Görüş Bildir
Haberler
Hesap Kesim Ücreti Almayan Bankalar 2015

Hesap Kesim Ücreti Almayan Bankalar 2015

Ayhan Bulut
21.04.2015 - 19:32 Son Güncelleme: 24.04.2015 - 23:59

1. Yapı Kredi NUVO

1. Yapı Kredi NUVO

Şubesiz bankacılık hizmetine Nuvo ile başlayan Yapı Kredi Bankası, Nuvo hesabı kullanan müşterilerinden EFT, havale veya hesap işletim ücreti almamaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Finansbank En Para

2. Finansbank En Para

Finansbank Enpara uygulaması Türkiye’de başlayan ilk şubesiz bankacılık uygulamaları arasında yer alıyor. EFT, havale veya hesap işletim ücreti gibi kesintiler yapılmıyor. Ayrıca Enpara üzerinden gerçekleştirilen harcamalarda iade almak bile mümkün. Finansbank Enpara hesabı açtırmak için ise yapmanız gereken tek şey internet bankacılığından hesap açtırmak için talepte bulunmak.

3. İGaranti

3. İGaranti

Aynı zamanda Garanti Bankası’nın mobil uygulaması olan bu hesap ile birlikte hesabın sahibi olanlar EFT ve havale işlemlerinde hiçbir şekilde ücret ödemiyorlar. Bunun dışında bazı dönemlerde yapılan kampanyalar ile de yaptığınız harcamaların bir kısmının iadesine bile sahip olabiliyorsunuz. Bu hesapta da hesap işletim ücreti uygulanmıyor.

4. KuveytTürk

4. KuveytTürk

Kuveyt Türk, bankalar arasında hiçbir şekilde müşterilerinden hesap işletim ücreti talep etmiyor.

5. HSBC

5. HSBC

HSBC bankasına başvurarak Büyük Adım hesabı açtırmış olan müşteriler, EFT, havale ve hesap işletim ücreti gibi kesintilerden muaf oluyorlar. Fakat bunun için ise bankada en az 3 adet otomatik ödeme talimatınızın bulunması gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın