Görüş Bildir
Haberler
Doğumdan Sonra Hastanede Eşinin Bıçaklı Saldırısına Uğrayan Güldane Yırtıcı, Bebeğini Kucağına Aldı: 'Adı Umut'

etiket Doğumdan Sonra Hastanede Eşinin Bıçaklı Saldırısına Uğrayan Güldane Yırtıcı, Bebeğini Kucağına Aldı: 'Adı Umut'

FreiGeist
26.08.2019 - 16:29

Gaziantep'te doğumdan sonra hastane yatağında eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan Güldane Yırtıcı, bebeğini kucağına aldı. 'Oğlumun ismini 'Umut' koyduk çünkü o benim yaşama umudum oldu' diyen genç kadın, saldırganın en ağır cezayla yargılanmasını istedi ve 'Hiçbir kadın ölmemeli, hiçbir çocuk annesiz kalmamalı' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ablam araya girmeseydi şu an hayatta olmayacaktım"

"Ablam araya girmeseydi şu an hayatta olmayacaktım"

Güldane Yırtıcı, olay günü yaşadıklarına ilişkin, 'Saat 17.00-18.00 gibi kayınvalidemle geldiler, bebeği gördüler. Hiçbir şey olmamış gibi geri çıkıp gittiler.' dedi. 

Eşinin saat 23.00 sularında tekrar hastaneye geldiğini dile getiren Yırtıcı, şöyle devam etti:

'O sırada odada ablam, annem ve ben, bir de bebeğim vardı. Biz yine bebeği görmeye geldiğini, özlediğini düşündük. Konuşmaya başladı, sonra eve dönmeyeceğimi söylediğim anda sinirlenip, 'Gelinlikle geldin, kefenle çıkacaksın, seni ben öldüreceğim, eğer dönmezsen ölümün benim elimden olacak.' deyip bıçağı çekti. O sırada ablam araya girmeseydi şu an hayatta olmayacaktım. Bebeğimi de kucağıma alamayacaktım.'

"En ağır cezayla yargılanmasını istiyorum"

"En ağır cezayla yargılanmasını istiyorum"

Zanlının en ağır cezayı almasını isteyen Yırtıcı, 'Onun hayatımdan tamamen çıkmasını istiyorum. O gelecek korkusuyla yaşamak istemiyorum. Bir daha onu hiçbir zaman görmek istemiyorum. Hafif ceza almasını istemiyorum, en ağır cezayla yargılanmasını istiyorum. Hiçbir kadın ölmemeli, hiçbir çocuk annesiz kalmamalı.' ifadelerini kullandı.

Yırtıcı, biri 7, diğeri 4 yaşında iki çocuğu daha olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

'Onlar annesiz kalacaktı ama çok şükür ki o an ablam vardı. O araya girip beni kurtardı. Yaralanmama rağmen çok şükür ki hayattayım. Bebeğim benim umudum oldu. Benim ve kardeşlerinin umudu oldu. Bundan sonraki hayatımda inşallah o insanı görmem. İnşallah alabileceği en ağır cezayı alır. Ben artık korkuyla yaşamak istemiyorum. Eğer çıkarsa bana, aileme ve çocuklarıma her türlü şeyi yapabilir.'

Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, avukatlar Günay Kaplan ve Derya Çiçek ile Güldane Yırtıcı'yı hastanede ziyaret etti.

Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, avukatlar Günay Kaplan ve Derya Çiçek ile Güldane Yırtıcı'yı hastanede ziyaret etti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarklı, annenin yanında olduklarını ve adli süreçte kendisine gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki gün erkek bebek dünyaya getiren Güldane Yırtıcı, eşinin bıçaklı saldırısına uğramıştı. 

Dişleri kırılan, başından, kolundan ve yüzünden bıçaklanan Güldane Yırtıcı hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınmıştı.

Güldane Yırtıcı'nın 6 ay önce eşi tarafından şiddete uğradığı, evden ayrılıp babasının evine yerleştiği, 3 ay önce de Ahmet Yırtıcı'ya boşanma davası açtığı aktarılmıştı.

Hastane görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edilen Ahmet Yırtıcı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "kasten yaralama" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Hastane görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edilen Ahmet Yırtıcı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından  "kasten yaralama" suçlamasıyla tutuklanmıştı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
674
175
44
20
9
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Huysuz Maydonoz

Herifin suratından şer akıyor.

Sevecenito

adam kefenle cikacaksin demis, boyun civarinda bicakla saldirmis, resmen oldurmeye tesebbus ne yaramasi !!!

Gameister

Tipe bak suratı resmen ben katilim diye konuşuyor. Sırf koca olsun çamurdan olsun deyip psikopatlarla evlenmeyin yakmayın gençliğinizi geleceğinizi düzgün in... Devamını Gör