Görüş Bildir
Haberler
TV
Hangi Diziye Başlasam Diyenlere 20 Yabancı Dizi Önerisi

Hangi Diziye Başlasam Diyenlere 20 Yabancı Dizi Önerisi

Metehan Yeşilyurt
16.11.2014 - 17:47 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 14:01

Eğer izlediğiniz tüm dizilerin tüm bölümlerini bitirdiyseniz ve başlayacak dizi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için popüler ve çok izlenen 20 tane yabancı diziyi sıraladık. İyi eğlenceler...

NOT: Bu listedeki dizilerin hepsini biliyor olabilirsiniz ve daha farklı diziler de görmek istiyor olabilirsiniz. Ama şimdilik bu kadar. Tavsiyelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. THE FOLLOWING

1. THE FOLLOWING

Tanıtım- Çok ünlü bir seri katil olan Joe Carrol, hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçebileceği bir ağ kurar. FBI, eski ajan Ryan Hardy'yi davaya danışmanlık yapması için göreve çağırır.

9 yıl önce Carrol'u yakalayan, onun içini dışını bilen Ajan Hardy, artık dokuz yıl önceki çevikliğine sahip değildir. Hardy'nin davası onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralamıştır.

Bir ekiple beraber çalışmak zorunda kalan Hardy, uzun süre önce mesleği bırakması sebebiyle ekip tarafından çok saygı görmez. Ancak katil Carrol'ın kurduğu ağı ortaya çıkardıktan sonra, ekibe kendini kanıtlayan Hardy, Carrol'ın kaçışının gayet planlı olduğu gerçeği ile yüzleşir. Artık tek bir kişinin değil, adeta bir katiller ordusunun peşindedir. Ne yapıp edip, Carrol'ı tekrar deliğe tıkması gerek Hardy, bir yandan da onunla ilgili bir kitap yazmayı hayal eder.

Not- Polisiye-dram türlerine ilgiliyseniz hoşlanabileceğiniz bir dizi...

2. THE VAMPIRE DIARIES

2. THE VAMPIRE DIARIES

Tanıtım- Bu kasabada her şey olabilir. Ölüp ölüp dirilebilir, bir vampir olabilir, bir cadının büyüsüne maruz kalabilir, hatta kurt adamlara kendinizi kaptırabilirsiniz. Çünkü burası Mystic Falls.

Kısa bir süre önce ailesini kaybeden Elena ve kardeşi teyzeleri ile yaşamaya başlarlar. Ama işler sanıldığı kadar sakin ilerlemeyecektir. Stefan'ın kasabaya dönmesiyle başlayan olaylar zinciri, gün geçtikçe gizemin ve aksiyonun dozunu arttırarak devam eder.

L.J. Smith tarafından kaleme alınan seride; iyi ve kötünün birbirleriyle olan savaşı iki kardeş vampir Damon ve Stefan arasında yaşanırken, ikisinin arasında kalan Elena dengeleri korumayı başarabilecek mi?

Not- Vampirleri ve gizemli şeyleri seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim...

3. BEING HUMAN

3. BEING HUMAN

Tanıtım- Bir kurtadam, bir vampir ve bir hayalet aynı evde yaşarsa? sorusunu cevaplayan dizi, orijinali İngiltere yapımı olan dizinin Amerikan versiyonu. Üçü birbirinden farklı bu üç doğaüstü yaratık, bir insan gibi yaşamaya ve çevrelerinden oldukları 'şeyi' gizlemeye çalışırlar.. Hoş, hayalet Sally'nin böyle bir problemi yoktur, zira onu zaten kimse görmemektedir..

Not- Vampirleri, kurt adamları seviyorsanız tam size göre bir dizi. Benden söylemesi...

4. DOCTOR WHO

4. DOCTOR WHO

Tanıtım- Doktor, Gallifrey gezegeninden gelmektedir ve oradaki tüm ırk gibi bir zaman lordudur. Zaman lordları ve Dalekler arasında gerçekleşen ve 'Son Büyük Zaman Savaşı' (The Last Great Time War) olarak bilinen büyük savaş her iki ırkın da sonunu getirdikten sonra, Doktor hayatta kalan ve türünün sonuncusu olan tek zaman lordu olarak TARDIS ile beraber kaçmayı başarır ve büyük yolculuğuna başlamış olur.

Doktor neredeyse ölümsüzdür ve bunun kaynağı, onun ölümü kandırmak olarak tanımladığı ve tüm zaman lordlarının yapabildiği hücre yenilenmesidir. Hücre yenilenmesi, zaman lordlarının ölüm zamanı geldiğinde, dış görüntülerinin tamamen değişip yeni biri olarak hayata dönmeleri anlamına gelmektedir. Her ne kadar hayatlarının devamını sağlasa da, bu süreç, görüntülerinin yanında tüm benliklerinin ve karakterlerinin de değişmesine neden olduğu için zorlu ve acı vericidir. Hücre yenilenmesi yalnızca 12 defa olmaktadır. Toplamda 13 hayata sahip olabilen Doktor, 2 defa hücre yenilenmesi geçirse de aynı DNA'yı korumayı başarmıştır. 11. Doktor (Matt Smith) ile tüm hücre yenileme hakları tükenmiş olan Doktor, Gallifrey'in bulunduğu evrenden çatlak aracılığıyla gönderilen yardım sayesinde yeni bir hücre yenileme döngüsüne girmiştir. Şuan Doktor 12. hayatını yaşamaktadır fakat unuttuğu bazı şeyler vardır.

Hayatı boyunca, insan ırkının eşsiz duyguları nedeniyle Dünya'ya zaafı olan Doktor, kendine neredeyse her zaman Dünyalı bir yol arkadaşı seçmiştir ve bu yol arkadaşlarıyla uzayın ve zamanın en ücra köşelerine yolculuk yapıp, olmaması gereken yanlışlıkları onarmakta ve evrenin düzenini korumaktadır.

Not- Doctor Who dizisi, 1963’ten beri yayınlanmaktadır. En uzun soluklu bilim kurgu dizisidir. Eğer izleyecekseniz, 2005’te başlayan modern seriden başlamanızı öneririm. Bilim-kurgu seviyorsanız izlediğinize pişman olmazsınız...

5. BREAKING BAD

5. BREAKING BAD

Tanıtım- 50 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White (Bryan Cranston), maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için araba yıkamacısında ek iş yapmaktadır ancak bir süre sonra ileri derecede akciğer kanseri olduğunu ve çok kısa bir ömrünün kaldığını öğrenir. Dizide Walter White ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile birlikte metamfetaminişine girer. Kimya konusunda çok başarılı işlere imza atmış öğretmen ile uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisi, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlarlar. 'Şimdiye dek, namusum ve şerefim ile dürüst bir insan olarak yaşadım, ancak kanserden başka bir sonuç elde edemedim.' diye düşünen Walter White'ın bundan sonraki geleceği, yaşanan olay örgüsüyle birlikte sadece kendisini ve ailesini değil, beraberinde tanıdığı/tanımadığı herkesin geleceğini değiştirecektir.

Not- Gerilim, kara mizah türlerinde ve aksiyonlu dizileri seviyorsanız bu diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. SUPERNATURAL

6. SUPERNATURAL

Tanıtım-

Dizi Dean Winchester ve Sam Winchester kardeşlerin babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip Sam'in bıraktığı avcılığa geri dönmesiyle başlar. İki kardeş hayatlarını babaları ile beraber, annelerinin küçükken bir varlığın yakarak öldürmesi sonucu insanları bu gibi varlıklardan korumaya adamışlardır. Fakat avcılık ile uğraşmak istemeyen ve normal bir yaşam sürmek isteyen Sam babası ile tartışarak evi terk etmiştir. Yıllarca abisi ve babasından ayrı yaşayan Sam, üniversitede eğitim görmüş, Jessica isminde bir kız ile evlenme aşamasına gelmiştir. Üniversiteden mezun oldukları gece uzun zamandır görmediği abisi Dean, babasının birkaç haftadır kayıp olduğunu ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Sam babasını bulmak için son bir kez abisinin yardımına gider. Babasını arayışları netice vermeyince Dean ona yeniden avcılığa dönmesi için teşvik eder fakat Sam kabul etmez. Aynı gece Sam eve dönünce, nişanlısı Jessica'nın annesi gibi tavana yapıştığını görür. Müdahale etmesine fırsat kalmadan Jessica'nın alevler içinde kalarak ölmesine tanık olur. Bunun üzerine Sam, hem insanları bu gibi yaratıklardan kurtarmak için hem de annesini ve nişanlısını öldüren yaratığı bulup yok etmek için yeniden avcılık yapmaya başlar.

Dizi, kardeşlerin insanların gerçekte var olmadığını zannettiği birçok tür yaratık, hayalet, şeytan vb. varlığın avcılığını yaptıkları ve bu macerala sırasında yaşadıklarını anlatır. Dizide, Dean ve Sam arasındaki özel ilişki ön plandadır. Dean, içki ve kadın düşkünüdür. Fakat, oldukça cesur ve gururludur. Kardeşi Sam'e ona olan bağlılığı etkilenmemizi sağlar. Dean eğlenceli, klasik rock hayranı ve hiçbir şeyden korkmayan biri gibi görünse de onunda korktuğu ama saklamayı tercih ettiği şeyleri vardır ve Sam bu yüzden çok zorlanır. Sam ise merhametli, zeki birisidir. Dizi boyunca iki kardeşin başından geçen duygusal, dramatik, komik ve korku dolu maceraları izleyicileri ekrana bağlar.

Not- Korku-gerilim türünde bir dizi olsa da içinde çok çeşitli konular [komedi, dram, aksiyon, vb..] barındırır. Eğer doğaüstü ve gizemli olaylara karşı ilginiz varsa tüm bölümlerini [şimdiye kadar 200 civarında bölümü yayınlandı.] hiç sıkılmadan izleyeceğinizi düşünüyorum...

7. HOW I MET YOUR MOTHER

7. HOW I MET YOUR MOTHER

Tanıtım- Dizi, 2030 yılında, Ted Mosby'nin çocuklarına anneleri (kendi eşi) ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlar. Bob Saget'in seslendirmesiyle asıl karakteri Ted 'Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım.' der ve dizi 2005 yılına döner. Bays ve Thomas dizideki arkadaşlığı kendi arkadaşlıklarından yola çıkarak yazmışlardır. Buna göre Ted karakterinde daha çok Bays öne çıkarken Marshall ve Lily karakterleri ise Thomas ve eşinden esinlenilmiştir.

Not- Romantik ve aynı zamanda komik bir dizi arıyorsanız tavsiye edilir. İzlerken sıkılmazsınız...

8. GAME OF THRONES

8. GAME OF THRONES

Tanıtım- Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Not- Eğer fantastik türde dizileri seviyorsanız hoşunuza gidebilir...

9. SHERLOCK

9. SHERLOCK

Tanıtım-

Sherlock, Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle'ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı Britanya televizyon dizisidir. Dizinin 90 dakikalık ilk bölümü 25 Temmuz 2010 günü BBC One televizyon kanalında, 'Mini-Dizi' olarak yayınlanmaya başladı. Ancak gördüğü büyük ilgi sonucunda diziye devam edilmesine karar verildi. Dizinin 2. sezonu 1 Ocak 2012'de başladı. 15 Ocak 2012'de yayınlanan 6. bölüm ise 2. sezonun final bölümü olarak seyirciyle buluştu. Dizinin en son 3.sezonu yayınlanmıştır. 4.ve 5.sezon onayı verilmiştir.

Dizi romandan farklı olarak 2010'lu yıllarda geçiyor. Sherlock Holmes'ün kredi kartları, cep telefonu ve laptopu var, otomobil ve metroyu kullanıyor. Anlatıcımız Dr. John Watson ise alışılagelmiş şekilde kağıt ve kalem kullanarak hatıra yazmıyor, bir blog adresi var ve düzenli olarak oraya yazılar gönderiyor.

Not- Polisiye türünde dizileri seviyorsanız ve macerayı seviyorsanız izlemelisiniz...

10. LOST

10. LOST

Tanıtım- Lost , Amerikan drama televizyon dizisidir. Program, Sidney, Avustralya'dan Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'ne uçan bir yolcu uçağının kaza yapması sonucu Güney Pasifik'te gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikâyelerini konu edinmektedir. Her bölüm tipik olarak adada geçen ana hikâyenin yanı sıra, bir karakterin hayatındaki bir başka noktaya ilişkin ikinci bir hikâyeye sahiptir, yine de diğer zaman ile ilgili olaylar düzeni bu formülü sonraki bölümlerde değiştirmektedir. İlk bölüm, ilk kez 22 Eylül 2004'te yayınlandı[1] ve altı sezon yayınlandıktan sonra 121. bölümü ile şov, 23 Mayıs 2010 tarihinde sona erdi. Dizi, Amerika Birleşik Devletleri'nde American Broadcasting Company (ABC) kanalında yayınlanmakla birlikte, birçok ülkede bölgesel kanallarda yayınlandı.

Not- Macera, fantezi, bilim kurgu türlerini içinde barındıran bir dizidir. Eğer şöyle heyecanlı, maceralı bir dizi arıyorsanız bir izleyin derim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. THE WALKING DEAD

11. THE WALKING DEAD

Tanıtım-

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır ve zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesi veren bir küçük grubunun hikâyesini ele almaktadır.. Hikâyenin çoğu, Atlanta metropol bölgesi ile Georgia çevresindeki kuzey kırsal bölgelerde geçmektedir. Yaşayan herhangi bir canlıyı yakalayıp yiyen ve insanları ısırarak onları da kendileri gibi yapan 'aylaklar' (dizide zombiler bu adla anılmakta) sürüsünden uzakta aradıkları güvenli yerler bu kırsal bölgelerde geçmektedir. Konu, yaşam mücadelesi verenler grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcısı olan Rick Grimes'tır. Grup her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

Not- Eğer korku-sever bir insansanız bu diziyi size rahatlıkla tavsiye edebilirim...

12. TRUE DETECTIVE

12. TRUE DETECTIVE

Tanıtım- True Detective, HBO'da yayınlanan antoloji formatında bir Amerikan suç drama televizyon dizisidir. Yaratıcısı ve senaristi Nic Pizzolatto olan dizinin ilk sezonunu Cary Fukunaga yönetti. Çoklu zaman çizelgelerinin kullanıldığı birinci sezonda, Louisiana'da 17 yıl boyunca bir seri katili yakalamak için iz süren Louisiana Eyalet Polisi Kriminal Soruşturma Şubesi'nden iki cinayet masası dedektifinin öyküsü konu alındı. Dizinin ilk sezonunda başrollerde Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan,Michael Potts ve Tory Kittles yer aldı. 12 Ocak 2014'te yayınlanmaya başlayan sekiz bölümlük sezon 9 Mart 2014'te tamamlandı ve eleştirmenlerden büyük beğeni topladı.

Not- Zaten dizinin adından da anlaşıldığı gibi dedektiflik, suç gibi unsurları içinde barındıran bir dizidir. İlgilenen arkadaşlara tavsiye edilir...

13. TEEN WOLF

13. TEEN WOLF

Tanıtım-

Dizi, sosyal serseri Scott McCall etrafında dönmektedir. Scott, Beacon Hills Lisesi'nde lakros oynayan genç bir öğrencidir. Bir gece kurtadamın biri tarafından ısırılmasıyla hayatı büyük ölçüde değişir. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurtadam Derek'in yardımıyla bir kurtadam olduğunu keşfetmesi üzerine, yeni keşfettiği kimliğinin içinde sunulan birçok tehlike ile ergenlik yaşamını dengelemeyi öğrenmekte zorlanır. Âşık olduğu kişiyi korumak ve etrafındakilerle olan ilişkilerini dengelemek zorundadır.

Birinci sezonda, Scott aşkı ve bir kurtadam olarak yeni keşfettiği sorumlulukları arasında yapması gereken seçimle yüzleşir. Aşkını korumanın ve önceki ilişkileri ile yeni kurduğu ilişkileri dengelemenin bir yolunu bulmak zorundadır.

Not- Romantik ve aksiyon dolu bir dizi arayanlar için ideal...

14. PRETTY LITTLE LIARS

14. PRETTY LITTLE LIARS

Tanıtım- Bir arkadaş grubunun 5 kızını anlatır - Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, Emily Fields ve Alison DiLaurentis. Bir pijama partisinde Alison kaybolur ve hiçbir yerde bulunamaz. 1 yıl sonra cesedi eskiden yaşadığı evin arkasında görülür.Cesedi bulununca diğer dört kız 'A' adlı anonim birinden mesajlar alır, bunlar sadece Alison'ın bildiği sırları içeren mesajlardır.Cenaze töreninden sonra bile mesajlar almaya devam ederler. Ve bu sayede tekrar bir araya gelirler.

Not- Dram türünde bir dizidir. Eğer maceralı ve sürükleyici bir dizi arıyorsanız bir göz atabilirsiniz...

15. THE BIG BANG THEORY

15. THE BIG BANG THEORY

Tanıtım-

The Big Bang Theory veya kısaca TBBT, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış Amerikan durum komedisi. İlk kez 24 Eylül 2007'de CBS'de yayınlanmıştır.

Kaliforniya'nın Pasadena şehrinde geçen dizi beş ana karakter etrafında gelişiyor: Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü'nde çalışan iki üstün zekalı ev arkadaşı olan deneysel fizikçi Leonard Hofstadter ve teorik fizikçi Sheldon Cooper, garson ve oyunculuğa hevesli sarışın karşı komşuları Penny, Leonard ve Sheldon'ın doktorası olmayan uzay mühendisi tuhaf iş arkadaşları Howard Wolowitz ve yine aynı yerde çalışan astrofizikçi Rajesh Koothrappali. Bu dört erkeğin bilime ve bilim kurguya olan ilgileri ve zekaları, Penny'nin sosyal beceri ve normal davranışlarıyla yan yana gelince komik sonuçlar doğuruyor.

