Görüş Bildir
Haberler
Bu Galatasaray Bitmiş!

Bu Galatasaray Bitmiş!

Yüksel Venedik
20.09.2014 - 14:06 Son Güncelleme: 20.09.2014 - 22:01

Bu Galatasaray Bitmiş!

Üst üste alınan kötü sonuçlar ve seçim kararının ardından sıkıntılı günler geçiren Galatasaray’a bir darbe de Balıkesirspor’dan geldi. Bal-Kes, yıllar sonra evinde ağırladığı sarı kırmızıları 2-0 mağlup etti. Cimbom’un Balıkesir’e kiraladığı Sercan maçtaki gol perdesini açtı, eski Fenerli Gökhan da noktayı koydu. Aslan’ın, Balıkesir’de oynadığı kötü futbol ‘Bu G.Saray bitmiş’ dedirtti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Balıkesirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Balıkesirpor, 38 yıl aradan bir Galatasaray maçına çıkarken, sarı kırmızlı rakibini mağlup etmesini bildi. Bal-Kes, Atatürk Stadı'nda ağırladığı Cimbom'u 2-0'la geçti. Aslan'ı yıkan goller, sarı kırmızılıların Balıkesir'e kiraladığı Sercan Yıldırım ve eski Fenerbahçeli Gökhan Ünal'dan geldi. Balıkesirspor, bu galibiyetle ligdeki ilk puanını alarak 3 puana yükseldi. Ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray ise 4 puanda kaldı.

Cimbom'un kötü gidişi Balıkesirspor önünde de son bulmadı. İlk hafta Bursaspor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapan G.Saray, 2. hafta Eskişehir ile 0-0 berabere kalmıştı. Aslan, Şampiyonlar Ligi'nde ise TT Arena'da ağırladığı Anderlecht karşısında 1 puanı son dakikada kurtarmıştı. Sarı kırmızılılar, Balıkesir'de ise bu kez mağlubiyetten kurtulamadı.

PRANDELLI'DEN YASİN SÜRPRİZİ

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli geçen haftaki Eskişehirspor maçı kadrosuna göre 1 oyuncu değişikliği yaptı. İtalyan teknik adam, bu karşılaşmada sadece Veysel Sarı'ya görev vermezken, yerine Yasin Öztekin ilk 11'de sahaya çıkan isim oldu.

SNEIJDER DİREĞE TAKILDI

Maça hızlı başlayan Galatasaray, henüz 3. dakikada gole yaklaştı. Balıkesir defansından seken topla ceza sahasının solunda buluşan Sneijder, şutunu çekti. Hollandalı yıldızın vuruşu önce defansa sonra da yan direğe çarparak dışarı çıktı.

ESKİ ASLAN ATTI

Balıkesirspor'un maçtaki ilk tehlikeli atağı golle sonuçlandı. Ev sahibi Balıkesirpor, 22. dakikada Sercan Yıldırım ile 1-0 öne geçti. Alanzinho'nun pasıyla ceza sahasında sağ çaprazda topla buluşan Sercan, Chedjou'dan sıyrılarak şutunu çekti. Semih'e de çarpan top Muslera'yı kontrpiyede bıraktı. Meşin yuvarlak Uruguaylı kalecinin solundan ağlarla buluştu.

BURAK KAÇIRDI

Galatasaray, golden sonra beraberlik için yüklenirken 26. dakikada Burak net bir fırsatı değerlendiremedi. Ceza alanı dışından atılan uzun pasta bir anda kaleciyle karşıya kalan Burak, topu önce iyi kontrol edemedi sonra da kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta gönderdi.

BU KEZ ATTI AMA…

Sarı kırmızılılar, gol için baskısına ara vermezken 38. dakikada Sneijder'in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top kaleci Emrullah'tan sekti. Pozisyonu takip eden Burak, topu ağlarla buluşturdu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

GÖKHAN FARKI 2'YE ÇIKARDI

Balıkesir'de dakikalar 44'ü gösterdiğinde ise Cimbom'u şok eden gol geldi. G.Saray savunmasında Chedjou'nun uzaklaştırmak istediği top Santos'a çarparak ceza sahası içinde boş durumdaki Gökhan Ünal'ın önüne düştü. Sercan'ın golü attığı noktada topla buluşan çok sert bir vuruş yaparak golünü attı ve ilk yarını skorunu belirledi.

WESLEY AUTA GÖNDERDİ

Galatasaray, ikinci yarıya 'mutlak gol' parolasıyla çıktı. Sarı kırmızılılar, 60. dakikada bu kez Sneijder ile golü kaçırdı. Sağ kanattan yapılan ortada Selçuk topu Sneijder'in önüne indirdi. Ceza sahası önünde müsait durumda bulunan Hollandalı yıldızın vuruşu üstten auta çıktı.

DEĞİŞİKLİKLER ÇARE OLMADI

Prandelli, 61. dakikada oyuna müdahalede bulunarak Bruma-Emre Çolak ve Dzemaili-Umut değişikliklerini yaptı. İtalyan hoca, 79'da da Yasin'in yerine Pandev'i oyuna sürdü ancak bu değişiklikle gol için yeterli olmadı.

EMRULLAH'TAN GOLE İZİN YOK

Sarı kırmızılılar, 80. dakikada Pandev'in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Sneijderi topun başına geçti. Wesley'in yaklaşık 30 metreden kaleye gönderdiği şutu kaleci Emrullah direk dibinden kurtarmayı başardı.

VE 3 PUAN BALIKESİR'İN Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da skoru değiştirebilecek gole ulaşamadı. Atatürk Stadı'ndaki mücadele ev sahibi Balıkesir'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın 11'İ Belli Oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, Balıkesirspor karşılaşmasında herkesi şaşırtan bir karar aldı.

Galatasaray ‘ın Spor Toto Süper Lig ‘de Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada sahaya çıkacak oyuncular belli oldu. Teknik Direktör Cesare Prandelli, son oynanan Anderlecht karşılaşmasında görev yapan dört ismi, Balıkesirspor karşısında sahaya sürmeme kararı aldı.

Şampiyonlar Ligi ‘nde ilk kez forma giyen ve ağır eleştiriler alan Veysel’ i yedek oturtacak olan İtalyan çalıştırıcı, sağ bekte sürpriz bir isme forma verecek. Sol açık olarak transfer edilen Yasin ‘i savunmanın sağında oynatacak olan Prandelli, sol bekte Telles ‘in yerine ise Tarık ‘a görev verecek.

Pandev ‘in performansından da memnun olmayan deneyimli teknik adam, Anderlecht karşısında oyuna sonradan giren ve takımı canlandıran Bruma ‘ya şans verecek. Cezalı Melo ‘nun yerine ise Yekta görev yapacak.

İşte Prandelli ‘nin Balıkesirspor karşısında sahaya süreceği 11:

Muslera , Yasin, Semih, Chedjou, Tarık, Yekta, Dzemaili, Selçuk, Sneijder, Bruma, Burak

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/20/galatas...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0