Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin İçin Neler Yapabileceğini Söyle, Tekrar Birleşme İhtimalinizi Söyleyelim!

Eski Sevgilin İçin Neler Yapabileceğini Söyle, Tekrar Birleşme İhtimalinizi Söyleyelim!

Eski Sevgili
03.05.2017 - 16:35

Bunu öğrenmenin yolu bu test...

Ahh eski sevgili ahh!..

O günleri unutmak mümkün mü?!

Pekii, sen "Eski Sevgili"nle tekrar birleşmek için ne yaparsın?

Bize söyle, biz de sana ihtimalini söyleyelim? Buyrun teste...

1. İlk soru çok basit: Herhangi bir sebep yüzünden ayrıldınız diyelim. Hatalı tarafın sen olduğunu düşünmediğin halde ondan özür diler misin?

2. Net bir soru: Pişman mısın?

3. Şimdi bizim eski sevgilin olduğunu düşün ve affettir kendini! Atış serbest :)

4. Şimdi biraz ara verelim ve çok temel bir soru soralım: Aşk kalıcı mıdır sence?

5. Çok güzel, yavaş yavaş anlıyoruz seni... Sırada çok klasik bir soru var: Eski Sevgilin 5 dakika sonra 2 seneliğine yurt dışına gidiyor. Peki sen napıyorsun?

6. Bu soru çok absürt: Eski sevgilinle bundan önce tam 63 defa ayrılıp barıştınız diyelim. 64'üncüye şansını dener misin?

7. Son olarak... Neden eski sevgiline dönmek istiyorsun, neden bu testi çözüyorsun, neden kafa yoruyorsun, neden ha neden???

Meşaleleri Yakın, Şampiyonluk Yakın: %100!

Testte verdiğin cevaplara göre, bu işin olmaması için hiçbir engel yok. Sayın arkadaşımız senin O'nu sevdiğin, onun için her şeyi yapabileceğini anladık. Onsuz geçen bir saniyen bile ziyan. Hadi, tüm kalbini O'na aç ve almadan gelme maçı ;) Senin bu testte ihtimalin yüksek çıktı. Peki bu deneyimi uygulamalı görmek istemez misin? Bakalım 'Eski Sevgili'de Tolgahan Sayışman ondan 63 defa ayrılan Bade İşçil'i geri kazanabilecek mi?

Olacak Olacak: %70!

Testte verdiğin cevaplara göre, bu iş olacak diyoruz. Sadece aklında ufak tefek soru işaretleri var. İçten içe 'Ya eskisi gibi olursa?' diyorsun ve seni çok iyi anlıyoruz. Ama şunu unutma: Ne sen eksi sensin, ne de o eski o! Bir yandan onu ne kadar özlediğini, o güzel anılarınızı düşün ve kendini cesaretlendir. Aşk, biraz cesaret, biraz da risk değil midir zaten?! Senin bu testte ihtimalin yüksek çıktı. Peki bu deneyimi uygulamalı görmek istemez misin? Bakalım 'Eski Sevgili'de Tolgahan Sayışman ondan 63 defa ayrılan Bade İşçil'i geri kazanabilecek mi?

Zor Ama Olmaz Değil: %40!

Testte verdiğin cevaplara göre sizin tekrar birleşme işiniz zor gibi duruyor. Çünkü senin aklında kocaman kocaman soru işaretleri var. Bir yandan da nedense kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsun. Yani gurur, ego gibi aşkın bileşenlerine aykırı duygular var senden. Bunları yenersen neden olmasın. Hem O tüm bunlara değmez mi?! Sen bu işi ne yazık ki çözememişsin. Bizce bir de bu olayı beyaz perdede görmelisin. 'Eski Sevgili' filmine giderek Tolgahan Sayışman'ın ondan 63 defa ayrılan eski sevgilisi Bade İşçil'i geri kazanma yollarını izleyebilirsin. Not almayı da unutma :)

İmkan & İhtimal Yok: %0

Ahh ki ne ahh! Senin konuyla uzaktan yakından alakan olmadığını gördük ve üzdün bizi :( Seni anlamak istiyoruz ama bir türlü beceremiyoruz. Tamam bu kadar seviyorsun, onun için her şeyi yapabiliyorsun da neden hiç adım atmıyorsun anlamış değiliz. Sen bu işi ne yazık ki çözememişsin. Bizce bir de bu olayı beyaz perdede görmelisin. 'Eski Sevgili' filmine giderek Tolgahan Sayışman'ın ondan 63 defa ayrılan eski sevgilisi Bade İşçil'i geri kazanma yollarını izleyebilirsin. Not almayı da unutma :)

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil oynayan 'Eski Sevgili' 5 Mayıs’da Sinemalarda!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

eski sevgilisi olmayıp da gelenler?

prens dastan

yarıda bıraktım zaten. yok ki cevaplıyak

Sude Rumeysa Şahin

İmkan & İhtimal Yok: %0 He ağzımdan aldın

Pasif Kullanıcı

Meşaleleri Yakın, Şampiyonluk Yakın: %100!

Pasif Kullanıcı

O daha çok hata yapıyordu ama ben yinede özür dilerim ondan, özlüyorum o günleri işte :(