Görüş Bildir
Haberler
Deprem Toplanma Alanları İçin Tepki Göstermişti: Ece Üner'in Sözleri Yargıya Taşınıyor

etiket Deprem Toplanma Alanları İçin Tepki Göstermişti: Ece Üner'in Sözleri Yargıya Taşınıyor

Show Haber sunucusu Ece Üner dünkü depremin ardından, 'İstanbul'da 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edildiğini' söyleyerek tepki göstermiş ve bu açıklama sosyal medyada gündem olmuştu. AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 'toplumu yanlış bilgilendirdiği' gerekçesiyle Üner'den şikayetçi olacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Ece Üner'in sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Güllüoğlu, hukuki yollara başvuracaklarını kaydetti.

Güllüoğlu, 'Ece Üner güya gazetecilik yapmış. Hayret bir şey! Acaba kimi aradı sordu toplanma alanı kaç tane var diye, acaba E-devlete hiç girip baktı mı? Bu nasıl bir gazeteciliktir?! Hangi yılda kaldınız? Nasıl bilgi topladınız?! AFAD olarak toplumu yanlış bilgilendirdiğiniz için hukuki yollara başvuracağız. Herkesi yaptığı işte sorumlu davranmaya, insafa, izana davet ediyorum' dedi.

Ece Üner ne demişti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Show Haber sunucusu Ece Üner, dün Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından, 'İstanbul'da olası bir depremde bizlerin toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edilmiş. Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var' diyerek tepkisini göstermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1149
851
120
43
34
33
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Musty Bal

seçimlerdeki yanlış bilgiden dolayı AA yada dava açmicakmısınız ?

tenay-fureynizade

Ülkemizde basın özgürlüğü temsili.

Pasif Kullanıcı

Bizim burada ki toplanma alanı, ÇOCUK PARKI AMK. 3 Tarafı yuksek binalarla çevrili... Onu geçtim, nereye çadır kuracağız ? Nereye sıçacağız lan ? Böyle Bir m... Devamını Gör