Görüş Bildir
Haberler
Durmuş Yılmaz: 'Maliye Bakanı Değişecek, Benim Tweetim Görevine Birkaç Gün İlave Etti'

Durmuş Yılmaz: 'Maliye Bakanı Değişecek, Benim Tweetim Görevine Birkaç Gün İlave Etti'

Eski Merkez Bankası Başkanı ve İyi Partili Durmuş Yılmaz, 'Bu gece 00.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmî Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum'  tweetine ilişkin olarak, 'Cuma günü büyük bir ihtimalle Maliye Bakanı görevden alınacaktı, attığım tweetle bakanlık ömrüne birkaç gün ilave etti' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

19 Kasım akşamı, 'Bu gece 00.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmî Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum' tweeti atan Yılmaz Resmî Gazete'de herhangi bir görev değişimin olmamasının ardından özür diledi. 

Bugün Karar TV'de Yıldıray Oğur ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtlayan Yılmaz, 'Cuma günü büyük bir ihtimalle Maliye Bakanı görevden alınacaktı. Onu kasettim. Bu tweet maalesef Maliye Bakanı’nın ömrüne 1-2 gün ilave etti.' dedi. 

Attığı tweetin'Türk lirasına destek olduğunu ifade eden Yılmaz, 'Ama o desteği de kısa sürede ortadan kaldırdılar. Maliye Bakanı’nın bakanlık ömrüne birkaç gün ekledik.  Bakan değişecek öyle tahmin ediyorum.  Ben zamanlamasında yanıldım, bu işin gerçekleşeceğini düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

İlgili haberlerimiz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın