Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Kolaylıkla Yapabileceği Çok da Yetenek İstemeyen Bazı Bilinen Meslekler

etiket Herkesin Kolaylıkla Yapabileceği Çok da Yetenek İstemeyen Bazı Bilinen Meslekler

Aburoski
09.03.2021 - 10:15 Son Güncelleme: 09.03.2021 - 12:11

Oto yıkamacı mı olsam? 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minibüsçü

Minibüsçü

Öncelikle minibüsçü olmanız için öyle uzun uzun okumanıza gerek yok. Ehliyet alacak kadar okusanız yeter. Onun haricinde paranız varsa bir hat alabilirsiniz yoksa bir hat sahibinin minibüsünde şoför olarak çalışabilirsiniz. Kimse size diplomanızı vs sormaz. Rahatlıkla bu mesleği yapabilirsiniz.

Yoga eğitmenliği

Yoga eğitmenliği
www.yogadergisi.com

İşinden ayrılan, iş bulamayan belli bir miktar parayla yoga eğitmenliği eğitimlerine katılıp belgesini alabilir. Kısa bir sürede yoga eğitmeni olup parayı kırabilir. Bunun için de çok çaba harcamaya gerek yok.

Oto yıkamacılık

Oto yıkamacılık

Muhteşem bir iş. Hem yetenek gerektirmiyor hem de para kazandırıyor. İsterseniz ilkokul mezunu olun canınız araç yıkamak istiyorsa para sorununuz da yoksa gayet kolaylıkla yapabilirsiniz.

Emlakçılık

Emlakçılık

Kafamı nereye çevirsem orada bir emlakçı. Asla bitmiyorlar, aksine gün geçtikçe çoğalıyorlar. Tabii kiranın 2 katı emlakçı komisyonu alınca böyle oluyor. Resmen bedavadan, yetenek istemeyen bir iş. Hayat onlar için güzel...

Güvenlik görevlisi

Güvenlik görevlisi

Liseden mezun olan ve iş bulamayan birçok insan soluğu alışveriş merkezlerinin ya da şirketlerin girişlerinde güvenlik olarak alıyor. Maaşı ne kadar bilmiyorum ama kolay, pek bir yetenek istemeyen bir meslek. Düşünülür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anketörlük

Anketörlük

Konuşabilen herkesin yapacağı bir meslek. Bu işten çok iyi para kazanan insanlar var. Bir iki deneyimle hemen çözülebilecek ve ilerlenecek bir iş.

Araç kiralama

Araç kiralama

Önüne gelen rent a car açıyor şu sıralar. Bu da az da olsa sermayesi olan birinin yapabileceği bir iş. Alırsınız yanınıza işten anlayan birini patron koltuğunda oturup paranıza sayarsınız.

Otoparkçılık

Otoparkçılık

Otoparkta hangi yerlerin boş olduğunu bilen herkesin rahatlıkla yapabileceği bir meslek. Diploma gerektirmiyor.

Müteahhit

Müteahhit

Küçücük illerde bile binlerce müteahhit var. Hızlarını alamayıp üstümüze bile ev dikecekler. Saylarından da anlaşılacağı üzere çok olmaları herkesin yapabileceği anlamına geliyor. Özel bir yetenek de istemiyor. 

Sizin var mı aklınıza gelen bu tarz meslekler?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
48
32
31
15
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Onedio'da editörlük. Malum içeriklerin kalitesine baktığımızda pek bir yetenek gerektirmediği görünüyor.

Enes

Ahahahah

artuditu

Herkes yazmış ama bende yazayım.. Editörlük.. ama kopyala / yapıştır editörlüğü.. Ana tema olarak buzzfeed, yabancı içerikler buzzfeed, yerli içerikler ekşis... Devamını Gör

artuditu

Kısaca işkembe-i kübradan sallamaya örnek bir içerik olmuş. Araya da yoga eğitmenliği sıkıştırmış ki bu meslekleri yapanlar, bizi hor görüyorlar demesinle... Devamını Gör

portside

En iyisi senin meslek editör. Direk boş yapmak.