Görüş Bildir
Haberler
Evde Maç Keyfi Yapacakların Mutlaka Uygulaması Gereken 11 Taktik

Evde Maç Keyfi Yapacakların Mutlaka Uygulaması Gereken 11 Taktik

Digiturk
19.08.2016 - 20:05

1. Başka gün ve saat yokmuşçasına maç saatine denk getirilen randevulara savaş aç!

Ülkemizde her yıl 32.479 çift, “Maç benden daha mı önemli?” sorusundan çıkan tartışmalar sonucu yollarını ayırıyor. İyisi mi, “Hafta sonuna maç var, sakın ha plan yapma.” diyerek onu kendi silahıyla vur.

2. Maç tahminini tweet atarak ardında kanıt bırak.

Haftalar öncesinden başlayan “Sence maç ne olur?” muhabbetlerinde, sonucu istediğin kadar nokta atışıyla tahmin et. Maç bittikten sonra o hengamenin içinde kimseyi buna inandıramazsın. Ne demişler; söz uçar, tweet kalır!

3. Televizyonu en iyi gören koltuğu kapmak için antrenmanlara başla!

Ve tabii ki koltuk minderlerini değerlendireceğin bir yarışma düzenle.

Bunun için bir hafta boyunca her gün, televizyonu farklı köşelerden izle ve oturduğun yerleri oyla.

4. Futboldan anlamayan arkadaşlarına “temel futbol dersi” ver!

Tüm maç boyunca, “Bu ofsayt ne oluyo tam olarak?”, “Şimdi bu lig ne ligi?” gibi sorularla karşılaşmak istemiyorsan, kalem kağıtları ve maç videolarını hazırla! O ofsayt, o arkadaşa öğretilecek…

5. Evi yeniden dekore et!

Ustaları çağırıp boya badana yaptırmandan bahsetmiyoruz. Ama gol sırasında önünden cips tabağı geçmesini istemiyorsan, yiyecekleri koyacağın sehpanın konumu, havadaki nem oranı, rüzgarın geliş yönü, ve hatta eksen eğikliği bile çok önemli!

6. Diyafram egzersizleri ve çiğ yumurtayla ses tellerini şımart!

Tezahürat yaparken boğaz acısıyla cebelleşmemek için çiğ yumurta iç, eğer mümkünse çiğ yumurtayla banyo yap. Maç gününden bir gün önce LİG TV’yi açıp kontrol etmeyi unutma.

7. Maç sabahı komşularını ziyaret et ve her birine akşam sana çocuk emanet etmeyeceklerine dair sözleşme imzalat.

Çocuğu olmayan komşuların da emanet etmek için bir kedi veya köpek bulup maçın ortasına dalabilir çünkü. Elbette maç öncesinde LİG TV’yi aç.

8. Maç öncesinde karşılaşabileceğin tüm dış etkenlere karşı dimdik ayakta dur!

Gel, yılların tabularını yıkalım, senaryoları değiştirelim. “22 adam bir topun peşi… Ahahahah, şaka tabii ki” bu gibi klişelerin yerine  “Müşteri hizmetlerini aradım, bana çok yardımcı oldular.” diyelim :)

9. Görüntüyü etkileyen dış etkenler için evden yapabileceğin birkaç güzel hareket var ☺

Bağlantı kablolarının düzgün takılı olup olmadığını kontrol et, uydu alıcısını kapatıp tekrar aç. Maç hazırlıklarına devam et!

10. Fişi çıkarıp tak ve 15 dakika boyunca LİG TV kanalını değiştirmeden bekle. Bu arada pizzanı seçebilirsin☺

Peki, ya ekranda hata kodu görüyorsan? Bunu da bir SMS ile kolayca çözebilirsin! Gördüğün kodu, 3555’e SMS olarak gönder ve kanal üzerinde 5 dakika bekle, sabrın sonu selamet ☺

11. Maçın keyfini çıkar!

İster fanatik bir futbolsever ol, ister bu dünyaya yeni adım atan bir meraklı, maç keyfini doyasıya yaşaman için Digiturk yanında! Hani olmaz da, yayınla ilgili herhangi bir derdin olursa Çağrı Merkezimiz sana yardımcı olmak için kollarını açmış bekliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
69
62
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın