Görüş Bildir
Haberler
TV
Dizilerde Havasından Geçilmeyen 16 Başrol Karakteri

Dizilerde Havasından Geçilmeyen 16 Başrol Karakteri

Emre
30.10.2014 - 02:37 Son Güncelleme: 30.10.2014 - 17:29

Bazı diziler vardır konusu sizi direk içine çeker, bazı diziler vardır ki başroldeki karakterlerin bir bakışı bile dizinin sizi etkisi altına alması için yeterli olabilir. Bir bakış diyerek mübalağa yaptığım aşikar tabi ki, fakat bazı başroller var ki karizmanın sözlükteki eş anlamı olabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Horatio Caine - David Caruso

Miami Suç Departmanının teğmeni çözülen olaylardan sonra gözlüğünün üstünden attığı keskin bakışla izleyicileri kolayca etkisi altına alabiliyor.

CSI:Miami

2. Dexter Morgan - Michael C. Hall

Durmak bilmeyen öldürme isteği ve bunu müthiş bir soğukkanlılık ve titizlikle yapışı izleyicileri etkilemesi için yeterli. 

Dexter

3. Leroy Jethro Gibbs - Mark Harmon

Tam bir otoriter karizma örneği. Disiplini elden bırakmayan bir işkolik olup Abbs ile olan ilişkisi seyredenleri kendisine hayran bırakabiliyor. 

NCIS

4. Jack Bauer - Kiefer Sutherland

Düşmanları kendisinin ve ailesinin peşine düşse bile böyle bir ajan için sorun olmayacaktır. Silah tutuşuyla bile havalı olmayı başarabilen birisi. 

24

5. Dr. Gregory House - Hugh Laurie

Bu adam için herhangi birşey yazmaya ihtiyaç bile yok neticede tam bir akıl hastası ve bu bizim için yeterli. Fakat merak edenler olursa önce yanlış teşhis koyup hasta tam ölecekken doğru teşhisle hayat kurtaran bu adam hareketleriyle 10 numara bir karakterdir. 

House M.D.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Patrick Jane - Simon Baker

Jane vurdumduymazlığı, kendini etrafındakilerden üstün tutuşu ama bunlardan öte olayları çözmedeki ve insanların adeta zihinlerini okuyabilmesiyle havasından geçilmeyen bir şahsiyet

The Mentalist

7. Behzat Ç. - Erdal Beşikçioğlu

Döverim de severim de . Kendine has sorgulama şekli, şiddet içeren davranışlarına rağmen samimi tavırlarıyla havalı şeklini yaşatan aramızdan biri. 

Behzat Ç.

8. Sherlock Holmes - Benedict Cumberbatch

Sherlock, kendini beğenmişliği, 10 saniyede bir insanın biyografisini çıkarabilmesi ve olaylar ne kadar karmaşık olursa olsun çözebilme yeteneğiyle en havalı karakterlerden biri olsa gerek. 

Sherlock

9. Joey Tribbiani - Matt LeBlanc

Dünyaca tanınan bir oyuncu olma hayaliyle tutuşan Joey belki de gelmiş geçmiş en iyi sitcom dizisinin en komik karakteri olabilir. Sadece 'How you doin' demesi bile onu havasından geçilmeyecek biri olması için yeterli.

Friends

10. Oliver Queen - Stephan Amell

Bilinen tek milyarder süper kahramanın Batman olmadığını kanıtlarcasına ortaya çıkan kötülere karşı silah bizi bozar deyip okumuz şekil önümden çekil edasıyla dolaşan havalı süper kahraman.

Arrow

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Walter White - Bryan Cranston

Maddi durumunuz kötüyse ve illegal yollara başvurmak istenmiyorsanız üzgünüz ki tarihin görmüş olduğu en havalı kimya öğretmeni (ve es geçmeyelim öğrencisi) Walter White malesef size yardımcı olamaz.

Breaking Bad

12. Cal Lightman - Tim Roth

Karşınızda bir suçlu varsa ve eğer size yalan söylüyorsa hiçbir psikolog gerçekleri sadece insanların mimiklerine ve beden hareketlerine bakarak ortaya çıkaran Cal Lightman kadar havalı olamaz herhalde.

Lie to me

13. Edward "Blackbeard" Teach - John Malkovich

Jack Sparrowdan sonra ortaya çıkmış en havalı korsan olabilir.Ne kadar ismi Kabasakal olsa da karakteri oynayanın John Malkovich olması bu korsanın havalı olması için yeterli.

Crossbones

14. Barney Stinson - Neil Patrick Harris

Artık vücudunun bir parçası olmuş takım elbisesiyle, kızları tavlamadaki üstün yetenekleriyle, kendini üstün görüşü ve bunu her daim 'challenge'ları 'accept' ederek göstermesiyle 'cool' olmayı başarabilmiştir.

How I Met Your Mother

15. Tony Soprano - James Gandolfini

Ne kadar kötüyse o kadar da sevilen bir karakter olan Sopranoların kralı, kendine haz mafya babası kişiliğiyle elinde olmasa da havalı olan büyük kişilik.

The Sopranos

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Daryl Dixon - Norman Reedus

Bu adam için pek bir şey yazmaya gerek dahi duymuyorum. En beğendiğim dizi karakteri olmasının yanı sıra sert duruşunun altında ne kadar duygusal bir insan olduğu ortada. Pistollere inat crossbow kullanmaya devam.

The Walking Dead

Not: Game of Thrones'dan karakter yok diyenler için; hangisini koyacağıma karar veremediğim için koymadım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
27
16
3
3
1
0