Görüş Bildir
Haberler
Enerjik Test: Günlük Rutinine Göre Yeterince Zinde misin?

Enerjik Test: Günlük Rutinine Göre Yeterince Zinde misin?

Tamek
06.04.2018 - 16:50

Sen ne kadar zindesin merak etmiyor musun? Öyleyse haydi bakalım başlayalım!

1. İlk olarak, sabah uyandığında nasıl hissediyorsun?

2. İşe veya okula zamanında ulaşabiliyor musun?

3. İş arkadaşların mesai bitiminde bir şeyler içmeye çağırdı, gider misin?

4. Evini ne sıklıkla temizliyorsun?

5. Alışveriş merkezinde en fazla kaç saat gezerek geçirebilirsin?

6. Peki sabah insanı mısın gece insanı mı?

7. Gece yattığında genellikle uyumadan önce ne yapıyorsun?

8. O zaman son olarak bize doğruyu söyle! Bir köpeğin olsa günde kaç kere gezdirmeye çıkarırsın?

Enerji Bombası!

srv.onedio.com

Aman efendim bu nasıl bir enerji, insan günün her saati bu kadar hevesli olur mu? Hayatının her anından keyif almanı sağlayacak kadar enerjin var senin, etrafındakileri bile iyi yönde etkiliyorsun hatta. Ama senin bile yorulduğun anlar oluyor tabii. Çünkü bu günlük koşuşturmacanın içinde zinde kalmak artık neredeyse imkansız gibi! Ama sana ilaç gibi gelecek bir yardımcın var artık! B vitamini ile zenginleştirilmiş Tamek Zinde, birbirinden lezzetli iki çeşidi ile her an ihtiyacın olan tüm vitamini ve enerjiyi sana verirken pratikliği ve lezzetiyle de keyfine keyif katacak!

Biraz halsizlik olduğu doğru!

Ah bu yoğun çalışma, yorgunluk ve stres olmasa ne güzel olacak değil mi? Genellikle halin kalmadığı için birçok aktiviteden geri kalıyorsun ancak gerçekten çok istersen de hiçbir engel tanımıyorsun, senin enerjinin kaynağı da bu yaşama sevinci! Ama maalesef dediğimiz gibi, günlük koşuşturmacanın içinde zinde kalmak artık neredeyse imkansız gibi! Ama sana ilaç gibi gelecek bir yardımcın var artık! B vitamini ile zenginleştirilmiş Tamek Zinde, birbirinden lezzetli iki çeşidi ile her an ihtiyacın olan tüm vitamini ve enerjiyi sana verirken pratikliği ve lezzetiyle de keyfine keyif katacak!

Tembellik içine işlemiş!

Biz böyle bir tembellik görmedik. Elinde olsa bütün günü hiç kıpırdamadan geçireceksin resmen. Ama senin suçun değil tabii, günlük koşuşturmacanın içinde zinde kalmak artık neredeyse imkansız gibi!  Ama sana ilaç gibi gelecek bir yardımcın var artık! B vitamini ile zenginleştirilmiş Tamek Zinde, birbirinden lezzetli iki çeşidi ile her an ihtiyacın olan tüm vitamini ve enerjiyi sana verirken pratikliği ve lezzetiyle de keyfine keyif katacak!

Tamek Zinde ile iyi beslen, zinde ol!