Görüş Bildir
Haberler
EGM: 'Halkı Sokağa Çağıran 271 Sosyal Medya Hesabı İçin Yasal İşlem Başlatıldı'

EGM: 'Halkı Sokağa Çağıran 271 Sosyal Medya Hesabı İçin Yasal İşlem Başlatıldı'

Emniyet Genel Müdürlüğü, 'Halkı sokağa çağıran ve manipülatif 271 sosyal medya hesabı için yasal işlem başlatıldı' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütüldüğü hatırlatıldı. 

Açıklamada, 'Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaları manipüle ederek, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, cebir ve şiddet kullanmak için halkı sokağa çağıran içeriklerin yanı sıra, manipülatif ve dezenformasyon niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 271 hesap ile ilgili çalışma yapılarak tespit edilen şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
35
8
5
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nargiel Solara

Polisin haline bak hükümetin köpeği olmuş çok yazık :/

Pasif Kullanıcı

Akgezenler sokağa çıkarken niye işlemiyor bu sistem

Bluessy

Aslında yanlş bir söylem değil hukuki olarak. Ayrıca bence ceza verilmeli çünkü birçoğu direkt olarak halk oyuyla seçilmiş cb ye yönelik bir çağrı. İşe gelin... Devamını Gör

feyk

yazdiklarinda tek sikinti protestonun anayasada yazili demokratik bir hak olmasi.