Görüş Bildir
Haberler
E Okul VBS Nedir, Ne İşe Yarar? E Okul VBS Veli Girişi Nasıl Yapılır?

E Okul VBS Nedir, Ne İşe Yarar? E Okul VBS Veli Girişi Nasıl Yapılır?

Öğrenciler, öğretmenler ve aynı zamanda veliler için bir MEB yazılımı olan Veli Bilgilendirme Sistemi, ara tatilde de kullanılmaya devam ediyor. Ara tatilde notlarına, ortalamalarına bakmak isteyen öğrenciler için faydalı bir uygulama olan Veli Bilgilendirme Sistemi, ailelerin de öğrencilerin eğitim hayatından haberdar olmasını sağlıyor. Peki VBS girişi nasıl yapılır, sınav sonuçları, e- karne nasıl kontrol edilir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler için okul döneminde vazgeçilmez uygulamalar arasında yer alan E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi; öğrencinizin devamsızlık bilgileri, haftalık ders programları, sınav tarihleri, sınav sonuçları gibi bilgileri size yazılım üzerinden sunuyor.

VBG Veli Girişi Nasıl Yapılır?

VBG Veli Girişi Nasıl Yapılır?

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ile veliler, çocuklarının okuldaki son durumu hakkında bilgi edinebilir. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişi, e Okul VBS giriş ile aynı ekran üzerinden yapılıyor. E Okul giriş ekranı üzerinden giriş sağladıktan sonra, sol menüde yer alan 'Not Bilgisi' seçeneğine tıklayın. Daha sonra, karşınıza açılan pencerede öğrencinin not bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca son olarak, E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden; kayıt, nakil, sınav itirazları gibi konularda da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

E- Okul Girişi İçin Tıklayınız

E Okul Nedir, Ne İşe Yarar?

E Okul Nedir, Ne İşe Yarar?

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından kullanılan E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenciler okullarına kayıt olur olmaz kişisel bilgileri kullanılarak E-Okul hesapları oluşturulur. Öğretmenler, güncel bilgileri ve notları sisteme yüklüyor. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanıma açılmış olan e-Okul Veli Bilgi Bilgilendirme Sistemi ile takip edilebilecek hizmetler arasında devamsızlık bilgileri, haftalık ders programları, sınav sonuçları, sözlü notları, sınav tarihleri, diploma notu sorgulama, alınan belgelerin görüntülenmesi (takdir, teşekkür, onur belgesi vb.), nakil işlemleri, öğrencinin okunan kitaplar, yerleştirme ve sınav bilgileri ve okul duyuruları gibi hizmetler yer almaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın