Görüş Bildir
Haberler
Hangi Anime Dünyasına Aitsin?

etiket Hangi Anime Dünyasına Aitsin?

Osman Avcı
04.09.2014 - 15:12 Son Güncelleme: 04.09.2014 - 15:46

Ah şu Japonlar yok mu, şu Japonlar? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir Japon bekçi köpeği (Akita) seçerek başlayabilirsin...

2. En çok kimi deftere yazmak istersin?

3. Bir Japon oyuncağı seç!

4. Pikniğe gittiğinde yapmaktan en çok zevk aldığın eylem?

5. Kulağına hoş gelen bir Japonca kelime seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Japonya'dasın ve önünde bunlar var, ilk önce hangisinin tadına bakmak istersin?

7. Eski Japon filmlerinin posterlerinden birini seç!

8. Bu hayatta en çok neyden/kimden korkarsın?

9. Son soru: Salak saçma bir Japon icadı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Death Note" çıktı!

"Death Note" çıktı!

Sen oldukça kindar bir insansın. Sana yapılan yanlışları asla unutmaz, bir kenara 'yazar'sın. Ancak deftere yazdığın kişiler, o defterde olmayı sonuna kadar hak eden kişilerdir. Bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyorsun kısaca. Yoksa psikopat değilsin asla. Kötüleri öldürmekten zevk almansa başka bir konu. Kötüleri öldürmekten kim zevk almaz ki zaten. Lefter gibi insansın son olarak: Versinler sana isimleri, yazarsın anında deftere :)

"One Piece" çıktı!

"One Piece" çıktı!

Senin en belirleyici özelliğin umursamaz bir insan olman. Aklın bir karış havadadır, kaygısızsın yani. Ancak bu özelliklerin vitesi boşa alıp, hayatın rölantide yaşadığın zamanlardadır. Yoksa konsantre olduğun zaman, elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bu anlarda hırslı ve odaklanmışsındır; elinden One Piece bile kurtulamaz o dakika, ey dünyanın en iştahlı hasır şapkalısı :)

"Naruto Shippuden" çıktı!

"Naruto Shippuden" çıktı!

Senin kadar gelecek vaad eden birisi daha yok. İçinde öyle bir potansiyel var ki, bunu bir fark etsen çok şeyler değişecek. Ayrıca sen tam bir arkadaş canlısısın, onlara bilge öğütler vermeyi ise kendine görev addetmişsin. İlgi çekmeyi de seviyorsun, içinde bulundurduğun sınırsız neşeyle de bunu başarırsın. Ayrıca Fuji dağlarındaki el değmemiş karlar kadar da safsın, ey 4. Hokage'nin mirası!

"Tsubasa" çıktı!

"Tsubasa" çıktı!

Sen çok başarılı bir insansın. Başarın şanstan gelmiyor tabii ki; azimlisin, hırslısın, çalışkansın. Yeteneğinse zaten Allah vergisi! Kalas Hyuga, artist Wakabayashi, satıcı Misaki yenemez seni. Arkanda Roberto vardır; tekniğin kartal, sahalarınsa dünyanın yuvarlaklığını kanıtlamakta :) Tek kötü kötü özelliğin ise yavaşlığın. Bir insan, bir sahayı 5 bölümde geçer mi arkadaş!

"Fullmetal Alchemist" çıktı!

"Fullmetal Alchemist" çıktı!

Seni tanımlayan en belirleyici sıfat: Yardımsever. Başı sıkışanın hemen dibinde biter, ona yardım etmek için ölümü göze alabilirsin; bu yardımın türüyse karşılıksız olanından. Keçi gibi inatçı birisin aynı zamanda. Tuttuğunu kopartır, bir işi en sonuna kadar götürürsün, ne kadar imkansız olsa da. Son olarak, kardeşlik bağın oldukça kuvvetlidir. Tam bir aile insanısın kısaca, bay/bayan simyacı (En Fullmetal'inden)!

"Bleach" çıktı!

"Bleach" çıktı!

Sen tam bir asi ruhsun. Şu hayatta tanıdığın tek bir kural: 404 Not Found! Kavgacı olduğunu da söylemek gerek; ancak bu kavgacılığın insanları rahatsız edeninden değil, aksine seni rahatsız edenleri rahatsız etme üzerine. Somurtkan ve tek başına takılmayı da sevdiğini söylemek gerek. Ancak bu, senin kendini koruma biçimin: Kabuk bir nevi! Gerçek seni bilen zaten bunun tam tersini söyleyecektir, ey Hollow'ların amansız avcısı!

"Sailor Moon" çıktı!

"Sailor Moon" çıktı!

Sen aslında gayet normal bir kadınsın. Kalbin çabuk kırılır, incesin ve de oldukça duygusalsın. Ancak mecbur kalırsan, o içindeki potansiyel öyle bir ortaya çıkar ki, görenin feleği şaşar ve kendine kaçacak delik arar. Yani seni hafife alıp, Karamürsel sepeti sanmak dünyanın en ahmakça hareketi olur. Bunun yanında duru güzel, zarif ve estetik olduğunu bilmiyoruz söylemeye gerek var mı, bayan AY parçası :)

"Dragon Ball" çıktı!

"Dragon Ball" çıktı!

Senin için her şey bir oyundan ibaret. Bu yüzden şu hayatta hiçbir şeyi ciddiye almıyorsun; sadece eğlenmene bakıyor, kafana da hiç ama hiçbir şeyi takmıyorsun. Bu sebeple herkes senin yanında bulunmak istiyor (dolunay zamanları hariç pek tabii ki), eğlendiğin gibi insanları da eğlendiriyorsun çünkü. Oldukça absürd bir kişilik olduğunu da söylemek gerek. Fantastiklik sende bir yaşam biçimi kısaca.

"Pokemon" çıktı!

"Pokemon" çıktı!

Sen tam bir hayalperestsin. Ancak bu hayalperestlik asla bomboş değil. Yani, hayallerin ne kadar akıl dışı olsa da, onun peşinden koşarsın ve en ilginci, bir şekilde o hayaller gerçek olur çıkar. İdealistsin de. Tam bir eğitimcisin bu yüzden. Son olarak,  Dostun çoktur, düşmanlarının Allah bin belasını versin. 'Keep calm and catch 'em all!'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1833
758
485
402
253
176
173
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?