Görüş Bildir
Haberler
Friends'in Phoebe'sinden Duygusal Açıklama: Dizinin Yeniden Çekilmesi Hakkında Ne Düşünüyor?

Friends'in Phoebe'sinden Duygusal Açıklama: Dizinin Yeniden Çekilmesi Hakkında Ne Düşünüyor?

GNS
17.03.2022 - 19:18

Yılların efsane dizisi Friends, popülerliğini korumaya devam ediyor. 1990'lı yıllara damgasını vuran 10 sezonluk dizi, hala her dönemde gencinden yaşlısına herkesin ilgisini çekebilmeyi başarıyor. Friends fanlarını son derece mutlu eden haberlerden biri geçtiğimiz sene 'Friends: The Reunion' belgeselinin çekilmesiydi. 'Smelly Cat' şarkısıyla akıllarımıza kazınmış Friends yıldızlarından Lisa Kudrow, yıllar sonra samimi açıklamalarda bulundu. İşte eski Phoebe Buffay'den Friends açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arkadaşlıkları ve aşklarıyla izleyenlerin hayatına neşe katan sitcom dizisi Friends, popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyen efsanevi bir yapım. 90'lı yıllara damgasını vuran ve Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer'lı kadrosu ile müthiş bir dinamik yakalayan dizinin Phoebe Buffay'i samimi açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Friends'in Pheobe'sinden Samimi Açıklamalar

Friends'in Pheobe'sinden Samimi Açıklamalar

1990'ların efsane dizisi Friends'in Pheobe Buffey'i Lisa Kufrow, verdiği bir röportajda samimi açıklamaların altına imza attı. Farklı karakteri ve düşünce tarzı ile öne çıkan başrol Pheobe'yi oynamanın ne denli keyifli olduğunu ısrarla belirten oyuncu, dizinin yeniden başlaması hakkında gelen sorulara yanıt verdi.

Friends Ekibi Bir Araya Gelsin!

Friends Ekibi Bir Araya Gelsin!

Friends :The Reunion için 17 yıl aradan sonra tekrar birleşen ekip, duygusal anlar yaşamış ve izleyenleri de son derece etkilemişti. Dizinin yıllardır hayranı olan bir kesimin en çok istediği şey ise Friends'in yeniden çekilmesiydi. Yeniden başlama kararı ara sıra gündeme gelse de NBC Başkanı Bob Greenblatt durumu kesin bir dille reddetmişti.

Yeniden Çekilmesini Çok İsterim!

Yeniden Çekilmesini Çok İsterim!

Lisa Kudrow'a verdiği bir röportaj esnasında orijinal Friends kadrosunun yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini, ya da diğerleri kabul ederse kendisinin ekibe dahil olup olmayacağı soruldu. Ünlü oyuncu dizinin yeniden başlamasını görmenin onu çok mutlu edeceğini fakat bunun yeni oyuncularla yapılması gerektiğini söyledi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

En sevdiğim dizi.