuyoruz'

etiket İBB Altunizade'deki Metrobüs Yoğunluğu İçin Özür Diledi: 'Ek Sefer Koyuyoruz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlardan özür diledi ve yarından itibaren ek seferler konulacağı bilgisini verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve metrobüs durağında dün yaşayan yoğunluk, bugün de devam etti.

İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.

Bu görüntüler sosyal medyada da çokça paylaşıldı.

Yarın sabahtan itibaren ek sefer konuluyor

Yarın sabahtan itibaren ek sefer konuluyor

İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından Twitter’da yaptığı açıklamada, yoğunluğun artan metro seferlerinden kaynaklandığını belirtti. Vatandaşlardan özür dileyen Ongun, yarın sabah Altunizade metrobüs durağına ek seferler konulacağını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
352
109
32
20
10
9
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asihancan

ulan en azındanhatasını bilip özür diliyor ve çözüm için birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

Viyol10sel

genelde bahtsiz oldugumu düşünürüm ama hem adanada hem istanbulda hep ilk durağın olduğu mahallelerde yaşadım, hep boş metro, metrobus, dolmuş, otobuse bindi... Devamını Gör

sensizsinema

Metrobüs seferleri sıklaştıkça metrobüsler yavaş ilerlemek zorunda kalıyor. Yol dolu olduğu için ilerleyemiyorlar doğal olarak. Sefer sık olmasa da yoğunluk ... Devamını Gör