Görüş Bildir
Haberler
Hepimiz Gidiyoruz! Şok Marketler Çalışma Saatleri ve Bilmeniz Gerekenler

Hepimiz Gidiyoruz! Şok Marketler Çalışma Saatleri ve Bilmeniz Gerekenler

Şok marketler zinciri, Türkiye'nin en büyük perakende mağazacılık devlerinden bir tanesi. 5 binden fazla mağazası ve 20 binden fazla çalışanı olan dev zincir ülkemizde hemen hemen her ilde mevcut ve mağaza sayısı da her geçen gün artıyor. 

Bu konuda en fazla mağaza sayısının da A101'e ait olduğunu belirtelim. 

Ucuzluk teması ile yola çıkan Şok marketlerde hem bildiğimiz, yakından tanıdığımız markaların ürünleri hem de fason olarak üretilen ve yine kaliteli olan ürünleri uygun fiyata bulabiliyoruz. 

Şimdi gelin hep birlikte Şok marketlerin çalışma saatleri (mesai saatleri), kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor gibi detaylarını öğrenelim. Belli mi olur belki ihtiyacı olan çıkar :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şok Kaçta Açılıyor?

Şok Kaçta Açılıyor?

Şok mağazaları haftanın her günü 08:30'da açılmaktadır.

Şok Kaça Kadar Açık? Kaçta Kapanıyor?

Şok Kaça Kadar Açık? Kaçta Kapanıyor?

Şok mağazaları haftanın her günü saat 21:00'da kapanmaktadır. Mağazalar içerisinde yer alan manav ürünleri taze olarak getirilmekte ve uygun koşullarda saklanmaktadır.

Şok Bayramda Açık Oluyor mu?

Şok Bayramda Açık Oluyor mu?

Perakende mağazacılıkta Ramazan ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ilk gün mağazalar genellikle kapalı oluyor. Şok mağazaları da bayramda ilk gün kapalı olmakla beraber Arefe günleri erken açılıp erken kapanabilir. En sağlıklı bilgiyi mağaza üzerinden alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın