Görüş Bildir
Haberler
Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin Kimdir? Ebru Şahin Nereli ve Kaç Yaşında?

Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin Kimdir? Ebru Şahin Nereli ve Kaç Yaşında?

Destan Dizisi yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı 'Destan' yakında ATV'de başlayacak. Başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin paylaşacağı Destan dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki,Destan dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin nereli ve kaç yaşında? İşte Ebru Şahin hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturduğu, senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı, yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait Destan dizisi oyuncuları merak ediliyor. Peki, hayatımıza Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Destan dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin kimdir?

Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin Kimdir?

Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı.

Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dahil olduktan sonra Hercai dizisinde başrolü üstlendi.

Genç oyuncu Reyyan karakteriyle başarılı performans çizdi. Ebru Şahin şimdi de Destan dizisinde Akkız karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ebru Şahin şimdilerde ise NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Türk profesyonel basketbol oyuncusu Cedi Osman ile aşk yaşıyor.

Ebru Şahin Rol Aldığı Yapımlar?

Ebru Şahin Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

  • 2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

  • 2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

  • 2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

  • 2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

  • 2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın