Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Aşk Hikayesinin Kahramanısın?

etiket Hangi Efsane Aşk Hikayesinin Kahramanısın?

Borgen
15.12.2016 - 14:26

Aşk hikayeleri boldur ama efsane mertebesine ulaşanları bir elin parmağını geçmez. Bir aşkı kağıda dökmek ya da ekrana yansıtmak zor değil, her gün onlarca başka örneği karşımıza geliyor. Ancak onu unutulmaz kılıp o güçlü duyguyu insanlara geçirebilmek meziyet ister. İnsanlar şahit oldukları aşk ile kendileri arasında bir benzerlik kurabilirler ya da o aşkın kuvvetini yüreklerinde hissedebilirlerse o hikaye de alır başını gider. Senin aşka yaklaşımın seni hangi hikayenin kahramanı yapıyor gel de öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zor bir soruyla başlayalım. Birbirinizi çok seviyorsunuz ama iki aile de bu ilişkiye sonuna kadar karşı. Tepkin ne olur?

2. Bu evlilik tekliflerinden hangisinin sana ait olmasını istersin?

3. Peki o büyük aşk hangi şehirde yaşamak istersin?

4. Aşk en güzel hani mevsimde yaşanır sence peki?

5. Aşk deyince ilk aklına gelen hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki aşk üzerine yazılmış romanlardan hangisini tercih edersin peki?

7. Ünlü isimlerin bu ünlü sözlerinden hangisini tercih edersin?

8. Çok az kaldı. Bu cümleyi bizim için tamamlar mısın?

8. Çok az kaldı. Bu cümleyi bizim için tamamlar mısın?

9. Son soruya geldik. Zihninde "ilişki" denilince canlanan ilk figür bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Romeo ve Juliet!

Romeo ve Juliet!

Sen Shakespeare'in ünlü aşk hikayesi Romeo ve Juliet'inin kahramanısın. Aşkı uğruna ailesi dahil herkesi karşısına alacak, asla ama asla korkmayacak ve mümkün olan tüm sınırları zorlayacak birisin. Sen aşkı uğruna ölebilirsin bile! Adeta efsane bir aşk hikayesinin kahramanı olmak için dünyaya gelmişsin. Senin için aşk vazgeçmemek ve sonuna kadar mücadele etmek demek.

Rick ve Ilsa!

Rick ve Ilsa!

Sen efsane aşk filmi Casablanca'nın kahramanısın. Aşkı için her şeyi göze alabilen ve daima ona sadık kalabilen Rick ya da kitlesel trajedileri bireysel dramının önüne koyabilecek kadar geniş gönüllü Ilsa. Senin kitabında vazgeçmek diye bir şey yok. Gerekirse bir ömür beklersin. Arkasından el sallaman gerekse bir bir gün bunu başın dik bir şekilde gerçekleştirirsin. Bir aşka başlamak kadar onu nasıl ve neden bitirdiğinin de sizi efsane yapacağını biliyorsun.

Jack ve Rose!

Jack ve Rose!

Sen merkezinde efsane bir aşkı konu alan meşhur Titanic filminin kahramanısın. Jack ve Rose gibi en zor şartlar altında filizlenen ve olabilecek en zor koşullarda bile vazgeçmeyi değil mücadele etmeyi seçen... Senin için para, pul, ün, mevkii değil doğru insanı bulabilmek önemli. Onu bulunca da gözün başka hiçbir şeyi görmüyor. Sen ilk görüşte aşk insanı ve efsane olabilecek aşkların kahramanısın.

Leyla ile Mecnun!

Leyla ile Mecnun!

Sen en büyük aşk efsanesi Leyla ile Mecnun'un kahramanısın. Aşkın uğruna yapabileceklerin başkaları içim imkansız görünen şeyler ama senin için aşkta imkansız diye bir şey yok. Aşk için gitmek kadar beklemenin de erdeminden haberdarsın. Araya engeller girse de ümidini asla yitirmiyorsun. Senin için aşka mutluluk olduğu kadar çile de demek. Bu yolda çekilen çilenin aşka kıymet kattığını biliyor ve asla geri adım atmıyorsun!

Asya ve İlyas!

Asya ve İlyas!

Sen aşk hikayelerinin en içlisi Selvi Boylum Al Yazmalım'ın kahramanı olabilirsin. Sevginin emek istediğini biliyorsun. Aşkın sadece sözlerle olmadığını da... Senin için mücadele eden ve sana en çok kıymet veren için her şeyi göze alabilirsin. Aslında senin yaşadığın değil yaşayamadığın aşkın efsane olmaya aday. Romantik olduğun kadar mantığın, kalbin kadar beynin de aşkına yön veriyor. Sevdin mi deliler gibi seviyorsun ama affetmek pek senin kitabında yazan bir şey değil!

Bihter ve Behlül!

Bihter ve Behlül!

Sen efsane aşk hikayesi Aşk-ı Memnu'nun kahramanı olabilirsin. Aşkın için tüm dünyayı karşısına alabilecek birisin. Aşkının önündeki engeller seni kat'a yolunda döndüremiyor. Aşk senin için acı çekmek anlamına da geliyor. Gözyaşının da aşka dahil olduğunu biliyorsun. Tutkulusun ve senin aşkının önünde durmak kimsenin harcı değil. Sen aşkının peşinden asla geri adım atmadan koşmanla da onun uğruna çektiğin ızdırapla da efsane olmaya adaysın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
833
533
152
137
53
53
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Senden kahraman olmaz çıktı AQ. Aşk bana o kadar uzakta kaldı ki normaldir.

Jack ve Rose! Sen merkezinde efsane bir aşkı konu alan meşhur Titanic filminin kahramanısın. Jack ve Rose gibi en zor şartlar altında filizlenen ve olabilec... Devamını Gör

yeşim polat

Jack ve Rose!