Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Karamollaoğlu Görüşmesi Açıklaması: 'Gerçeği Yansıtmıyor, İade-i Ziyaret Sakıt Oldu'

Erdoğan'dan Karamollaoğlu Görüşmesi Açıklaması: 'Gerçeği Yansıtmıyor, İade-i Ziyaret Sakıt Oldu'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Erdoğan, merak edilen iade-i ziyaret hakkında ise 'İade-i ziyaret düşünüyordum, ancak bu sakıt oldu' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün yapılan MKYK toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'Burada tek doğru olan 50+1 açıklaması'

'Burada tek doğru olan 50+1 açıklaması'

Türkiye gazetesinden Ebru Tosun'un haberine göre; Erdoğan, Karamollaoğlu’nun görüşme sonrasındaki açıklamalarını üzüntüyle karşıladığını ifade ederek 'Temel Bey’in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor. Burada tek doğru olan 50+1 açıklaması. Bunun dışındaki açıklamalarından dolayı maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede iki kişiydik. Sadece Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, ancak bu sakıt oldu' dedi.

Karamollaoğlu ne demişti?

Karamollaoğlu ne demişti?

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu görüşmenin ardından Gazete Duvar’dan Nergis Demirkaya’nın sorularını yanıtlamıştı.

Karamollaoğlu, görüşmede koltuk krizi yaşanmadığını, Cumhurbaşkanı'yla birçok konuda anlaşamamakta anlaştıklarını ve Erdoğan’ın sistem konusunda sadece 50+1'den şikayet ettiğini ifade etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın