Görüş Bildir
Haberler
"Hangi Filmi İzlesem" Diye Düşünenlere Müjde! Tek Bir Solukta Bitireceğiniz Yüksek Puanlı Film Önerileri

"Hangi Filmi İzlesem" Diye Düşünenlere Müjde! Tek Bir Solukta Bitireceğiniz Yüksek Puanlı Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

O zaman hazırsan yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Upstream Color (2013)

Upstream Color (2013)

IMDb: 6.5

Özet: Film, bir parazit tarafından enfekte olmuş çiftin hikayesini anlatıyor. Çift, yıkılmış hayatlarının parçalarını bir araya getirmek için mücadele ederek birbirlerine yardım etmeye çalışırlar. 

Oyuncular: Amy Seimetz, Shane Carruth, Andrew Sensenig

Yönetmen: Shane Carruth

Westworld (1973)

Westworld (1973)

IMDb: 6.9

Özet: İnsanlardan uzak bir bölgede Roma, Ortaçağ ve Vahşi Batı kültürünü simüle eden 3 tatil bölgesi yaratılmıştır. Bu bölgelere yerleştirilmiş canlıların hepsi robottur. Robotlar arıza çıkardığında orada bulunan bir gezgin kendini kaosun ortasında bulur. 

Oyuncular: Yul Brynner, Richard Benjamin, James Brolin

Yönetmen: Michael Crichton

World on a Wire (1973)

World on a Wire (1973)

IMDb: 7.7

Özet: Gelecekte Simulacron adında bir bilgisayar projesi planlanır. Gerçekliği simüle edebilen bir proje. Proje lideri Henry Vollmer aniden öldüğünde yardımcısı Dr. Fred Stiller, garip olaylar yaşamaya başlar.

Oyuncular: Klaus Löwitsch, Barbara Valentin, Mascha Rabben

Yönetmen: Rainer Werner Fassbinder

İçeriğin Devamı Aşağıda

Talk Radio (1988)

Talk Radio (1988)

IMDb: 7.2

Özet: Barry Champlain, radikal görüşleri olan bir radyocudur. Teksas'ta gece saatleri radyo programı sunan Barry'nin küçümseyici ve kaba mizahı dinleyicilerinin tepkisini çeker. Etrafındaki tartışmalara rağmen Barry'nin sunuculuğunu yaptığı radyo programı, ulusal çapta yayınlanmak için son seçmelere kadar kalmıştır. Ancak Barry bir gün, bir dinleyicisinden kendisini ölümle tehdit eden bir mektup alır. Barry ise mektubu yazanın kimliğini tespit etmeye çalışır.

Oyuncular: Eric Bogosian, Ellen Greene, Leslie Hope

Yönetmen: Oliver Stone

The Wicker Man (1973)

The Wicker Man (1973)

IMDb: 7.5

Özet: Gerilim ve korku türü denildiğinde belki de ilk akla gelen filmlerden biri olan The Wicker Man ile devam ediyoruz. Film, Summerisle adındaki bir adada kaybolan genç bir kızın ve onu aramaya gelen dindar bir polis memurunun hikâyesi üzerinden pagan kültürü ve Hristiyan bakış açısı arasında oldukça ilginç bir çatışma sunuyor.

Oyuncular: Edward Woodward, Christopher Lee, Diane Cilento

Yönetmen: Robin Hardy

Nikita (1990)

Nikita (1990)

IMDb: 7.3

Özet: Suç çetesindeki bir kadın, başarısız bir soygun sırasında bir polisi öldürdükten sonra yakalanır ve ömür boyu hapse mahkum edilir. Ancak hapisteyken bir hükümet ajanı onunla temasa geçerek gizli ajan yapmak ister ve olaylar gelişir.

Oyuncular: Anne Parillaud, Marc Duret, Patrick Fontana

Yönetmen: Luc Besson

A Simple Plan (1998)

A Simple Plan (1998)

IMDb: 7.5

Özet: Mavi yakalı üç yakın arkadaş, milyonlarca dolarlık bir kayıp para ile karşılaşırlar ve buldukları parayı, yetkililerden saklamak için bir plan yaparlar. Ancak çok süre geçmeden kendilerini bir çıkmazın içinde bulurlar.

Oyuncular: Bill Paxton, Billy Bob Thornton, Bridget Fonda

Yönetmen: Sam Raimi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014)

IMDb: 8.1

Özet: David Fincher'ın ev beğenilen filmlerinden biri olan Gone Girl ile devam ediyoruz. Filmde karısının aniden ortadan kaybolmasından sorumlu tutulan bir adamın hikayesini anlatıyor. Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadır. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Amy'den uzun süre haber alınamayınca polis, genç kadının ortadan kaybolması ile ilgili Nick'ten şüphelenmeye başlar...

