Görüş Bildir
Haberler
Elkızı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Elkızı 7. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle...

Elkızı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Elkızı 7. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle...

Müge Kakşi
05.12.2021 - 00:19

FOX TV'nin yeni dizisi Elkızı bu akşam izleyici karşısına çıktı. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla kısa sürede izleyiciler tarafından tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ali, Ezo'ya aşkını haykırdı. İşte Elkızı 8. bölüm fragmanı ve Elkızı son bölüm tek parça izleme ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın, yapımını NTC Medya’nın ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, başrolünde başarılı oyuncu Sevda Ergici'nin yer aldığı Elkızı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Elkızı 8. bölüm fragmanı ve son bölüm full izleme ekranı

Elkızı Son Bölüm Özeti ve İzleme Ekranı

Elkızı Son Bölüm Özeti ve İzleme Ekranı

Ezo, Harun’un evlilik teklifi için öyle heyecanlıdır ki ayakları yere basmıyordur resmen. Ali için ise Ezo’yu teklifin heyecanı içinde görmek kahredicidir ancak onu yalnız da bırakamaz bu süreçte. Çünkü Ezo’nun doğum günüdür, yani annesinin ölüm yıl dönümü. Bu acı günde onun en büyük desteği Ali’dir. Harun artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin’le beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın da başka planları vardır. Kendi kazdıkları kuyuya düşürecektir Harun ve Nermin’i. 

Songül’ün gelişi ise Zuhal için başka bir umuttur artık. Ama ne Songül ne de Ali tarafında yeşil ışık yakan yoktur... Şimdilik!

Ezo sonunda kararını verir. Harun’un evlilik teklifine cevabı çok nettir! Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz yola çıkmış geliyordur bile. Zeliha!

ELKIZI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın