Görüş Bildir
Haberler
Heirloom ile Eski Fotoğraflarınızı Tek Tuşla Tarayın

Heirloom ile Eski Fotoğraflarınızı Tek Tuşla Tarayın

Aytug Topcu
21.11.2014 - 09:47 Son Güncelleme: 21.11.2014 - 11:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hepimizin evinde annelerimizn sakladığı fotoğraf albümleri vardır. Bir misafir geldiğinde, özel bir günde ve ya geçmiş yad edilmek istendiğinde bu albümler gün yüzüne çıkar ve gözler dolarak fotoğraflar tek tek tozlanmış sayfalarda izlenir.

Gelişen teknolojiler ile birlikte kağıt kullanımının azalması ve bilgisayarların yaygınlaşması ile bu fotoğraflar tek tek taratıldı ve bilgisayarın veya harici disklerin en kullanılmayan kısımlarına yedeklendi. Bu yedekleme görevi de genellikle aile baskısı ile evin en çok bilgisayar kullanan çocuğuna verilirdi.

Eğer fazla uğraşmak istemeyen biriyseniz muhtemelen şu şekilde bir görüntü elde etmeniz kaçınılmazdı.

İşte Heirloom isimli bir uygulama, bu eski fotoğraflarımız ile ilgili sıkıntıyı fark ederek kolay bir çözüm geliştimiş.

Hem taratma hem de yedekleme sorunlarına tek bir çözüm getirdiği söylenebilir.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra siteye üye olmanız isteniyor, daha sonra taratmak istediğiniz fotoğrafı telefonunuzun kamerası ile sadece netliğini ayarlayarak çekiyorsunuz. Boyutlandırmaları ise heirloom sizin yerinize yapıyor ve daha sonra site üzerinde depolayabiliyor, albümler oluşturup, yönetebiliyor ve hatta aile bireylerinizi davet ederek onlar ile paylaşabiliyorsunuz.

Buraya kadar herşey çok güzel ancak uygulama şuan çok yeni, an itibarı ile Google Play’de sadece 500 indirmesi var ve asıl kötü lan ise şu anda Türkiye’de kullanılamıyor olması. Umarız yakın bir gelecekte Heirloom’u indirip kullanma deneyimini yaşarız.

Bağlantılar: App Store - Google Play

Kaynak: http://talender.com/heirloom-ile-eski...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0