Görüş Bildir
Haberler
Milli Takımda Ergin Ataman Dönemi Sona Erdi

Milli Takımda Ergin Ataman Dönemi Sona Erdi

Hem Galatasaray Odeabank'ı, hem de A Milli Erkek Basketbol Takımı'nı çalıştıran başantrenör Ergin Ataman, milli takımdaki görevinden istifa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eurobasket 2017 tanıtım toplantısında konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, yaptığı açıklamada, A Milli Erkek Takım ile Galatasaray Odeabank'ı aynı anda çalıştıran Ergin Ataman'ın Ay Yıldızlı ekipteki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"Ergin Ataman Galatasaray'daki hedefleri doğrultusunda milli takımı bıraktı"

"Ergin Ataman Galatasaray'daki hedefleri doğrultusunda milli takımı bıraktı"

'Ergin Ataman Galatasaray'daki hedefleri doğrultusunda milli takımı bıraktı. Galatasaray ile yoluna devam edecek' diyen Erdenay, yeni bir teknik adam arayışına başladıklarını da ifade etti.

İşte Harun Erdenay'ın açıklamaları

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Milli takım antrenörünün sadece milli takıma konsantre olması lazım. Bir yandan kulüp takımını yönetmek, diğer yandan milli takımı yönetmek zor bir süreç. Sen sezon sonu kararını ver, ona göre biz de yolumuza bakalım dedim. O da sonunda 'Ben Galatasaray’ı tercih ettim. Bu sene Galatasaray ile Euroleague oynayacağım. Hedeflerim var orada, Galatasaray büyük bir camia' dedi. Biz de şuan yolumuza bakacağız.'

Ergin Ataman: Bu konudaki karar TBF'ye aittir

Harun Erdenay'ın konuşmasından sonra Ergin Ataman, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 2017 Haziran sonuna kadar Galatasaray Odeabank ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Ataman, Milli Takım konusunda bir tercih yapmasının söz konusu olmadığını söyledi. Ataman milli takımla yollarının ayrılmasıyla ilgili, 'Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de Milli Takım'da görev yapmak benim için onur olacaktır. Bu konudaki karar TBF'ye aittir.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
15
9
8
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Demir

Adam gitsin diye ellerinden geleni yaptılar, gidince de aaaooowww milli takımı Galatasaray için bıraktı... Hassiktiriniz oradan. İyi oldu amk, milli takımdan... Devamını Gör

Tolgahan Soylu

imPARAtor da gitse çok güzel olacak

denemecelersss

senin gibi azize uşaklık yapan biriylemi çalışacağını zannediyordun