Görüş Bildir
Haberler
Farklı Sektörlerden İnsanlar İtiraf Etti, İş Dünyasının Kirli Çamaşırları Ortaya Döküldü

etiket Farklı Sektörlerden İnsanlar İtiraf Etti, İş Dünyasının Kirli Çamaşırları Ortaya Döküldü

Erkam Evlice
06.07.2018 - 13:13

Her işin kendi karanlık sırları vardır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce tiyatro ve operalara gidelim...

Önce tiyatro ve operalara gidelim...

Sektöre yıllarını vermiş birine göre eğer seri temsil yapılıyorsa ve yapımın kostüm departmanına ayrılmış büyük bir bütçesi yoksa kostümler bir süre sonra kaçınılmaz olarak leş gibi kokmaya başlıyor. Sık sık yıkamaya gelmeyen egzantirik kostümler temizlik işini daha da zorlaştırıyor tabii. Bu ağır kokuyu seyircilerin duyması biraz zor diyip geçmemek lazım. Çünkü her ihtimale karşı performanslardan önce kostümlerin üzerine oda parfümü sıkıldığı oluyormuş.

Hepimizin bir şekilde dahil olduğu Instagram

Hepimizin bir şekilde dahil olduğu Instagram

400 binden fazla takipçisi olan bir Instagram influencer’ına göre güzellik pozlarının büyük bölümü kusursuz açının eseri. Söylediklerine göre aktardıklarında gerçek hayattaki dürüst hallerden eser yok. Yani siz siz olun, bu mecradaki tanrıçalara o kadar da güvenmeyin.

Organik gıdalar o kadar da organik değil

Organik gıdalar o kadar da organik değil

Daha da önemlisi, o kadar da sağlıklı değiller. Organik tarım yapan bir çiftçinin aktardığına göre organik tarımda kullanılan ilaçlar hem oldukça pahalı, hem de pek işlevli değiller. Hal böyle olunca organik tarım ürünleri pek çok dış tehlikeye karşı (haşereler vs.) korumasız hale geliyor. Ek olarak, yüzde yüz organikliğin sürdürülmesinin mümkün olmadığını ekliyor. Çünkü çevre tarlalarda yapılan sıradan ilaçlamalar rüzgar yoluyla organik ürün tarlalarına da uğrayabiliyormuş.

NASA yanılgısı

NASA yanılgısı

Bir NASA çalışanına göre NASA filmlerde portrelendiği gibi havalı, uzay istasyonundan bozma bir ortama sahip değil. Uzay ajansı, sıradan Windows yüklü bilgisayarların, 35-40 yıllık asansörlerin bulunduğu bir binada işlerini yürütüyor. Ek olarak, 20 yıldan eski yazılımlar ve veritabanları kullandıkları bile oluyormuş.

Bu otel çok güvenilir diyip gözlerinizi kapatmayın.

Bu otel çok güvenilir diyip gözlerinizi kapatmayın.

20 yılı aşkın deneyime sahip bir turizmciye göre, en lüks ve uluslararası otellerde dahi eskortluk hizmeti defacto olarak veriliyor. Müşterilerin, özellikle yabancı müşterilerin yoğun taleplerinin bu durumun önüne açtığını da eklemiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık havluları kendimiz götürüyoruz

Artık havluları kendimiz götürüyoruz

Otel demişken, bir başka turizmci de otellerde kullanılan çarşaflar ve havlulara o kadar da güvenmememiz gerektiğini söylüyor. Bu ürünler sanıldığının aksine her gün yıkanmıyor, yıkansa dahi en ucuz ve zararlı kimyasallar barındıran deterjanla yıkanıyor ve temizmiş gibi kokması için üzerlerine koku sıkılıyormuş.

Pahalı bir saati mi gözünüze kestirdiniz?

Pahalı bir saati mi gözünüze kestirdiniz?

Saatçilik sektöründe çalışan deneyimli bir satış danışmanına göre, satılan çoğu saatin maliyetli liste fiyatının yaklaşık 10-15%’ini geçmiyor. Aklınızda bulunsun.

Sinemada yenilen patlamış mısır…

Sinemada yenilen patlamış mısır…

Bir diğer itiraf da sinema salonlarından yükseliyor. Söylenene göre gecenin sonunda satılmayan patlamış mısırlar bir çöp pöşedine doldurulup ağzına sıkıca kapatılıyor ve ertesi gün yapılan taze mısırların arasına karıştırılıyor.

Doğayı sev, yeşili koru. Ama…

Doğayı sev, yeşili koru. Ama…

Ünlü bir zincir kahve dükkanında çalışan bir personelin söylediğine göre, geri dönüşüm kutusu ve çöp kutusu olarak ikiye ayrılan atıklar günün sonunda her türlü çöp kamyonunun dibini boyluyormuş. Geri dönüşüm umurlarında olmadığı gibi bu yalnızca çevreci görünmek uğruna yapılan bir pazarlama hamlesiymiş.

Sizin de bildiğiniz karanlık sırlar var mı? Yorumlarda belirtin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
795
484
172
48
39
31
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lunakimu

Geçenlerde bir şey okudum internette, bir ekmeğin içinde takma diş bulunmuş, haberi de insanlık ölmedi, takma dişi fırıncıya götürüp teslim etti diye veriyor... Devamını Gör

Türk Mavisi

Saatler gibi gözlüklerde de durum aynı. Dereceli gözlük camı ve çerçeve pazarlıyordu bir akrabamız. Gözlüğe ihtiyaç oldu. Tabii ki ona müracaat ettik. Ürün v... Devamını Gör

ufukdiyoki

Süper kaliteli çerçeveler çinden kargo dahil 20 ila 40 liraya geliyor. Saatler de aynı şekilde. 70 liralık bi saat ömürlük kalitede oluyor.

selimkazak

en masumu sinemacılarmış ...