Not- Durum komedisi türünde ve eğlenceli bir dizidir. Komedi-severlere rahatlıkla önerebilirim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. PRISON BREAK

16. PRISON BREAK

Tanıtım- Prison Break 2005 yılında başlayan başrollerinde Wentworth Miller,Dominic Purcell,Sarah Wayne Callies,Amaury Nolasco olan yaklaşık 42 ülkede yayınlanan ABD yapımı dram ve macera dizisi. Fox kanalında yayınlanmaktadır, Türkiye'de ise gösterimi CNBC-e kanalı tarafından gerçekleştirilmektedir. İlk sezonunun gösterimi 2006 sonlarında biten dizinin ikinci sezonu, 1 Mart 2007 tarihinden itibaren CNBC-e ekranlarına geri dönmüştür. 26 Temmuz 2007 tarihinde 2.sezon Son bölümü ile sona ermiştir.

Not-Aksiyon, gerilim gibi konuları sevenler izleseler pişman olmazlar...

17. THE SIMPSONS

17. THE SIMPSONS

Tanıtım-  Simpsonlar, sayıltı olarak bir durum komedisinin standart düzenini kullanmaktadır. Dizi, tipik bir Amerikan kasabasında yaşayan bir ailenin ve aile üyelerinin yaşamı üzerine kurulmuştur. Fakat dizinin kapsamı, animasyon özelliğinden dolayı, düzenli bir durum komedisinden daha geniştir. Springfield kasabası, karakterlerin, modern toplumun sorunlarıyla karşı karşıya kalabildikleri bir toplumu temsil etmektedir. Homer'ın bir nükleer santralde çalışıyor olmasını kullanarak şov, çevre sorunları hakkında yorum yapabilmektedir. Bart ve Lisa'nın Springfield İlköğretim Okulu'ndaki yaşamlarına aracılığıyla şovun yazarları, eğitim alanındaki tartışmalı konuları betimlemektedir. Kasaba, çocuk televizyon programlarından yerel haberlere kadar geniş bir medya kanallar yelpazesine sahiptir, bu da yapımcılara kendileri ve eğlence endüstrisi hakkında şaka yapmalarına imkânını verir .

Not- Komedi-severlerin hoşuna gidecek bir dizi olduğunu düşünüyorum...

18. ONCE UPON A TIME

18. ONCE UPON A TIME

Tanıtım- Cindrella'dan Pinokyo'ya, Pamuk Prenses'e birçok masal kahramanını iç içe geçmiş hikayesiyle barındıran fantastik bir dizi, Once Upon A Time.

28 yaşındaki Emma Swan terkedildiğinde bebekti. Laneti kırması için dünyaya gönderilen Emma'nın bu sihirli dünyadan haberi olmasa da, 10 yaşındaki oğlu Henry her şeyi biliyor. Geri kalan tek şey ise Emma'yı ikna etmek..

Not- Macera ve gizem severler için biçilmiş kaftan...

19. FAMILY GUY

19. FAMILY GUY

Tanıtım-  Dizi genel olarak kurgusal şehir Quahog, Rhode Island'da yaşayan Peter ve Lois, çocukları Meg, Chris ve Stewie ve antropomorfik köpekleri Brian'dan oluşan Griffin ailesini konu alır. Dizi Amerikan kültürü, toplum, televizyon ve farklı insanlık hâllerini hicvetmektedir.

Not- Kara mizah ve komedi türlerini barındırır. Yine komedi-severlere önerebileceğim bir dizi...

20. NEW GIRL

20. NEW GIRL

Tanıtım-  Jessica 'Jess' (Zooey Deschanel) yerel bir ilk öğretim okulunda öğretmenlik yapmaktadır. Başka bir şehre yaptığı yolculuğun ardından birlikte yaşadığı sevgilisine sürpriz yaparak haber vermeden evine geldiğinde sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenir ve evi terk etmek ister. Gazetede yayınlanan, bir eve dördüncü ev arkadaşının arandığı, ilana başvurur. Beyaz yakalı çalışan Kazanova Schmidt, aslen Chicago'lu barmen Nick, Nick'in çocukluk arkadaşı eski basketbolcu Winston ile birlikte yaşamaya başlar. Üç farklı karakterdeki erkekle, aldatılmış mutsuz bir dönemden geçen Jess'in maceraları böylece başlamış olur.

Not- Sitcom [durum komedisi] türündedir. Yine komedi-severlere önerebilirim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2507
1297
864
546
440
435
433
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?