Görüş Bildir
Haberler
Elkızı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Elkızı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
28.11.2021 - 00:12

FOX TV'nin yeni dizisi Elkızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ezo'nun doğum günü yaklaşıyordur ve Zeliha ayakları kelepçeli bir şekilde Ezo için doğum günü şarkısı söyler. Öte yandan Ali Ezo'nun doğum gününün kutlanmayacağını o gün annesini kaybettiğini söyler. Diğer tarafta Ezo annesine çok ihtiyacı olduğunu söylerken Zeliha tüm engelleri aşarak Ezo'ya gider. İşte Elkızı 7. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın, yapımını NTC Medya’nın ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, başrolünde başarılı oyuncu Sevda Ergici'nin yer aldığı Elkızı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Elkızı 7. bölüm fragmanı..

El Kızı Son Bölüm Özeti

El Kızı Son Bölüm Özeti

Ali sonunda cesaretini toplamış, Ezo'ya evlenme teklif edecektir. Ancak Ezo ortada yoktur.

Ezo’nun Bekir tarafından kaçırılması Cavidan’ı harekete geçirir. Sessiz sedasız torununu kurtarmaya çalışırken, Ezo'nun kaçırıldığını fark eden Ali jandarmayı harekete geçirir. Durum büyük çapta bir arama operasyonuna dönüştükçe Cavidan daha da sıkışıyordur. Bekir’i ikna edip Ezo’yu sağ salim almak için çırpınırken hiç ummadığı birisi, Seher ayağına dolaşacaktır.

Ezo, Bekir ile son yüzleşmesini yaşarken sona geldiğini düşündüğü anda Seher gelir. Ablası olduğundan bihaber olduğu Ezo'nun hayatı şimdi onun ellerindedir... Bir karar vermesi gerekmektedir... Ezo'yu kurtaracak mıdır yoksa arkasını dönüp gidecek midir?

Harun ise Nermin ve Aslı arasında sıkışıp kalmıştır. Etrafındaki kadınların baskıları ve içinde bulunduğu mecburiyetler onu yavaş yavaş daha karanlık bir tarafa itmektedir.

Herkes kendi çıkmazları ve oyunlarıyla uğraşırken, bütün dengeleri değiştirecek bir gerçek gün yüzüne çıkar... Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır, olamayacaktır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın