Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk’ın Jetini Takip Eden Genç Şimdi Rus Milyarderlerin Peşinde

Elon Musk’ın Jetini Takip Eden Genç Şimdi Rus Milyarderlerin Peşinde

19 yaşındaki Jack Sweeney, Ukrayna’nı işgal eden Rusya’nın milyarderlerine ait uçakları takip etmeye başladı. Sweeney, geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın jetini takip etmesiyle tanınmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jack Sweeney, Elon Musk'a yaptığını şimdi Rus oligarklarına yapıyor.

Jack Sweeney, Elon Musk'a yaptığını şimdi Rus oligarklarına yapıyor.

Sweeney, viral Twitter hesabı “Elon's Jet” ile internette şöhrete ulaştıktan ve dünyanın en zengin insanının dikkatini çektikten sonra, Ukrayna’nın işgali  konusunda artan uluslararası baskıya maruz kalan Rusya'nın en zengin insanlarından bazılarının uçaklarını takip ediyor.

Paragon Intel'in başkanı Colby Howard, Bloomberg'e Sweeney'nin Twitter hesaplarının kurumsal havacılık istihbaratının “People Magazine versiyonu” olduğunu söyledi.

Paragon Intel'in başkanı Colby Howard,   Bloomberg'e Sweeney'nin Twitter hesaplarının kurumsal havacılık istihbaratının “People Magazine versiyonu” olduğunu söyledi.

“İnsanlar servet konusunda her zamankinden daha fazla takıntılı durumdalar. Neredeyse bir paparazzi türü, bu yüzden bu popüler” dedi Howard.

Sweeney, Rus oligarkların uçaklarını takip etmek için çok fazla talep aldıktan sonra bu işe başladı. Genç, “ Radar Spots ” adlı bir blog tarafından izlenen uçakların listesini kullanarak hızla başka bir Twitter hesabı kurmayı başardı. Sadece birkaç gün içinde 53.000'den fazla takipçi topladı.

Rus Oligark Jetleri hesabı, Chelsea futbol kulübü sahibi Roman Abramovich ve çelik milyarder Alexander Abramov'un, Vladimir Putin’e ait olanlar da dahil olmak üzere helikopterlerden, özel jetlerden ve ticari büyüklükteki uçaklardan çeşitli uçakları takip ediyor.

Rus Oligark Jetleri hesabı, Chelsea futbol kulübü sahibi  Roman Abramovich ve çelik milyarder Alexander Abramov'un, Vladimir Putin’e ait olanlar da dahil olmak üzere helikopterlerden, özel jetlerden ve ticari büyüklükteki uçaklardan çeşitli uçakları takip ediyor.

Sweeney, Bloomberg'e verdiği demeçte, 'Bu oligarkların sahip olduğu uçaklar kesinlikle çılgın' dedi ve Rusya'nın en zengin insanlarının Airbus A319 ve Boeing 737 gibi ticari boyutlu uçaklarda seyahat ettiğini belirtti. 'Uçakları diğer jetlere kıyasla çok büyük.'

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın