Görüş Bildir
Haberler
Eski Eşini Sokak Ortasında Dövüp Saçlarını Kesti: Kadın 'Hata Bende' Diyerek Şikayetçi Olmadı

Eski Eşini Sokak Ortasında Dövüp Saçlarını Kesti: Kadın 'Hata Bende' Diyerek Şikayetçi Olmadı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da cezaevinden yeni çıktığı belirtilen bir kişi, eski eşini sokak ortasında dövüp, saçlarını makasla kesti. Kadın, çevredekilerin araya girmesiyle kurtuldu. Saldırgan, kadının ''Hatalı benim'' diyerek şikayetçi olmaması üzerine serbest kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay geçtiğimiz pazartesi günü Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cezaevinden yeni çıkan Serdar F., eski eşi Ç.T.'ye sokak ortasında saldırdı.

Çevredekiler polisi ararken bir kişi ise o anları cep telefonuyla kaydetti. Kadını bir süre döven saldırgan, cebinden çıkardığı makasla da kadının saçlarını kesti.  Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kadın, adamın elinden kurtuldu.

Şikayetçi olmadı, saldırgan serbest kaldı

Şikayetçi olmadı, saldırgan serbest kaldı

Olay yerine gelen polis, Serdar F.'yi polis merkezine götürdü.

Kadının ''Hatalı benim'' diyerek şikayetçi olmaması üzerine Serdar F.'nin serbest kaldığı öğrenildi.

Görgü tanığı anlattı

Görgü tanığı anlattı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayı gören site sakini kadın, 'Ses duydum ve pencereye çıktım. Kadının biri bağırıyordu. Adam evinden indi kadını itmeye başladı. Tartışma oldu. Ardından adam tekrar evine çıktı. Kadın, cama bir şey fırlattı. Adam bunun üzerine tekrar aşağı indi. Kadının saçını tutup, otobüse vurdu' dedi. Görgü tanığı kadın, 'Keşke böyle olaylar olmasa, ancak her gün yeni bir şey duyuyoruz. Hiçbir kadının canı yanmasın. Kadının bağırışlarını duydum ve kendimi o kadının yerine koydum. İster istemez biz de korkuyoruz. Çünkü hepimizin başına gelebilir' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
26
10
8
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ya arkadaşım bu nasıl bir hukuk anlayışı Suç ortada işlenmiş delilleri var sen tutup mağdurun şikayetini istiyosun. Mağdurun tehdit edilmesi mümkün değil ... Devamını Gör

feyk

kadin ne yapsin, sikayetci olsa 2 gun gozaltina alirlar 3uncu gun salarlar gelir kadini gene dover, daha kotusu sokak ortasinda kadini oldurup iyi halden bir... Devamını Gör

SO_FAR_SO_GOOD

'Hatalı benim''... yazacak çök şey var da bu kadın için yazmaya değmez.