Görüş Bildir
Haberler
Hangi Psişik Güce Sahip Olmalısın?

etiket Hangi Psişik Güce Sahip Olmalısın?

Nsycl
16.12.2016 - 18:46

Zihin okumak mı yoksa geleceği görmek mi? Hangi psişik becerinin sizin için doğru olduğunu öğrenme zamanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En çok hangisi canını sıkıyor genel olarak?

2. Seni en çok yansıtan renk hangisi?

3. Sence hangi kelime seni en iyi tanımlıyor?

4. Bu muhteşem filmlerden hangisi senin ilgini çeken?

5. En güzel kusurunu soracak olsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni en çok çeken fotoğrafı soruyoruz şimdi de!

7. Sana yapılan hangi övgü seni en çok mutlu eden olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Telepati çıktı!

Telepati çıktı!

İnsanların zihnini okumak kesinlikle senin psişik gücün olmalıydı! Her zaman iletişime açıksın, insanları anlamak, yorumlamaka, analiz etmek senin işin! Çevrende her zaman dinleyen insan olmak seni hiç rahatsız etmiyor aksine resmen bu özelliğini daha da geliştiriyor. Kim bilir belki bir gün telepatik güçlere sahip olursun!

Telekinesis çıktı!

Telekinesis çıktı!

Sen kesinlikle düşünce gücünle objeleri hareket ettirebilmelisin! Bir şeylere odaklanmak senin işin. Eğer hedefinde bir şey varsa onunla arana hiç kimse hiç bir şey giremiyor resmen. İsteklerin ve odakların konusunda çok net olman seni direkt sonuca götüren bir özellik, bunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Astral Seyahat çıktı!

Astral Seyahat çıktı!

Vücudunu terk etmeli ve dünyayı başka bir perspektiften görmelisin sen! Dünya'ya genel olarak objektif bakıyor, olayları realist olarak takip ediyorsun. Bu da seni bazen kalpsiz gibi gösterse de her zaman en sağlıklı yorumu yapmanın en büyük yardımcısı oluyor.

Zihin Kontrolü çıktı!

Zihin Kontrolü çıktı!

Senin gücün kesinlikle başkalarının beynine girmek olmalı! Genelde orta yol bulucu, sakin bir tavır belirlesen de gerçek silahların ortaya çıkması gerektiğinde manipulatif tavrını ortaya çıkarmaktan asla çekinmiyor, çıkardığında da hiç başarısız olmuyorsun.

Medyum çıktı!

Medyum çıktı!

Ölülerle konuşmak senin özel gücün olmalı! Bu ruhani ve manevi duyguları yüksek halin, geçmişi çok fazla anan beynin ve sessiz sakin tavrın en çok buna uygun ve kesinlikle bunu çok iyi yapardın.

Psikometri çıktı!

Psikometri çıktı!

Nesnenin geçmişini sadece dokunarak hissedebilme gücüne sahip olman gerek senin! Geçmiş hakkında çok merak ediyor ve çevrendeki her şeyi anlamaya çalışıyorsun. Bitmek bilmeyen bir merak duygun var. Bunu da daha güzel kullanamazdın zaten!

Altıncı his çıktı!

Altıncı his çıktı!

Senden uzakta olan şeyleri hissetme gücüne sahip olmalısın. Çok sezgisel bir zihnin var öncelikle, fakat bu kadar sezgisel olmak bazen olduğun yer olduğun zamanda sana sıkıntılar çıkarıyor. Kesinlikle kendini ve çevreni sezgilerinle koruduğun çok oluyor ama bazen de risk alman gereken durumlardan kaçmıyorsun değil.

Öngörü çıktı!

Öngörü çıktı!

Senin gücün bir olay yaşanmadan önce onun hakkında sezgi sahibi olmak olmalı kesinlikle! Çok anlayışlı, çok sakin ve çok güler yüzlüsün ilişkilerinde. E bunların üzerine bir de kaderci yapın eklendiğinde öngörü gücü kesinlikle senin için yaratılmış diyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1541
656
440
198
108
100
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Medyum olup ölülerle konuşurmuşum... Ulan daha dirileri çözemedik. Çözemeden de gidicez zaten ölülerle ölü olduktan sonra konuşurum çok lazım :)

kokos

Altıncı his çıktı! Senden uzakta olan şeyleri hissetme gücüne sahip olmalısın. Çok sezgisel bir zihnin var öncelikle, fakat bu kadar sezgisel olmak bazen ol... Devamını Gör

Melisa Lüleci

telepati

Ezgi Ela

aynen