Görüş Bildir
Haberler
Hep Aynı Sanmayın, Her Yerde Farklı Sıkılıyoruz Mekânlara Göre Ayırdığımız 11 Sıkılma Aktivitesi

Hep Aynı Sanmayın, Her Yerde Farklı Sıkılıyoruz Mekânlara Göre Ayırdığımız 11 Sıkılma Aktivitesi

Azar
29.06.2018 - 13:33

Sıkılmayı sevmiyormuş gibi görünsek de, sıkıldığımızda çok değişik bir yaratıcılığa bürünebiliyoruz :) Nerede sıkıldığımız ise bu aktivitelerimizin içeriğini bayağı bir değiştiriyor :)

1. Eğer okulda sıkılırsak ve daha önümüzde uzun uzun saatler varsa, ata sporumuza dönüşmüş olan stalk'a sırtımızı yaslarız.

Beğendiğimiz birinin profiline girip, kurcalaya kurcalaya kendi akrabalarımıza kadar ulaşmışlığımız vardır.

2. 'Televizyonda hiçbir şey yok sıkılması' geldiyse, buna en çok yakışan aktivite: Emlak ve araba sitelerine girip, en ama en pahalı evleri ve arabaları filtreleyip, detaylarına bakmak.

Önüne geçemediğimiz bir, 'Hey maşşallah ne evler var!' ya da 'Ya yok artık, millet bu arabalara mı biniyor?' nidaları eşliğinde...

3. Dersin ortasında canımız sıkılırsa, küçüklüğümüzden beri en sevdiğimiz sıkılma aktivitesi olan, ders kitabındaki resimlere ufak dokunuşlarla çizimler yaparız.

Çok ünlü yazarların, şairlerin daha önce hiç görülmemiş bıyıkları, sakalları ya da komik gözlükleri tarafımızdan çizilmiştir. 😎

4. Herkesin çok eğlendiği ama ne hikmetse bizim hiç eğlenemediğimiz parti veya konser gibi kalabalık bir yerde sıkılırsak, kendimizi yemeğe vermek ya da en yakındaki sakin yere gidip, telefonda en sevdiğimiz oyunu oynamak vazgeçilmezimizdir.

Herkes eğleniyor diye eğlenecek halimiz yok ya. 🙄

5. Alışveriş merkezlerinde ya da bir kafede arkadaşımızı beklerken feci şekilde sıkıntı gelirse, buna en iyi çözüm çantamızın veya cüzdanımızın içindeki fişleri, tel tokaları falan temizlemek olabilir :)

Tertemiz olduysa ve içindeki her şeyi adeta boy sırasına göre düzenlediysek, artık kapatabiliriz. 😁

6. Pek de kendi isteğimizle gitmemiş olduğumuz misafirlikte verilen ikramları gözü kapalı yemek ve gözümüze ilk kestirdiğimiz televizyona kitlenmek, başarılı sonuçlar getirir.

Eğer televizyona layıkıyla odaklanabilirsek, bu sayede 'Ee okul ne zaman bitiyor?' sorularını da duymamış gibi yapabiliriz.

7. 'Evde kimse yok sıkılması' yaşanıyorsa, buna en iyi gelen aktivite: Yüzümüzü pandadan, Marilyn Monroe'ya kadar tüm filtrelere sokup çıkartmaktır.

Aaa bir dakika! Ağızdan gökkuşağı çıkartma gitmiş. 😅

8. Hafif mutsuz bir dönemimize denk gelen ve tüm arkadaşlarımızın da işinin çıktığı bir günün sıkıntısı ise, saatlerce gezilen alışveriş sitelerinden çıkartılabilir.

assets-auto.rbl.ms

Gözümü kapattığımda ayakkabılar görüyorum!

9. 'Gece uykum kaçtı sıkılması'nın sonucunda ise, sosyal mecralarda kim var kim yoksa arkadaş olarak ekleriz.

Gecenin verdiği o sessizlikle düşünme payımız pek olmaz :)

10. Bir de evde otururken gelen 'sıkılma temizliği' diye bir şey vardır ki, tüm giymediğiniz şeyleri atmakla başlar; tüm evi temizlemekle son bulur :)

İyi ki sıkılmışız :)

11. Nerede olduğumuzun hiç önemi olmaksızın, her sıkıldığımızda bize çok iyi gelen tek şey ise, yine o küçücük ekrandan bizi her yere bağlayan; biricik uygulamamız 'Azar' 😎

11. Nerede olduğumuzun hiç önemi olmaksızın, her sıkıldığımızda bize çok iyi gelen tek şey ise, yine o küçücük ekrandan bizi her yere bağlayan; biricik uygulamamız 'Azar' 😎

Senin gibi milyonlarca kişi Azar’da sıkıntıyı çoktan unuttu! Sen hâlâ Azar’lı değil misin?

App Storeya da Google Play'den hemen indir! Ya da bilgisayarından hemen katıl* :)

Masaüstü versiyon Chrome ile uyumluluk göstermektedir.