Görüş Bildir
Haberler
FETÖ'den Yargılanıyordu: ABD Başkonsolosluğu Çalışanı Nazmi Mete Cantürk'ün Ev Hapsi Kaldırıldı

FETÖ'den Yargılanıyordu: ABD Başkonsolosluğu Çalışanı Nazmi Mete Cantürk'ün Ev Hapsi Kaldırıldı

Batuhan
25.06.2019 - 12:33

ABD'nin İstanbul Konsolosluğu'nda güvenlik görevlisi olarak görev yapan Nazmi Mete Cantürk'ün ev hapsinin kaldırılmasına karar verildi. Nazmi Mete Cantürk için yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkonsolosluğu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Nazmi Mete Cantürk, 'Silahlı terör örgütüne üye olma' gerekçesiyle ev hapsinde tutuluyordu. Cantürk'ün eşi Sevim Cantürk ve kızı Kevser İrem Cantürk'ün ise 'adli kontrol' uygulanıyordu.

Eşi ve kızının da adli kontrol şartı kaldırıldı

Eşi ve kızının da adli kontrol şartı kaldırıldı

DHA'da yer alan habere göre, Nazmi Mete Cantürk, eşi ve kızı bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Nazmi Mete Cantürk'ün ev hapsinin kaldırılmasına karar verdi. Sevim Cantürk ile kızı Kevser İrem Cantürk'ün ise adli kontrol şartı kaldırıldı. Cantürk, eşi ve kızının yurtdışı yasaklarının devamına karar verilirken duruşma 2 Ekim'e ertelendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
13
7
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vemrv

Yok ya gerçekten ülkede adalet adına hiç bir şey yok.Üç beş güzel haber okuyup umutlanıyoruz derken yine köreltiyorlar umutları.Ekim'e kadar artık dünyanın h... Devamını Gör

Tekno Kaplan

Trumpla görüşme arefesinde ortamı yumuşatıci zemin hazırlıyorlar, her ne kadar doğru bulmasam da ekonominin yumuşaması için olumlu diye düşünüyorum.