Görüş Bildir
Haberler
Çok Fazla Vakti Olmayanlar İçin Evde 15 Dakikada Uygulanabilecek Egzersiz Programı

Çok Fazla Vakti Olmayanlar İçin Evde 15 Dakikada Uygulanabilecek Egzersiz Programı

Berk Boztaş
28.04.2023 - 19:02

Bu program ile yaza hazır gireceksiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Squat ile ısın!

Antrenmana başlangıç için muazzam bir hareket olan Squat ile başlayacağız. Toplamda 3 set ve 15 tekrar yaparak bacak kaslarını iyice çalıştırabileceksin. Hareketi yavaş yap ki daha fazla yanma hisset. Dinlenme süren 1 dakika!

2. Jumping Jack ile tempo!

Nabzını yükseltmek ve yağ yakımını tetiklemek için Jumping Jack'ten şaşma. Toplamda 3 setten ve minimum 30 saniyeden oluşan bu hareketi uyguladığında ne kadar çok ter attığını fark edeceksin. Unutma, dinlenme süresi 45 saniye!

3. En iyilerden: Şınav!

Şınav çekerek birden fazla kas grubunu çalıştırabiliyoruz. Sırt, göğüs ve kol derken fazla zamanı olmayanlar için en pratik antrenman yöntemlerinden biri olan şınavı 3 setten maksimum tekrar yapabilirsin. Dinlenme süresi 45 saniye.

4. Plank'siz olmaz!

Kolay bir şekilde ter atmak istiyorsan, plank yapmadan tek bir gün geçirmemen gerekir. Bu büyülü hareketin bütün kas grubumuzu dengede tutması ve eforsuz bir şekilde bizi terletmesi, spor dünyasında kendisinin en favorilerden biri olmasını sağlıyor. 3 setten minimum 30 saniye, dinlenme süren ise 1 dakika!

5. Dips ile zirveye çık!

Dips ile devam edeceğiz. Evde oldukça basit bir şekilde uygulayabileceğin bu hareketten 3 set ve 15 tekrar yaparak arka kolunu çalıştırabilirsin. Dinlenme süren sadece 45 saniye!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wall Squat

Bacak kasları olağanüstü çalıştıran Wall Squat, oturduğun yerden nefesini kesecek bir hareket. Sırtını ve kalçanı duvara yapıştırdıktan sonra görseldeki gibi pozisyon al. Toplamda 3 set, maksimum saniye yapmaya çalış! Dinlenme süren 1 dakika.

7. Burpee

Bütün vücudunu çalıştırabileceğin başka bir harekete geldi sıra. Burpee hareketi ile birlikte hem tüm vücuduna mesaj gönderebilir hem de kalp atışlarını kolay bir şekilde hızlandırabilirsin. Form tutmak isteyenler için biçilmiş bir kaftan gibi! Dinlenme süren yalnızca 45 saniye.

8. Mekik

Old but gold dediğimiz hareketlerden biri olan mekiği günün her anında yapabildiğimiz için kendisine ayrı bir parantez açmak istedik. Toplamda 3 set ve 10 tekrardan formunu yakalamaya başlayabilirsin! Dinlenmek için 30 saniyen var.

9. Lunge

Vücudun en önemli kas gruplarından biri olan bacaklara yüklenmeye devam edin. Düzenli bir şekilde Lunge yaparsan, kendinde göreceğin gelişimden şüphe etmeyeceksin. Toplamda 3 set ve 15 tekrar ile antrenmanını üst seviyeye çıkar! Dinlenme süren 1 dakika.

10. Leg Raise

Son olarak Leg Raise ile bitireceğiz. Alt karnı çalıştırmak için muazzam bir opsiyon olan bu hareket ile bu bölgeyi iyice toparlayacak ve çok daha fit bir görünüm elde edeceksin. Yapman gereken tek şey 3 setten 20 tekrar çıkarmak! Dinlenmek için 45 saniyeye ihtiyacın olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın