Görüş Bildir
Haberler
Hayatındaki Gerçek Uyumu Nerede Yakalayacağını Biliyoruz!

Hayatındaki Gerçek Uyumu Nerede Yakalayacağını Biliyoruz!

L'Oreal Paris
27.11.2017 - 10:36

İçindeki boşluğu, o eksik parçayı nerede bulacağını; gerçek uyumu nasıl yakalayağını öğrenmek istiyorsan yapman gereken şey çok basit! Hadi bakalım...

1. Hadi başlayalım! Sence hayatında şu an eksik olan en önemli kavram ne?

2. Kendini en mutlu hissettiğin an hangisi?

3. Klasik ama çok önemli bir soru: Kendini 10 yıl sonra nerede görmek istersin?

4. Bu soru biraz canını sıkabilir: En sevmediğin insan tipi hangisi?

5. İlginç bir soru: Bir evin bir odası olsan hangisi olurdun sence?

6. Şimdi de kendini bir müzik türüne benzet hadi!

7. Moralini bozan bir şey oldu ve biriyle konuşmaya ihtiyacın var, kim bu biri?

8. Sence seni en iyi anlatan renk hangisi?

Aşkta gerçek uyumu yakalayacaksın!

Senin içinde eksik olan şey ne biliyor musun? Aşk! Kendini tamamlanmış hissetmek için ihtiyacın olan şey tam olarak ayaklarını yerden kesecek bir aşk. Onu bulduğun anda artık her şey tamamlanmış olacak ve hayatındaki gerçek uyumu bulmuş olacaksın. Hayatın her alanında olduğu gibi makyajda da gerçek uyumu yakalamak çok önemli! L’Oréal Paris’te seni olduğun gibi yansıtan, ten renginle birebir uyum sağlayan tonda bir True Match mutlaka var. Çünkü biz buna değeriz! Cildine uyumlu fondötenini bul, sen de kendi #GerçekUyum hikayeni paylaş!

Kariyerinde uyumu bulacaksın!

Senin hayatının en önemli alanı anladığımız kadarıyla kariyerin. Orada istediğin yere geldiğin anda hayatın tamamlanmış olacak. Aklında hedeflerin, gerçekleşmesini istediğin hayallerin var. Onlar da gerçekleştiğinde hayatındaki uyumu yakalayacak ve çok daha mutlu bir hayat yaşamaya başlayacaksın. Hayatın her alanında olduğu gibi makyajda da gerçek uyumu yakalamak çok önemli! L’Oréal Paris’te seni olduğun gibi yansıtan, ten renginle birebir uyum sağlayan tonda bir True Match mutlaka var. Çünkü biz buna değeriz! Cildine uyumlu fondötenini bul, sen de kendi #GerçekUyum hikayeni paylaş!

Sanatta uyumu yakalayacaksın!

Sen hep bir şeyler üretmek, bir fark yaratmak ve içindeki o özgür ruhu serbest bırakmak istedin. Ama bunu bir türlü yapacak doğru yeri bulamadın. İşte senin için o doğru yer sanat! Al eline bir kalem, fırça veya enstrüman; ne olursa! Dök içindeki tüm güzellikleri. İşte o zaman hayatla gerçek uyumu yakalayacak ve kendini tam anlamıyla tamamlanmış hissedeceksin. Hayatın her alanında olduğu gibi makyajda da gerçek uyumu yakalamak çok önemli! L’Oréal Paris’te seni olduğun gibi yansıtan, ten renginle birebir uyum sağlayan tonda bir True Match mutlaka var. Çünkü biz buna değeriz! Cildine uyumlu fondötenini bul, sen de kendi #GerçekUyum hikayeni paylaş!

Sosyal hayatında uyumu bulacaksın!

Sen oldun olası hep çok sosyal bir insan oldun. Etrafın kalabalık olmadığında kendini hep bi' eksik, yalnız hissettin. Bu yüzden hayatındaki gerçek uyumu yakalamak için yapman gereken gerçekten seni tamamlayan o arkadaş grubunu bir araya getirmek! İşte o zaman hayat sana çok daha renkli, parlak ve uyumlu gelecek! Hayatın her alanında olduğu gibi makyajda da gerçek uyumu yakalamak çok önemli! L’Oréal Paris’te seni olduğun gibi yansıtan, ten renginle birebir uyum sağlayan tonda bir True Match mutlaka var. Çünkü biz buna değeriz! Cildine uyumlu fondötenini bul, sen de kendi #GerçekUyum hikayeni paylaş!