Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Senin Best Friend'in Olmalı?

Hangi Ünlü Senin Best Friend'in Olmalı?

Herkesin birçok arkadaşı vardır. Fakat tek bir best friend her şeye yeter. Bakalım hangi ünlü senin best friend'in olmalıymış. Haydi teste!

1. Teste başlamadan önce şu soru: Kankan erkek mi olsun, kadın mı?

2. Öncelikle seni biraz tanıyalım mı? Mesela en sevdiğin ders şunlardan hangisi ola ki?

3. Sonra mesela sen sınıfın neresinde oturuyorsun diye bir soru sorsak?!

4. Şimdi de biraz gelecekten konuşalım ve tarihin ilk sorusunu soralım sana :) İleride ne olmak istiyorsun?

5. Pekii arkadaşların seni genelde nasıl tanımlar?

6. Hadi bi' gardırobumuzu kontrol edelim; hangi renk grubu yoğunlukta?

7. Biliyorsun bazen tüm koşullar oluşmadıkça çalışmak oldukça güç oluyor. Peki sen şu masalardan hangisinde daha rahat çalışırsın?

8. Diyelim ki bir süper güce sahip olma hakkın var. Hangisini seçerdin?

9. Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır. Peki senin hayatta affetmem dediğin şey ne?

10. Veee son sorumuz geliyor. İmkanın olsa gidip göreceğin ilk dünya şehri hangisi?

Kristen Stewart!

Kristen Stewart!

Öncelikle senin uçuk kaçık ve asi bir kişiliğin olduğunu söylememiz gerek. Cesursun da aynı zamanda. Pek alışılageldik birisi değilsin yani. Bu aura ve bu enerjiyi ise sadece Kristen Stewart kaldırabilir. Başkası bu enerji yüzünden kalp krizi geçirebilir maazallah, sonra uğraş dur. Eğer Kristen olmaz biz onla çok dağıtırız hiç ders çalışamam diyorsan bizim sana bir BEST Friend önerimiz daha var.

Emma Watson!

Emma Watson!

Lafa başlamadan senin a-ca-yip zeki olduğunu olduğunu söyleyelim de hakkını yemiş olmayalım. Aynı zamanda elit olduğunu da ekleyelim. Yani senin öyle incik cıncık zevklerin vardır ve bu zevkleri öyle herkesin anlaması da gerekmez ha. İşte tam da bu yüzden senin kankan kesinlikle Emma Watson olmalı. Yoksa başkası sana x-small kalır, zekanı ve elitliğini kaldıramaz harap olur. Eğer Emma olmaz biz onla çok derin takılırız hiç ders çalışamam diyorsan bizim sana bir BEST Friend önerimiz daha var :)

Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence!

Sana bir itirafımız var: Tüm dünyayı araştırdık ettik, senin kadar tatlış, senin kadar Çarli’nin Çikolata Fabrikası bir arkadaşla karşılaşmadık. Yeminle abartmıyoruz. Yani sana kızabilmek: İmkansız. Bi kere yüzündeki gülümsemeyi görünce insanın içi ısınıyor. Sana kızası varsa bile anında geçiyor. Yani tüm bu sebeplerden dolayı senin kankan Jennifer Lawrence olmalı. Başka birisi senin neşeni kaldıramaz. Hep böyle gülün... Eğer Jennifer olmaz biz onla çok gıybet yaparız hiç ders çalışamam diyorsan bizim sana bir BEST Friend önerimiz daha var :)

Leonardo DiCaprio!

Leonardo DiCaprio!

Ooo karizma kardeş… Dur bi saniye ekrana öyle direkt bakma, gözlerimiz kör olup, kalbimize inecek :) Etkileyicisin, hem de ne!.. Ama öyle kafasız bir etkileyicilikten bahsetmiyoruz burada, çok ince bir zekan ve çok ince bir mizah yeteneğin de yok değil hani. Kısaca bu denli mükemmelliğinin altında ezilmeyecek ve senin “wingman”in olacak birine ihtiyaç var: Leonardo DiCaprio! Eğer Leonardo olmaz biz onla çok çapkın takılırız hiç ders çalışamam diyorsan bizim sana bir BEST Friend önerimiz daha var :)

Benedict Cumberbatch!

Benedict Cumberbatch!

Lafa başlamadan senin a-ca-yip zeki olduğunu olduğunu söyleyelim de hakkını yemiş olmayalım. Aynı zamanda elit olduğunu da ekleyelim. Yani senin öyle incik cıncık zevklerin vardır ve bu zevkleri öyle herkesin anlaması da gerekmez ha. İşte tam da bu yüzden senin kankan kesinlikle  Benedict Cumberbatch olmalı. Yoksa başkası sana x-small kalır, zekanı ve elitliğini kaldıramaz harap olur. Eğer Benedict olmaz biz onla çok derin meseleler konuşuruz hiç ders çalışamam diyorsan bizim sana bir BEST Friend önerimiz daha var :)

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Acaba şu evrende senin kadar sempatik, senin kadar enerjik, senin kadar karşı konulmaz bir insan evladı var mı, tartışılır doğrusu. Evet evet, dünya sempatiklik başkanı sen olmalısın, yardımcın da Robert Downey Jr! Şu dünyanın tadını çıkarmak nasılmış, tüm insanlık görmüş olur böylece. Hadi o zaman biraz enerji! Eğer Robert olmaz biz onla çok hızlı yaşarız hiç ders çalışamam diyorsan bizim sana bir BEST Friend önerimiz daha var :)

Senin BEST Friend'in Kültür Yayıncılıktan BEST Serisi

Senin BEST Friend'in Kültür Yayıncılıktan BEST Serisi
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Benedict Cumberbatch!

Meryem

BENEDICT, ALLAH! <3

mertens

Leonardo DiCaprio! Ooo karizma kardeş… Dur bi saniye ekrana öyle direkt bakma, gözlerimiz kör olup, kalbimize inecek :) Etkileyicisin, hem de ne!.. Ama öyl... Devamını Gör