Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yabancı TV Dizisine Başlamalısın?

Hangi Yabancı TV Dizisine Başlamalısın?

Digiturk
16.09.2014 - 11:11 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 19:10

Allah kimseyi dizisiz bırakmasın!

1. Hangi meslek seni kendine daha çok çekiyor?

2. Kendimi kötü hissettiğim zaman:

3. Eskilerden, bağımlısı olduğun bir dizi seç!

4. Evin kapısını kilitlemeyi unuttun. Ne yapacaksın?

5. Hangi tür seni kendine daha çok çeker?

6. Bir Türk dizisinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendin diyelim. Diziyi Türkiye'nin neresinde çekersin?

7. Ne kadar dürüstsün? Kendini 1'den 6'ya notla! (1 en düşük olmak üzere)

8. Son soru: Senin için en mühim kavram hangisi?

"True Detective"e başlamalısın!

"True Detective"e başlamalısın!

Eğer 'gerçek'leri seviyorsan senin dizin True Detective. Gökyüzünün rengini beğenmezse onunla kavgaya tutuşacak birisi olan, detektiflerin en nihilisti, en Nietzsche'si Rust Cohle (Matthew McConaughey) ile dünyanın en düz adamı olması kuvvetle muhtemel Marty Hart'ın (Woody Harrelson) Amerika'nın en garip yeri olan Louisiana'da işlenen seri cinayetleri araştırmasına dayanan dizi, bizi insanlığı sorgulamaya yöneltiyor ve diyor ki: 'Man is the cruelest animal'. Imdb puanı 9.3 olan dizi, yeni bir fenomen olma yolunda. Bir an önce başlamalısın!..

True Detective'in yeni sezonuna, ne yazık ki daha var! Yarin yolunu beklermiş gibi beklediğin bu dizinin yeni sezonu başlayana kadar The Following'i de deneyebilirsin!

"The Originals"a başlamalısın!

"The Originals"a başlamalısın!

Fantastik ve paranormal şeyleri seviyorsan senin dizin kesinlikle The Originals. 'The Vampire Diaries' dizisi beşinci sezonuna ulaşırken, dizide ortaya çıkan karakterlerden Kökenler de kendi dizilerine kavuştular. Julie Plec tarafından yaratılan dizi, Klaus, Elijah, kardeşinin bir daha adım atmamaya yemin ettiği bu şehre neden döndüğünü merak eder. New Orleans artık, bir zamanlar Klaus'un koruması altında olan vampir Marcel'in yönetimine geçmiştir ve Marcel kurt adamlarla cadıları baskı altına almış durumdadır. Yüzyıllar önce kurulmasına yardımcı oldukları şehre yeniden ayak basması, Klaus'ta farklı duyguların yansımasına neden olur. Klaus'u New Orlean'a çağıran cadılar, Marcel'den kurtulmaya yönelik bir plan hazırlamıştır. Bu plan her ne kadar Klaus'un hoşuna gitmese de Elijah aile bağlarını onarmak ve tekrar eski günlerine dönmek iin yeni bir şans elde ettiklerini düşünür. Böyle 'The Originals'da Mikaelson kardeşlerin, Marcel ve yandaşları ile olan güç savaşı başlar.

"Battlestar Galactica"ya başlamalısın!

"Battlestar Galactica"ya başlamalısın!

Battlestar Galactica, uzay serilerinin en baba başyapıtlarından birisidir. Star Wars, Star Trek tarzı serileri seviyorsan bu diziye mutlaka başlamalısın, hatta başlamakta çok geç kaldığını bile söyleyebiliriz. Dizinin konusu şu: 12 Koloni’de yaşayan insanlar,düşmanları Saylonlar ile 40 yılı aşkın bir süredir barış içinde yaşamaktadır. Ancak Saylonlar’ın gerçekleştirdikleri sinsi saldırıyla, kolonilerin savunma sistemleri etkisiz hale getirilip nüfusun yoğunlaştığı tüm merkezlerin nükleer silahlar ile yok edilmesi her şeyin birdenbire değişmesine sebep olacaktır. Aslında Saylonlar, yıllar önce insanlar tarafından yapay zekâ kullanılarak üretilmiş sofistike robotlardır. Ancak zaman içinde kendi zekâ ve bilinçleri oluşmuş; efendilerine karşı örgütlenerek ilk İnsan/Saylon savaşının başlamasına neden olmuştur.

"Gotham"a başlamalısın!

"Gotham"a başlamalısın!

'Süper kahramanlar içinden, bir Batman'i seçtim, kalbimi ona, ben ona verdim!' diyorsan, bundan daha doğru bir yer olamaz; çünkü Gotham, hem serinin en muhteşem karakterlerinden olan Detektif Gordon'un (Ben McKenzie / O.C izleyenler hemen hatırlar!) hayatını, hem de Bruce Wayne'in Batman'e evrilme aşamalarını konu ediyor. Bu senenin en bomba, en iddialı dizisi olma özelliğindeki Gotham'ı kaçırmamalısın!

"Modern Family"ye başlamalısın!

"Modern Family"ye başlamalısın!

Dizi izlerken kafanın rahatlamasını istiyor, sadece eğlenmeyi amaçlıyorsan doğru yerdesin, Modern Family tam senlik. Emmy'ye doyamayan dizinin konusu şu: Elimizde üç tane aile ve onun birbirinden farklı üyeleri var. Herbirinin hayat deneyimleri; mutlulukları, üzüntüleri, şaşkınlıkları, başarıları ve daha pek çok şey... İlk ailemizin reisini 'Evli ve Çocuklu' dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle karşımıza çıkıyor. Jay'in eşi ise kendinden yaşça oldukça genç olan Gloria. Jay hem bir yandan Gloria'nın oğlu Manny'ye üvey babalık yaparken bir yandan da genç eşini elinde tutmaya çalışır. İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çifti. Claire, Jay'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin yaramaz oğulları Luke, erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex olmak üzere üç tane çocukları var. Üçüncü ailemiz ise gay bir çift olan Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay'in öz oğlu. Bu çiftin, Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.

"Boardwalk Empire"a başlamalısın!

"Boardwalk Empire"a başlamalısın!

Tarihi ve de suç dizilerini seviyorsan senin dizin Boardwalk Empire! Konusu ise şu: Yıl 1920, Atlantic City, New Jersey. ABD’de içki tüketimini zapturapt altına almak amacıyla alkol neredeyse tüm ülkede ve toplumsal hayatın her alanında yasaklanmış. Böyle olunca, alkol üretimi ve tüketimi yeraltına, yasadışı kanallara yönelmiş. Organize çetelerin kontrolüne giren alkol piyasası çok büyük bir ekonomik gücün de yer değiştirmesine neden olmuş. Karaborsaya düşen içki çetelerce düşük maliyetlere temin edilip yüksek kârlara satılıyor. Alkolün gücü politikacılardan küçük suçlulara dek herkesin gözünü kamaştıracak bir seviyede.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
34
23
21
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Taşkın

The Originals :) zaten izliyorum. süpersin!

Ahmet Turhalli

the orginalsı zaten izledim hatta legacies yeni sezonu bekliyorum :)

Melek Gül

"The Originals"a başlamalısın! Fantastik ve paranormal şeyleri seviyorsan senin dizin kesinlikle The Originals. "The Vampire Diaries" dizisi beşinci sezonun... Devamını Gör