Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ı Öven Sahte Twitter Hesabındaki Fotoğrafı İçin Suç Duyurusu

Erdoğan'ı Öven Sahte Twitter Hesabındaki Fotoğrafı İçin Suç Duyurusu

Onedio Medya
15.02.2014 - 17:20 Son Güncelleme: 15.02.2014 - 17:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan'ı Öven Sahte Twitter Hesabındaki Fotoğrafı İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter’da bir profesör ismine açılan sahte hesaptan gönderilen, ‘Karımla yakalasam kıskanmayacağım tek erkek Sayın Başbakanımızdır. Allah onu bu ülkenin başından eksik etmesin’ şeklindeki övgü mesajında fotoğrafı kullanılan Adnan Özçelik isimli vatandaş, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Twitter’da ‘Prof. Dr. Mehmet Okutan’ ismiyle açılan sahte hesaptan “Karımla yakalasam kıskanmayacağım tek erkek Sayın Başbakanımızdır. Allah onu bu ülkenin başından eksik etmesin” şeklinde Başbakan Erdoğan’a övgü mesajı atılmıştı. '#HaddiniBilGulenSTV' etiketiyle atılan mesaj, bazı internet sitelerinde de haber olarak yer almıştı. Sahte hesapta kullanılan fotoğrafın Adnan Özçelik isimli emekli bir vatandaşa ait olduğu ortaya çıktı. Özçelik, Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu.

“Evimde internet bile yok.” diyen Özçelik, “Arada bir internet kafeye gidip buradan Facebook hesabıma giren birisiyim. Önceki gün Facebook’ta da ekli olan bir arkadaşımın kızı aradı ve ‘Adnan amca senin Facebook’taki resmin kullanılarak başka isim altında bir Twitter hesabı açılmış ve çok çirkin bir yazı yazılarak paylaşılmış’ dedi. Daha sonra ben de internete girerek çirkin bir yazının yazılmış olduğunu gördüm. Bunun bir karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum, şok geçirdim. Bizim bu tür şeylerle hiç işimiz olmaz. Benim yaşam tarzıma, hayat tarzıma hiçbir şekilde uymaz. Ben böyle bir insan değilim.” şeklinde konuştu.

Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyusunda bulunduğunu belirten Özçelik, “Bu yazıları Twitter’dan silmek için çok uğraştım ama bir türlü olmadı. Şöyle bir durum var; bu yazı bana ait değil, kişi de ben değilim. Vicdansızlar, şerefsizler sadece benim resmimi Facebook hesabımdan kopyalayarak buraya yapıştırmışlar. Ben bu kişi veya kişilerden sonuna kadar şikayetçiyim.” dedi.

Hiç kimsenin başına böyle üzücü bir olayın gelmemesini temenni eden Özçelik, sözlerini şöyle tamamladı: “Çok üzüldüm, çok sinirlendim. 2 - 3 gündür uykum kalmadı. Beni tanıyanlar zaten benim böyle bir şey yapmayacağımı bilirler. Bu yapılan saldırının doğrudan tarafıma yapıldığını zannetmiyorum. Çünkü ben tanınan biri değilim, meşhur biri değilim, normal bir vatandaşım. Bu saldırıların ben kullanılarak bir camiaya yönelik yapıldığını düşünüyorum. Farklı kesimlerin farklı kesimlere oyunu olduğunu düşünüyorum. Bu konu ile ilgili savcılık yoluyla gereğinin yapılacağını düşünüyorum.”

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/news/Erdogan-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0