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

Yönetmen: David Fincher

The Skin I Live in (2011)

The Skin I Live in (2011)

IMDb: 7.6

Özet: Uzuuuun bir süre etkisinden çıkamayacağınız bir film olan The Skin I Live in, bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar yapan estetik cerrahı Robert Ledgard'ın tam on iki yıl boyunca evindeki laboratuvarında yaptığı çalışmalara odaklanıyor.

Oyuncular: Antonio Banderas, Elena Anaya, Jan Cornet

Yönetmen: Pedro Almodóvar

Café de Flore (2011)

Café de Flore (2011)

IMDb: 7.3

Özet: Birçok kişinin haberdar bile olmadığı ancak bir kez izlendiğinde derin düşüncelere daldıran bir film olan Café de Flore ile devam ediyoruz listemize. Bir adamla bir kadın arasındaki aşk hikayesi ve bir anne ile oğlunun arasındaki sevgi bağı... Aşka, fantastik ve mistik bir kapıdan bakan bu film birbirine paralel iki hikaye üzerinden ilerliyor. Bir hikayede 1960'lara giderken, ikincisi ise günümüzde devam ediyor.

Oyuncular: Vanessa Paradis, Kevin Parent, Hélène Florent

Yönetmen: Jean-Marc Vallée

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

IMDb: 7.1

Özet: Nasıl kullanacağını bilmediği süper güçlere sahip olan Clark, genç bir çocuktur. Bir gün okul servisinde meydana gelen bir kaza sonucunda nehre uçmaları, Clark'ın güçlerini kullanmasına zemin hazırlayarak herkesi kurtaran bir kahraman olmasına neden olmuştur. Ancak bu olay, onun herkesten farklı olduğu izlenimini de gözler önüne serecek ve genç adam, kendini tanımak için çıktığı bu yolculukta, insanlara umut sembolü olarak ışık tutacaktır. 

Oyuncular: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon

Yönetmen: Zack Snyder

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cast Away (2000)

Cast Away (2000)

IMDb: 7.8

Özet: Chuck Nolan, bilindik bir şirkette sistem analist uzmanı olarak çalışmaktadır. Bu adamın görevi şirket sorunlarını çözmek adına dünya genelinde seyahatler yapmaktır. Nolan, o kadar yoğun bir adamdır ki uzun süredir ilişki yaşadığı sevgilisi ile evlenmeye fırsat bile bulamaz. Yine bir gün Noel gecesinde gelen bir telefon ile işleri çözümlemek için Malezya'ya yola çıkan Nolan'ın uçağı Güney Pasifik'te düşer. Bilincini kaybeden çaresiz adam gözlerini açtığında, kendini hiç bilmediği ıssız bir adada bulur. Nolan, yaşadığı hayata hiç benzemeyen bu adada hayatta kalabilecek kadar güçlü müdür?

Oyuncular: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy

Yönetmen: Robert Zemeckis

The Incredibles (2004)

The Incredibles (2004)

IMDb: 8.1

Özet: Bob Parr, Mr. Incredible adıyla tanınan ve tüm dünyanın kahraman olarak benimsediği bir adamdır. Kötülüklerle mücadele eden bu adam, hayatının bu yorucu temposundan uzaklaşmak isteyerek emekli olmaya karar verir. Artık eşi ve çocukları ile birlikte daha huzurlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır ancak bir zaman sonra bu düzenden de sıkılır. Çünkü sıradan bir hayat, alıştığı düzene aykırıdır. Bir gün evren ona başka bir şans verir: Bob, şimdi bir adada gizli bir görev yürütecektir.

Oyuncular: Jason Lee, Brad Bird, Sarah Vowell

Yönetmen: Brad Bird

Atonement (2007)

Atonement (2007)

IMDb: 7.8

Özet: Ian Mcewan'ın kitabına dayanan bu kapsamlı ingiliz draması, genç aşıklar Cecilia Tallis ve Robbie Turner'ın hayatlarını takip ediyor. Çift aşkı, Cecilia'nın kıskanç küçük kız kardeşi Briony tarafından yalanlarla parçalanmak üzeredir. Bunun sonucuyla üçü sonuçlarla uğraşmak zorundadır. 

Oyuncular: Keira Knightley, James McAvoy, Brenda Blethyn

Yönetmen: Joe Wright

West Side Story (2021)

West Side Story (2021)

IMDb: 7.8

Özet: İlk görüşte aşk.. West Side Story, genç Tony'nin, Maria'yı bir lise dansında görür görmez aşık olmasını konu ediniyor. Ancak onların aşklarının ateşi, iki rakip çete arasındaki savaşı körükleyecektir...

Oyuncular: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose

Yönetmen: Steven Spielberg

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın