Görüş Bildir
Haberler
Erbil'deki Saldırıyı Gerçekleştiren Mazlum Dağ Yakalandı

Erbil'deki Saldırıyı Gerçekleştiren Mazlum Dağ Yakalandı

Erbil Emniyet Müdürlüğünce, Türk Başkonsolosluk görevlisinin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen, aralarında Mazlum Dağ'ın da olduğu 4 teröristin yakalandığı bildirildi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Türk Başkonsolosluk görevlisinin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen terörist Mazlum Dağ ile 3 teröristin yakalandığını duyurdu. 

Erbil Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Erbil'deki saldırıya ilişkin 2 gün önce kimlik bilgileri yayımlanan Mazlum Dağ'ın güvenlik güçlerince yakalandığı ifade edildi.

Türk diplomatla birlikte iki Iraklı hayatını kaybetmişti

Türk diplomatla birlikte iki Iraklı hayatını kaybetmişti

Açıklamada, Dağ'ın yanı sıra olayla bağlantısı olan 3 kişinin daha yakalandığı belirtilirken, söz konusu diğer 3 kişi hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Erbil'de geçen çarşamba günü bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğunda görevli bir diplomat şehit olmuş, saldırıda 2 Irak vatandaşı da hayatını kaybetmişti.

Erbil Emniyeti saldırganın kimlik bilgisini ve fotoğrafını paylaşmıştı

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samurai Cat

yagli kaziga oturrun serefsizi agiznden ciksin sivri ucu

Üzgün Mutsuz

erbil artistlik yapıyor amk sanki kendileri göz yummuyormuş gibi. onlar için harcayacak insan çok. şimdi olay kapandı olur, 1 yıl sonra unutulunca salarlar.

gri gandalf

Terör örgütü propagandasının cezası 25 sene olsa bu ülkede herşey çok farklı olabilirdi? Bu ülke ne çekiyorsa insan muamelesi yaptığı bu zombilerden çekiyor.