Görüş Bildir
Haberler
Dünya Kupası'nda Son Kez Oynayacak Yıldızlar

Dünya Kupası'nda Son Kez Oynayacak Yıldızlar

Gaddar kerim
03.06.2014 - 22:13 Son Güncelleme: 03.06.2014 - 22:55

Kariyerinin sonuna yaklaşan birçok yıldız futbolcu, 2014 Dünya Kupası ile birlikte son kez bu büyük turnuvaya çıkmış olacak. İşte son kez Dünya Kupası heyecanını yaşayacak yıldızlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Didier Drogba

Didier Drogba

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı, şu an itibariyle 35 yaşında. Brezilya'daki Dünya Kupası'nda 36. yaşgününü kutlamış olacak Drogba, büyük bir ihtimalle 2018 Dünya Kupası'nda yer almayacak. Zaten kendisi de 37 yaşına kadar futbol oynadıktan sonra yeşil sahalara veda etmek istediğini açıklamıştı.

Xabi Alonso

Xabi Alonso

Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın tecrübeli orta saha oyuncusu, şu an itibariyle 32 yaşında. Yaklaşık 3 aylık bir sakatlık döneminden çıkan Alonso, önümüzdeki sene bir aksilik olmazsa Dünya Kupası'nda İspanya forması giyecek. Ancak 2018 senesinde 37 yaşına basmış olacak olan İspanyol yıldızın, bu dünya kupasında yer alması düşük ihtimal

Andrea Pirlo

Andrea Pirlo

İtalyan futbolunun oynayan efsanelerinden biri de Pirlo. Şu anda Juventus forması giyen 34 yaşındaki veteran yıldız,  2014 Dünya Kupası'ndan sonra milli takımı bırakacağını açıklamıştı.

Faryd Mondragon

Faryd Mondragon

Galatasaray'da uzun seneler görev yapan tecrübeli kaleci, 43 yaşında Brezilya'ya gidecek ve bu turnuva onun katıldığı son Dünya Kupası olacak.

Frank Lampard

Frank Lampard

Chelsea ve İngiltere Milli Takımı orta sahasının vazgeçilmez isimlerinden Frank Lampard şu anda 35 yaşında. Seneye 36 yaşına girmiş olacak olan İngiliz yıldız, son Dünya Kupası tecrübesini Brezilya'da yaşayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xavi

Xavi

Barcelona'nın en önemli isimlerinden biri olan Xavi 33 yaşına geldi. Futbol kariyerine daha ne kadar devam eder bilinmez ama 2014 Dünya Kupası onun için de çok büyük ihtimalle son Dünya Kupası olacak.

Dirk Kuyt

Dirk Kuyt

Şu an itibariyle 33 yaşında olan Fenerbahçeli yıldız, önümüzdeki yaz Hollanda formasıyla son kez Dünya Kupası'na gitmiş olacak.

Steven Gerrard

Steven Gerrard

Liverpool ve İngiltere formasından başka bir forma giymeyen Gerrard'ın yer aldığı son büyük turnuva olacak. 

Steven Gerrard

Yaş: 33

Takım: Liverpool

Ülke: İngiltere

Diego Forlan

Diego Forlan

Uluslararası turnuvalarda gösterdiği başarı ve attığı birbirinden şık golleri unutmayacağız. Uruguay'ın yıldızı Forlan, son kez bir Dünya Kupası'nda sahne alacak.

Diego Forlan

Yaş: 34

Takım: Internacional

Ülke: Uruguay

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon

İtalya'nın sembol isimlerinden biri haline gelen Buffon için son uluslararası turnuva. 17 yıldır İtalya forması ile izlediğimiz Buffon, Dünya Kupası'nın veteranlarından...

Gianluigi Buffon

Yaş: 36

Takım: Juventus

Ülke: İtalya

İçeriğin Devamı Aşağıda

Miroslav Klose

Miroslav Klose

Alman futbolunun önemli golcülerinden biri olan Miroslav Klose seneye son kez bir Dünya Kupası heyecanı yaşayacak. Şu an itibariyle 35 yaşında olan Laziolu golcü, bir sonraki Dünya Kupası'nda yerini gençlere bırakmış olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın